Folkmordet på svenskarna planeras och genomförs i riksdagen #asylkaos

1975 beslutade man i riksdagen utan offentlig debatt att Sverige skulle bli mångkulturellt. Det var då man började inrikta sig på att Sverige ska bli ett invandrarland dit hela världen kan komma. Bakom detta stod bland annat Olof Palme. 2010 beslutade man i riksdagen att skriva in i grundlagen att Sverige är ett mångkulturellt land. Sverige förlorade då officiellt sin status som svenskt land. Bakom det stod bland annat Fredrik Reinfeldt. I förrgår beslutades att samtliga kommuner i landet ska tvingas ta emot nyanlända. Bakom det beslutet stod bland annat Stefan Löfven.

Det går att se ett tydligt mönster i utvecklingen och följa de krafter som driver på för att Sverige ska koloniseras av människor från tredje världen. Inledningsvis såg man till att de kom lite folk från Sydeuropa. ”Vi behöver arbetskraft” sade man då.

det-nya-sverige

Sedan uppstod en del problem ute i världen. Sverige ville visa sin godhet genom att ta emot flyktingar från många länder, från Chile till Vietnam. Det drevs många kampanjer, främst i media, för att förmå svenskarna att acceptera att vi tog emot ”en liten rännil” av världens flyktingar. ”Vi skulle hjälpa”.

Sedan har detta bara accelererat och bli värre år för år. Medias kampanjer för att öka invandringen är konstant pågående. Är det inte för att ”hjälpa” så är det för att ”vi behöver arbetskraft” eller för att de som redan är ska få ta hit sina anhöriga.

Politikerna i riksdagen har enhälligt drivit samma linje sedan 1970-talet och den linjen går ut på att fylla upp Sverige med främmande folkgrupper och splittra upp den tidigare etniska homogeniteten, den homogenitet som var vår styrka och som andra folk såg med avund på.

Det spelar ingen roll om de är moderater, folkpartister, centerpartister, kristdemokrater, socialdemokrater, vänsterpartister eller miljöpartister. När det gäller synen på invandring är i de i stort sett eniga. Media försöker däremot ge allmänheten intrycket att det ena eller det andra partiet är mer eller mindre kritiskt mot någon detalj i invandringspoltiken och vill på det sättet styra väljarna till något av den sju maktpartierna.

Just nu styr media, främst SVT, genom att framställa moderaterna som invandringskritiska för att så många väljare som möjligt ska komma tillbaka från SD till landsförrädarpartiet moderaterna.

Det är en manipulation det handlar om.

SVT förväntar sig, efter att ha låtit Anna Kinberg Batra säga något som låter invandringskritiskt, att tittarna ska rösta på henne eller välja moderaterna nästa gång en opinionsunderökning presenteras. Makthavarna vill till varje pris behålla makten.

Tyvärr finns det många människor som av ren naivitet låter sig manipuleras. De är inte kapabla ett begripa hur media manipulerar opinionen. Förutom SVT som är experter på att manipulera är vi utsatta för manipulation från de stora mediehusen. Mediakoncernerna Bonnier och Schibsted, som äger ofattbart många tidningar, använder alla sina tidningar för att sprida propaganda för mer eller mindre fri invandring samtidigt som de med kraft bekämpar alla invandringskritiker och framställer dem som rasister, nazister, fascister, främlingsfientliga, högerextrema och mycket annat.

Makten och media är tätt sammanflätad i en rad nätverk, företag, tankesmedjor och annat. Tillsammans utgör de en politisk och ekonomisk elit som vill riva nationsgränser.. De vill att kapital ska flöda fritt så att gigantiska främmande ekonomiska intressen kan köpa upp vårt näringsliv. De vill att människor ska flöda fritt över gränserna så att de kan få tillgång till billig arbetskraft som dessutom är rotlös och alienerad från majoritetssamhället. Många av dessa makthavare vill söndra vår etniska homogenitet av principiella skäl, av politiska skäl och av ideologiska skäl om en global värld.

creol-1-1996-tobias-hubinette

De hatar svenskar, tyskar och andra europeiska folk och vill krossa deras nationalstater. Expogrundaren Tobias Hübinette är en av dem som varit mest tydlig med att hat mot vita finns med i bilden bakom dem som förordar massinvandring. Han har sagt:

Att känna eller t.o.m. tycka att den vita rasen är underlägsen på alla upptänkliga plan är naturligt med tanke på dess historia och nuvarande handlingar. Låt den vita rasens västerland gå under i blod och lidande. Leve det mångkulturella, rasblandade och klasslösa ekologiska samhället! Leve anarkin!

Andra människor visar hat mot det svenska Sverige på andra sätt genom att, som Mona Sahlin (S) och Fredrik Reinfeldt (M), spotta ur sig förakt mot allt svenskt.

Mona Sahlins alla grodor borde i ett normalt land hindrat henne från att göra vidare politisk karriär. Men i Sverige får hon uppdrag på uppdrag och medverkar ständigt i TV. Det säger mycket om tillstånd i Sverige.

mona-sahlin-gp

Den 22 oktober 2000 sade Sahlin i Göteborgs-Posten:

…det ska räknas som ett plus att ha annan etnisk bakgrund än den svenska.

– Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet,..”

Sahlin låter bara korkad när hon uttalar sig, men hon är en ond människa som vill svenskarna illa. I jämförelse med Sahlin framstod dock Reinfeldt som fullständigt rabiat och mycket hatisk mot svenska folket. När Reinfeldt höll tal i Almedalen 2013 hyllade han Sahlin för hennes åsikter i invandringsfrågan. Hon höjde rösten och skrek ”ni ska inte få något inflytande” och riktade sig till Sverigedemokraterna. I valrörelsen 2014 önskade han att svenskarna skulle ”öppna sina hjärtan”. Med på tåget var hela partiet inklusive nuvarande partiledaren Anna Kinberg Batra, som vänsterliberala SVT försöker framställa som invandringskritisk.

Det är inte bara förakt mot svenska folket som ligger bakom massinvandringen utan ett förakt för demokrati eftersom väljarna inte får ta ställning till viktiga enskilda frågor som rör invandringspolitiken.

I förrgår fattades ytterligare ett politiskt beslut i den kedja av beslut som syftar till att ta död på det svenska Sverige. Även om många som röstar på sådana beslut inbillar sig att de bara är goda och vill hjälpa folk som flyr från krig, så är de en del av den maktelit som söndrar vårt land och arbetar för att svenska folket ska trängas undan i sitt eget land.

Regeringen lade redan före årsskiftet fram förslag om att kommunerna i Sverige ska tvingas att ta emot asylsökande. Det var efter det enorma trycket mot Sverige som politikerna ville att samtliga kommuner skulle ta emot asylsökande och ”ta gemensamt ansvar” för afghaner, somalier irakier och andra folk som inte borde ha fått sätta sin fot i vårt land. Hur det kan vara ett ansvar för invånarna i Arjeplog att ta emot afghaner kommer ingen ansvarig politiker att svara på i någon offentlig debatt eftersom media ser till att frågan inte ens får ställas.

Nu ska alltså varenda svensk kommun fyllas upp med orientaler och afrikaner. Sedan någon dryg månad har flödet till Sverige minskat och då skulle man kunna tycka att en sådan här tvångslag inte längre behövs eftersom färre kommer hit.

Men eftersom Sverige leds av bedragare med en agenda så tänker de inte så. De inriktar sig istället på nästa steg i sitt förstörelsearbete. Det går ut på att tvinga alla kommuner att ta emot asylsökande och sedan sprida ut dem över hela kommunen så att ingen svensk undkommer det mångetniska samhället.

Våra skolor ska fyllas upp med kolonisatörer från tredje världen och vår befolkning ska blandas upp och försvinna. Det är deras mål.

I kommun efter kommun välkomnar politikerna migranter från tredje världen och utlovar en blomstrande framtid för alla.

I ”Betänkande 2015/16:AU4 Ett gemensamt ansvar för mottagande av nyanlända” skriver man på riksdagens hemsida:

Kommuner kan tvingas ta emot nyanlända (AU4)

Den kraftiga ökningen av antalet asylsökande gör att Sverige befinner sig i ett exceptionellt läge. Regeringen anser att flyktingmottagandet är en angelägenhet för hela landet, och föreslår därför en ny lag som ska kunna tvinga en kommun att ta emot nyanlända som har beviljats uppehållstillstånd.

Förslaget innebär att en kommun ska kunna anvisas att ta emot ett visst antal personer. Hur många beror på kommunens storlek och arbetsmarknadsläge, liksom hur många nyanlända och asylsökande som redan bor där. Ett beslut om anvisning ska inte gå att överklaga.

Den nya lagen påverkar kommunernas handlingsutrymme. Men regeringen bedömer att det allmännas intresse i att nyanlända snabbt kommer in på arbetsmarknaden väger över att den kommunala självstyrelsen inskränks.

Riksdagen sa ja till regeringens förslag. Lagen börjar gälla den 1 mars 2016.

Nu har alltså politikerna i riksdagen röstat igenom ytterligare en lag som kommer att kväva oss svenskar i vårt eget land.

Vilka politiker i riksdagen är det då som har röstat för den nya lagen?

99 socialdemokrater röstade Ja till den nya tvångslagen. 14 var frånvarande.
76 moderater röstade Ja till den nya tvångslagen. 8 var frånvarande.
16 kristdemokrater röstade Ja till den nya tvångslagen. 0 var frånvarande.
13 liberaler röstade Ja till den nya tvångslagen. 6 var frånvarande.
17 vänsterpartister röstade Ja till den nya tvångslagen. 4 var frånvarande.
17 centerpartister röstade Ja till den nya tvångslagen. 5 var frånvarande.
24 miljöpartister röstade Ja till den nya tvångslagen. 1 var frånvarande.
38 sverigedemokrater röstade Nej till den nya tvångslagen. 10 var frånvarande.

Det enda parti som röstade Nej var alltså Sverigedemokraterna medan övriga partier uniformt röstade Ja till tvångslagen. Om det inte är ett tydligt bevis på det totalitära Sverige, så vad behövs för att bli övertygad om att de sju partierna strävar efter samma sak, nämligen att fylla upp Sverige med migranter som tillåts ta över landet?

Att 10 Sverigedemokratern var frånvarande låter inte bra. Inte heller är det bra att riksdagens enda invandringskritiska parti var helt tyst inför rikdagens omröstning bortsett från någon insändare i gammelmedia från partiets två mest liberala riksdagsmän, Paula Bieler och Marcus Wiechel.

SD:s relativa tystnad är mycket oroande. Partiets företrädare har blivit lata knapptryckare som inte driver några kampanjer ute bland folket längre. Mot bakgrund av det behövs många nya politiska krafter och initiativ som tar upp stridsyxan och går ut till folket med riktade kampanjer och varningar om vart Sverige är på väg.

Vi på Asylkaos.se kommer att göra vad vi kan för att upplysa om varifrån hoten mot Sverige kommer. Det är inte bara från riksdagen och de etablerade partierna utan från media och andra aktörer.

Vi kommer att ge stöd åt alla som bekämpar det nuvarande korrumperade politiska systemet som hotar vår existens som fri nation och fritt folk.

En kommentar på “Folkmordet på svenskarna planeras och genomförs i riksdagen #asylkaos”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s