Lars Nilsson (KD) vill profitera på asylpolitiken. Stackars Vansbro #asylkaos

I ett land där erbarmliga politiker styr och påverkar samhällsutvecklingen är det inte så konstigt om det finns människor som påverkas negativt av de styrande. Istället för att bygga upp vårt land och åtgärda de fel och brister som finns i landet ser vi hur ett stort antal politiker och andra medverkar till att förstöra sitt land. I stället för att bygga upp något river de ned.

I stället för att hindra landsbygdens avfolkning och vidta åtgärder för att få den att blomstra som väljer man att överge landsbygdens folk och landsbygdens företag. Politiker har medverkat i att lura in oss i EU vilket accelererade landsbygdens problem inte bara i Sverige utan i de flesta andra EU-länder.

Istället för att se över hur vår befolkning mår när de slutat att reproducera sig så diskuterar man inte ens demografiska frågor eller försöker få de svenska födelsetalen att öka. Man låtsas att allt är i sin ordning.

Den fria rörligheten av kapital gör att det svenska näringslivet och fasta egendomar i vårt land köps upp av utländska bolag som enbart bryr sig om att vinstmaximera. Den fria rörligheten av människor gör att främst små nationer drunknar i en tsunami av migranter från tredje världen.

Politikerna som styr tycker att det är jättebra att det väller in migranter från lågpresterande länder och inbillar sig att det kommer att gå bra. Men det innebär bara att Sveriges förfall accelererar. Dagens politiker driver Sverige mot en avgrund eftersom de är så korkade och inte begriper vilken politik Sverige skulle behöva för att bli ett bra land med en nöjd befolkning.

Politikerna är inte ens lyhörda för synpunkter från befolkningen utan tvingar på oss en politik som gör att hela Sverige kommer att kollapsa.

Det råder inget tvivel om att de som styr landet är idioter och förtryckare. Helt vanliga människor skulle kunna sköta det här landet mycket bättre och få det att blomstra.

Hela det migrationspolitiska projektet är inte bara idiotiskt, det är ett projekt som kommer att få ett helt folk att gå under om vi inte sätter stopp för dårarna som ligger bakom det.

Dårarna är inte bara politikerna bakom de öppna gränserna utan de patetiska människor som öppnar asylboende och profiterar på en mycket sjuk politik. Man kan tycka att det är ofattbart att det finns människor som är bereda att sälja ut sitt land bara för att fylla den egna plånboken. Men dessa människor är formade i ett samhällsklimat där man struntar i den egna nationens väl och bara tänker på sig själv. Det är ett egoistiskt förhållningssätt som är vedervärdigt för att det leder till vår nations undergång.

Att öppna en asylanläggning eller medverka till att sådan öppnar är landsförräderi. Sverige fylls upp med människor som inte borde ha fått passera gränsen medan de som släpper in dem tjänar pengar på den sjuka politiken. Sverige är upp-och-nedvända världen.

lars_nilsson_kd_malung
En politiker bland många andra som driver Sverige mot en avgrund

En blivande asylprofitör är landstingspolitikern Lars Nilsson (KD) som bor i Malung. Han är urtypen för en politiker som aldrig skulle kunna uträtta en enda positiv handling för sitt land. Han är typen som kan medverka i förstörelsen av sitt land.

Och det är precis vad han avser att göra.

Han har storslagna planer på att öppna ett HVB-hem för ”ensamkommande flyktingbarn” i Medborgarhuset i Nås i Vansbro. Det bor redan 200 asylsökande i Nås där den svenska befolkningen uppgår till 400 personer. Nu vill Lars Nilsson att det ska komma ännu fler migranter från tredje världen till Nås – och han arbetar aktivt för att det ska ske.

Lars Nilsson har redan börjat annonsera efter personal till det blivande asylboendet. Genom sitt bolag Bonum AB har han hyrt lokaler som till våren ska fyllas upp med afghaner, somalier och andra folk. I styrelsen för Bonum AB finns enligt allabolag.se Hans Ola Tidhult och Isabelle Emanuelsdotter Näslund.

Man har skickat in en ansökan om bygglov för att bygga om lokalerna i medborgarhuset och lokaler i det gamla kommunhuset i Nås. Nilsson räknar med att anställa ett tiotal personer som ska ge full service åt migranterna.

Lars Nilsson låtsas att han inte gör detta för pengar och säger till lokalmedia:

Vi ser ju alla hur situationen ser ut i dag för människor som flytt hit till landet.

Han antyder liksom många andra asylprofitörer att hans skäl är att hjälpa, men måste vara väldigt trögfattad om han inte begriper att det enda han gör är att stjälpa vårt land – och Nås.

Vi uppmanar alla som bor i Nås att sätta press på politiker och andra som öppet skadar Nås och vårt land. 

vansbro_nas_lars_nilsson_bonum AB

2 kommentarer på “Lars Nilsson (KD) vill profitera på asylpolitiken. Stackars Vansbro #asylkaos”

  1. KD ligger väl under riksdags spärren?? Nu blir det ännu svårare för EBT – hon har några bra ideer och synpunkter men de glöms snabbt vid dessa tillfällen

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s