”Ensamma flyktingbarn” startar krig mot svenskarna? #asylkaos

Många anser att år 2016 blir ett viktigt år i den tragiska utvecklingen om Sveriges förfall. Det är i år som konfliktlinjen mellan icke önskvärda invandrare och svenskar skärps. Fast egentligen är det mellan makthavarna som förtrycker folket och den svenska befolkningen som förtrycks som skiljelinjen kommer att gå. Den senaste tiden eskalering av invandrarrelaterad brottslighet i kombination med politikernas vilja att fortsätta på den inslagna vägen kommer att göra just 2016 till ett viktigt paradigmskifte.

Många invandringskritiska svenskar har under lång tid bitit ihop och tigit om våra åsikter inför grannar, släktingar, arbetskamrater och kanske den egna familjen. De som har följt utvecklingen ser nu vårt samhälle bokstavligen förfalla med full kraft.

svensson-har-fatt-nog.png

Även om Sverige befinner sig på ett sluttande plan och många medborgare dessvärre är fullkomligt ovetande om hur illa det är ställt så har ett mycket stort antal svenskar numera en personlig relation till den nästan makabra invandringspolitiken som planeras och genomförs av landsförrädare i riksdagen och i kommunerna.

De flesta som bor i medelstora eller större städer känner någon som drabbats av invandrarrelaterad brottlighet. Även om invandrarbrottsligheten bara är ett av många symptom på den livsfarliga invandringspolitiken som påtvingas oss svenskar, så får den många att begripa att vi har ett akut samhällsproblem.

Om man dessutom ser hur område efter område koloniseras och att koloniseringen genomförs på ett väldigt systematiskt sätt av politiker så är det självklart att reagera.

I år kommer svenskarna att ta tag i problemen på ett annat sätt än tidigare.

Folkets demonstration i går och samlingar mot kriminella migranter samt mängder av nya initiativ i år kommer att sätta fart på folket. Svenskarna kommer att börja ta tillbaka sitt land.

Parallellt med ett riktigt uppvaknande bland fler svenskar så utsätts befolkningen för diverse övergrepp varje dag i form av personrån, misshandel, hot, inbrott och mycket annat. Personrånen som drabbar oss utförs oftast av ett antal personer som hotar sina offer med kniv och dessutom misshandlar offret. Offren är ofta unga killar eller tjejer som varit på väg hem på kvällen eller natten. Ibland blir dessa offer svårt misshandlade och även dödade. En annan kategori svenskar som är offer för överfallsrån är våra åldringar som brutalt rånas på smycken, kontakter eller andra föremål. Även de rånade åldringarna utsätts ibland för grovt våld.

Nu tyder tecknen i tiden på att invandrargängen kan börja trakassera den svenska befolkningen på ett mer systematiskt sätt. Medias hatkampanjer mot ”rasism” är en form av uppvigling mot svenskar och det finns vissa invandrare som är beredda att angripa svenskar med våld bara för att de hatar svenskar.

I kväll den 31 januari 2016 larmades polisen till Odenplans tunnelbanestation i Stockholm då det förekom någon form av bråk. Det visade sig vara ett 20-tal invandrarungdomar i 15-årsåldern som störde ordningen på stationen. Iklädda rånarluvor och beväpnade med batonger ofredade de och skrämde SL-personal och passagerare som befann sig på stationen. Under en kortare tid kunde inte tunnelbanan stanna på perrongen.

Polisen kom till platsen och körde iväg gänget, men grep inte en enda av dem. Polisen är väldigt restriktiv när det gäller att gripa invandrare och släpper hellre iväg dem än att plocka med sig dem till stationen eller anmäla dem för brott.

Vakthavande befäl säger till en nyhetsbyrå:

De verkar mest ha varit ute efter att skrämmas.

Han vill alltså tona ned det faktum att de var beväpnade med påkar och bar rånarluvor. Vi fick inte veta vilka slaga människor som dolde sig bakom rånarhuvorna. Var det de nordafrikanska gatubarnen? Ensamma flyktingbarn? Nu undrar vi var medias krigsrubriker är. Varför får vi inte läsa på löpsedlar om hur invandrargäng terroriserar svenskar i tunnelbanan? Varför får vi inte se videoupptagningar i Aftonbladet där polisen jagar bort stora invandrargäng som terroriserar medelsvensson på tunnelbanan?

Det är uppenbart att olika regler gäller för olika grupper av människor i samhället – till svenskarnas nackdel.

Det är en av många anledningar till att svenska folket nu måste resa sig och ta tillbaka sitt land.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s