Nedlagd skola i Varberg blir asylboende #asylkaos

År 2013 beslutade kommunpolitikerna i Varberg att skolan i Karl Gustav skulle läggas ned. När politikerna röstade om saken i kommunfullmäktige var det var bara Sverigedemokraterna och Sveriges Pensionärers Intresseparti som röstade mot nedläggning.

Skolor läggs ned över hela landet på grund av bristande elevunderlag som i sin tur beror på våra svenska låga födelsetal, vilket inte en enda politiker försökt höja några varningsord om. Ingen har heller föreslagit åtgärder för att få fart på nativiteten vilket tyder på inkompetens och feghet. Ingen vågar längre framföra förslag som på ett eller annat sätt kan bidra till att rädda Sverige. Ingen vågar ta strid mot etablerade politikers brist på samhällsansvar.

karl_gustavs_skola

Dagens politiker är bara förvaltare av en nation som våra förfäder byggt upp med svett och blod. Men de politiker som styr idag klarar inte av att förvalta det arv de fått från våra förfäder. Att de inte ens kan upprätthålla den samhällsordning som de fått, utan att behöva anstränga sig, är alarmerande. De som styr idag är inte bara inkompetenta, de förstår inte hur allvarligt de skadar sitt land med sin politik inom en rad områden.

De leder Sverige mot en avgrund, men är så trögfattade att de inte begriper konsekvenserna av sin politik. De kör Sverige i botten utan att fatta det.

Sverige var en gång det mest välmående landet i världen och nu är vi på väg rakt ned mot botten.

Nedläggningen av byskolor och ålderdomshem är bara symptom på hur tillståndet är i landet. I ett friskt land hade politikerna vidtagit nödvändiga åtgärder för att höja nativiteten så att den svenska folkmängden upprätthålls, inte genom import utan genom egen reproduktion. Likaså hade man låtit ålderdomshemmen få finnas kvar som möjlighet och rättighet för åldringar i behov av hjälp eller vård på gamla dagar.

Nu när de sett att de svenska elevunderlagen under lång tid har sjunkit och ändå inte gör någonting för att åtgärda den är de inte bara ansvarlösa, de är direkt olämplig att sköta rikets angelägenheter.

Men politikerna i Sverige är inte bara olämpliga, de är dessutom farliga. Inte nog med att de låter elevunderlagen sjunka till en nivå där skolorna stänger, de arbetar sedan för att skolorna ska fyllas upp igen. Men inte av svenska elever.

De medverkar istället till att massimportera människor från tredje världen och sprida ut dem över hela vårt samhälle så att ingen kommer undan. I många skolor är över hälften av eleverna ”nyanlända” eller ”ensamkommande” och politikerna som styr landet tycker att det är en bra idé att tränga undan svenskarna i sitt eget land.

Förra veckan hölls ett möte i en bygdegård i Karl Gustav där politiker och tjänstemän skulle informera invånarna om hur orten ska förstöras. De har tänkt att skolan, som ligger på Storegårdsvägen 5, ska bli asylboende.

Från att ha inhyst svenska elever ska nu skolan bli boende för afghaner, somalier, irakier och andra folk som inte borde ha fått sätta foten i vårt land. Politikerna beslutar om sådant över huvudet på invånarna och är uppenbarligen inte kapabla att förankra sina beslut hos vanliga medborgare.

Borta är medborgarinflytande och demokrati. Borta är arbetet för vår gemensamma nation. Nu är det en totalitär samhällsordning som de etablerade politikerna representerar.

När de sedan kallar till möten, som nu Karl Gustav, där medborgarna tvingas höra om redan fattade beslut är det normala att alerta medborgare kritiserar sina politiker. Många medborgare begriper precis hur totalitära politikerna är och vilket förakt de uppvisar mot vanliga människor. De ställer därför gärna kritiska frågor till lokalpolitikerna om de får tillfället till det.

Problemet är att många kommuner inte ens bjuder in till informationsmöten om sina nya asylboenden. De är tysta och försöker dölja vad de håller på med. Politikerna har tyvärr massivt stöd av inflytelserika organisationer och media som inbillar det svenska folket att det är en bra idé att låta kolonisatörer ta över landet.

Det spelar nästan ingen roll för politikerna hur många som kritiserar asylmottagningen. De lyssnar ändå inte.

Många av personerna som kom till mötet på bygdegården var upprörda. De kände sig överkörda och ogillade tanken på att få en asylanläggning inpå sig. De fick veta att asylboendet kommer att öppna i april och att det kommer att bo 15 ungdomar där mellan 16 och 18 år. Några av de närvarande politikerna och tjänstemännen var:

Kommunens kanslichef Henrik Lundahl
Bygdegårdsföreningens ordförande Vanja Karlsson
Kommunens chef för ensamkommande flyktingbarn, Anneli Lif
Oppositionsrådet Jana Nilsson (S)

Kritiken som framfördes hjälpte inte alls. Annie Lif sade att ”Vi lever i en folkvandringstid”, precis som om vi inte skulle kunna påverka hur många som kommer till Sverige utan identitetshandlingar. Den typen av defaitism är oroväckande eftersom den används som skäl för att fortsätta med en politik som vi kan påverka – om vi bara vill.

Vanja Karlsson sade till lokalmedia:

Det är klart man är orolig, särskilt med allt det här som har hänt på HVB-hem på sistone. Men samtidigt, var ska de ta vägen?

En faktor i sammanhanget är att kommunerna försöker lägga locket på i alla asylärenden. Det försöker dölja hela händelsekedjan, från beslut till vilka i kommunen som är inblandade i planeringen och skapandet av asylboenden. Det lägger sekretess kring var asylboenden finns i hopp om att mildra kritiken från närboende och de agerar med förakt mot invånarna när de medverkar i en politik som bryter ned Sverige.

Frågan om vart de ska ta vägen är lätt att besvara, de ska åka hem igen till sina hemländer. Det ska fråntas rätten att få stanna kvar i Sverige.

Relaterat:

Kenneth Sandberg vill införa en ny politik, som faktiskt kan rädda Sverige.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s