Mona Sahlin och Folkets demonstration #asylkaos

Folkets demonstration som genomfördes i lördags blev en stor framgång. Arrangörerna har gjort allt rätt. Det har inte bara planerat och genomfört en manifestation som uppskattas av samtliga invandringskritiker vare sig de är höger eller vänster, de har också lyckats med att få fram talare som representerar en politisk bredd. Talarna är dessutom representativa, välformulerade och modiga kvinnor och män. De är verkliga föredömen för den invandringskritiska opinionen.

Man behöver inte hålla med varje stavelse de yttrade eller varje åsikt de har utan det räcker med att ge dem stöd för deras ställningstagande mot regeringens ansvarslösa politik.

Hur vet vi att Folkets demonstration blev en succé? Svaret är att det kan mätas i antalet fördömanden i gammelmedia.

De två första demonstrationerna som arrangerades försökte media tysta ned för att undvika att ge sansade invandringskritiker någon uppmärksamhet. Nu när den tredje demonstrationen hölls på Norrmalmstorg i Stockholm så slöt flera hundra personer upp och krävde regeringens avgång.

De som slöt upp var huvudsakligen medlemmar och sympatisörer till Sverigedemokraterna. Initiativtagarna är själva medlemmar i SD. Men Folkets demonstration har tagit steget bort från det av partiledningen inskränkta synsättet om att människor som läst fel böcker eller gillar fel sidor på Facebook ska uteslutas. Därför fanns flera av de uteslutna på plats – glädjande nog.

Några av talarna var nämligen kritiska till partiledningens maktmissbruk. Prästen Axel W Karlsson höll ett utmärkt tal. Han blev utesluten för att han skrivit fria Tider. Ingrid Carlqvist skulle hålla tal, men fick förhinder. Delar av SD försöker hålla henne på avstånd efter som hon framfört kritik mot partiledningen. Stefan Torssell skriver för Fria Tider. Hans Erling Jensen har öppet kritiserat partiledningen. Jan Sjunnesson fick sparken som chefredaktör på SD:s tidning Samtiden.

Talarna utgjorde en brokig samling människor som stod både till ”höger” och ”vänster” om SD:s mittenlinje (även om dessa begrepp inte är rättvisande). Det är också vad som behövs för att få fart på opinionsbildning kring invandringspolitiken. Arrangörernas val att ha talare med lite olika åsiktsinriktningar var lyckad och gjorde att fler bemödade sig för att komma till platsen och lyssna. Nu kunde fler dissidenter komma, sådana som normalt inte accepteras i SD-sammanhang.

En talare som onekligen stack ut på ett positivt sätt var Stefan Torssell. Han fick starka applåder för sitt kraftfulla tal. Den kraftfulla nationalsången gav en fin avslutning på mötet.

Hur reagerade då media? Expressen lät Mona Sahlin få uttrycka sina åsikter om tillställningen. Sahlin är ”Nationell samordnare mot våldsbejakande extremism”. Man skulle ju då kunna tro att en person med en sådan titel skulle kritisera de våldsbejakande vänsterextremisterna, som med diverse kommunistiska symboler och hatramsor försökte störa den fredliga manifestationen. Men Sverige är den upp-och-nedvända världen och här härskar varken förnuft eller logik.

Här härskar det absurda vansinnet.

Vi lever i ett totalitärt land där makthavarna försöker motarbeta nationalism och invandringskritiska yttringar. Man tar till alla medel man kan och använder vilka fula knep som helst för att markera mot vanliga svenskar som är oroade över massinvandringen och dess konsekvenser.

mona_sahlin_goran_persson

Mona Sahlin är en extremist. Hon är en av de värsta extremisterna som etablissemanget kan uppbåda och just därför anlitas hon ständigt av makthavarna för att hetsa mot ansvarsfulla svenskar.

Egentligen är tröttsamt att skriva något om Mona Sahlin. Hon är en nolla som aldrig sagt något tankeväckande eller intressant. Allt som kommer ur hennes mun är galenskaper. Läs gärna här om vad hon själv har sagt och står för. Att hon får framträda i svensk television och representerar statsmakten är bevis nog för att vi lever i ett ruttet land.

Mona Sahlin inledde sin text i Expressen med följande meningar:

Våldsbejakande extremism. Det finns inget annat ord för det vi sett på gatorna i Stockholm nu i dagarna. Eller på åtskilliga nätsidor. Det gäller nu att se vad som sker och använda rätt ord för att beskriva det. En nyhetssändning under helgen beskrev demonstrationen i Stockholm under lördagen som en ”Asyl- och regeringskritisk demonstration”. Det är en djupt farlig beskrivning. Det var en samling av våldsbejakande och våldsanvändande extrema högergrupper.

Folkets demonstration som består av civiliserade människor anklagas nu av Sahlin för att ingå i ”en samling av våldsbejakande och våldsanvändande extrema högergrupper”.

Det hon säger om Folkets demonstration är ungefär det som brukar sägas om islamister som hugger huvudet av folk och bränner människor levande. De är ”våldsbejakande och våldsanvändande”. Nu lade hon till ”extrema högergrupper” för att framställa Folkets demonstration som ”våldsbejakande”, ”våldsanvändande”, ”extrema” och ”höger”. Det var mycket på en gång. Alla invektiv hon kunde komma på ville hon kasta på Folkets demonstration som ett led i statsmaktens demonisering av invandringskritiker.

Vi noterar att det parallellt med tillståndsgivna Folkets demonstration pågick ett vänstermöte som hade till enda syfte att försöka stoppa Folkets demonstration, helst med samma inslag av våld som vänstern nästan alltid brukar använda sig av. Men Mona Sahlin måste ha blundat hela helgen.

Mona Sahlin skriver:

Vi har i Sverige haft högerextrema grupper under många årtionden. Ibland syns de på gatorna. Ibland huserar de på nätet. Just nu verkar det finnas försök att flytta över en del av den våldsamma och hatfyllda retoriken på hatsidorna, till aktioner ute på gator och torg. Från nätet till den fysiska verkligheten. Från hot om våld till direkt misshandel.

Vad är högerextrema grupper och vilka är de? Mona Sahlin buntar ihop alla invandringskritiska rörelser, sannolikt för att hon inte klarar av att se skillnader mellan dem. Bara det borde diskvalificera henne från att pådyvla oss svenska sina åsikter i något enda sammanhang. Tyvärr befinner sig Sverige i krig och Mona Sahlin är en av statsmaktens utsända som används för att bekämpa svenskarna i sitt eget land. Media skäms inte för att publicera hennes hatiska texter utan hoppas att många ska ta intryck av vad hon säger. Ingen normal människa borde lyssna på henne eftersom hon inte är kapabel att vara hederlig. Om en vänstermänniska använder våld så är hon tyst. Om en invandringskritiker vill stå på torget och framföra sin åsikt så är han en ”våldsbejakande högerextremist”. Det är hennes logik och borde få varje hederlig människa att ifrågasätta hennes omdöme och karaktär.

Hon är ”Nationell samordnare mot våldsbejakande extremism”. Trots det har hon inte med ett enda ord beskrivit de skrikande och våldsinriktade vänsterextremisterna som sådana de verkligen är – våldsbejakande extremister.

Mona Sahlin fortsätter:

Det sker under det förment seriösa ordet ”demonstration”. När det i själva verket handlar om samlingar som syftar till att skrämmas, hota och utöva våld mot till exempel människor som har invandrarbakgrund.

Att Sahlin är en mycket ful och falsk person råder det inga tvivel om. Hon vill skapa hat mot invandringskritiker och är beredd att använda vilka metoder som helst. Lögner går alldeles utmärkt. Det betyder också att hon helt saknar samvete. Och ändå är hon ”Nationell samordnare mot våldsbejakande extremism”. Det bevisar att det är något allvarligt fel på den makthavande eliten.

Sahlin påstår nu att demonstrationen, Folkets demonstration, egentligen inte är en seriös demonstration utan en samling ”som syftar till att skrämmas, hota och utöva våld mot till exempel människor som har invandrarbakgrund.”

Med sådana lögner är det inte så kontigt att folk blir heligt förbannade på statsmakten, på ledande politiker och på sådana som Mona Sahlin. Hon är ingenting annat är en djävulsk provokatör som är ute efter att försöka tillintetgöra den invandringskritiska oppositionen.

Hon är en av den totalitära statsmaktens inkvisitörer. Hennes uppgift är att försöka slå sönder och krossa varje tillstymmelse till nationalism och varje tillstymmelse till offentlig kritik mot den styrande eliten.

Mona Sahlin fortsätter sina utgjutelser mot Folkets demonstration:

Att försvara mänskliga rättigheter och att bekämpa våldsinriktad extremism, är också att kalla saker vid dess rätta namn. Det vi ser just nu är ingen invandringskritisk opinion. Det är inga regeringskritiska grupper. Det är inte män som vill försvara kvinnor.

Inte invandringskritisk? Inte regeringskritisk? Inte män som vill försvara kvinnor?

Hur en människa kan vara så uppenbart lögnaktig är nästan obegripligt. Folkets demonstration var både en invandringskritisk och en regeringskritisk yttring. Det vet alla, men ändå ljuger Sahlin fräckt.

Mona Sahlin har inte hatat färdigt riktigt än. Lite mer hat vill hon passa på att sprida nu när Expressen givit henne möjligheten. Hon avslutar sin text:

Det är ideologiskt drivna extremister. Det är nazister. Det är män som hatar kvinnor och invandrare. Det är de som gillar våld och hatar demokrati. De är fega uslingar.

Hon är bevisligen inte klok. Hon anklagar alltså Folkets demonstration, arrangörerna och deltagarna för att vara precis allt det som de inte är. ”Fega uslingar” kan de knappast vara eftersom de modigt framträder trots risken för förföljelse av den våldsbejakande vänstern som Sahlin håller om ryggen och trots att Socialdemokrater och likasinnade aldrig vågar ta debatten när invandringskritiker ställer frågor. Att bemöta Sahlin är som att bemöta en mytoman. Sakupplysning och rationella argument biter inte.

Granskning Sverige ringde till Aftonbladets Julia Wågenberg som beskrev Folkets demonstration som en ”demonstration mot flyktingar”. Julia Wågenberg läser till jurist men är i total avsaknad av förmåga att hålla sig till sanningen. När Granskning Sverige ställde henne mot väggen kunde hon inte svara.

Granskning Sverige försökte också få tag på Mona Sahlin för att ställa frågor om hennes lögnaktiga artikel, men hon var  inte anträffbar. Är det någon som är en feg usling så är det hon.

Erik Heimersson på Dagens Nyheter ville också medverka i drevet mot Folkets demonstration. Han hade åsikter om vilka människor som befann sig på Norrmalmstorg i Stockholm för att titta på en – eller kanske två – demonstrationer. Heimersson:

I helgen blev det ännu tydligare. Den antirasistiska organisationen Expo visar på sin hemsida hur representanter från högerextrema rörelser som Nordisk ungdom, (nedlagda) Svenskarnas parti och Svenska motståndsrörelsen deltog i den demonstration som hölls på Norrmalmstorg i Stockholm.

Folkets demonstration är en offentlig tillställning. Arrangörerna är fullt normala svenskar som är kritiska till regeringen politik. Eftersom media har lite svårt för att acceptera att normala svenskar kan vara invandringskritiker så är det viktigt för journalisterna och ägarna av de svenskfientliga medierna att framställa varje invandringskritisk demonstration som nazistisk. De hoppas och tror att de får med sig fler människor i ”kampen mot rasism”, som egentligen är en kamp mot svenskarna och svenskarnas land. De lurar nog en del, men de skapar också medvetet mycket hat mot invandringskritiker och bidrar till att polarisera samhället.

Ingen av de nämnda rörelserna ”deltog” i Folkets demonstration. Om människor som är eller har varit medlemmar i några av de nämnda rörelserna befann sig på torget för att lyssna så är att det fritt fram att göra det. Gatan är fri att gå på för vem som helst. Varje svensk kan och har rätt till att lyssna på tal som framförs i en offentlig demonstration oavsett vilken demonstration det gäller.

Att det huvudsakligen fanns medelålders, helt vanliga, svenskar där utelämnar Heimersson. Varken Heimersson, Sahlin, Wågenberg eller andra inflytelserika opinionsbildare gör någon affär av att den våldsbejakande vänstern var där och försökte störa Folkets demonstration.

Nu är det så att makthavarna i Sverige inte vill stävja våld. Det vill bara inte att någon ska störa deras mångkulturella projekt som går ut på att tränga undan svenskarna i sitt eget land. Om någon svensk försvarar sig mot invandrarvåld eller begår någon handling som innefattar våld i självförsvar som fördöms denne alltid av etablissemanget. Men när invandrargäng drar runt i samhället och knivrånar svenskar och svenskor varje dag så är det tyst om det.

Det är lätt att tro att den landsförrädiska eliten som styr landet tycker att det är acceptabelt att svenskar dagligen åker på stryk av invandrargäng, att svenskar dagligen rånas och drabbas av inbrott.

Det ser ut som om politikerna använder invandrarna som soldater i ett krig mot svenskarna och att det inte spelar någon roll om några dör medan Sverige koloniseras.

Men nu är det så att svenskarna har börjat reagera. Det spelar ingen roll vilka epitet som Expressen, Aftonbladet och DN använder mot svenskar som vill försvara sitt land. Vi bryr oss inte om det.

Sverige är nämligen svenskarnas land och ingen kommer att ta det ifrån oss.

forsvara_sverige

5 thoughts on “Mona Sahlin och Folkets demonstration #asylkaos”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s