Ottsjö fjällgård i Åre blir asylboende #asylkaos

Ottsjö Fjällhotell (Ottsjö Fjällgård AB) på Ottsjö Hägravägen 6 i tätorten Undersåker i Åre blir snart asylboende. Åre är redan hårt drabbat av en stor mottagning av hundratals migranter från tredje världen.

Det har möjliggjorts därför att politikerna utan tillstånd från folket massimporterat kolonisatörer från Afghanistan, Somalia, Irak och många andra länder för att tränga tillbaka svenskarna i sitt eget land.

ottsjo-fjallhotell-are2

ottsjo-fjallhotell-are1

I takt med att politikerna har öppnat dörren för en politik som slår sönder vårt land inifrån har också många enskilda företagare upptäckt att det går att profitera på den vansinniga politiken som bedrivs i landet.

En av dessa företagare är Per Magnus Olsson. Han äger Ströms slott i Lilla Edet och köpte i december Ottsjö Fjällhotell i Åre. I styrelsen sitter Per Magnus Olsson och Anna Maria Lovisa Olsson.

stroms-slott-lilla-edet

Ottsjö fjällhotell är idag ett fungerande hotell med 17 rum och 35 bäddar. Nu berättar Per Magnus Olsson att fjällhotellet kan bli asylboende. Det räcker alltså inte med uppemot 1 000 migranter från tredje världen som redan bor i Åre utan det måste komma fler.

Det är med ett stort mått av obehag vi betraktar såväl politikerna i Åre som asylprofitörerna som förstör en hel kommun. Per Magnus Olsson köpte i maj 2014 Hotell Karl XII i Dals Ed och gjorde om hotellet till asylboende. Dessutom äger han Dagsholm Hotell & Konferens i Färgelanda som blivit asylboende.

Per Magnus Olsson är alltså en betydande asylprofitör.

Nu har han lämnat anbud till Migrationsverket om att driva asylboende på Ottsjö fjällhotell. Olsson säger till lokalmedia att han har haft ett informationsmöte med byborna om planerna på asylboende. Den obehaglige asylprofitören säger till lokalmedia:

Vi driver ju andra asylboenden i Sverige så vi kan ju den biten, när man startar upp. Vi är ganska trygga i hur man gör med detta om det skulle bli av. Jag tror att vi skapade förtroende på mötet.

För asylprofitören Per Magnus Olsson handlar detta om affärer, om att tjäna pengar på en sjuk politik. Liksom många andra asylprofitörer tänker han inte på Sveriges framtid utan på sin egen.

per-magnus-olsson

Förhoppningen är att han liksom andra asylprofitörer en dag ska tvingas betala tillbaka alla pengar som de har tjänat på den sjuka politiken som förstör Sverige.

Kommunstyrelsen i Åre består av följande landsförrädiska politiker:

Peter Bergman (S)
Martine Eng (S)
Maths Larsson (S)
Veronika Hammarfjäll (S)
Leif Nord (M)
Tobias Mattsson (M)
Katrin Wissing (MP)
Thomas Rydberg (MP)
Jörgen Encke (VV)
Mikael Sundman (VV)
Daniel Danielsson (C)
Monica Henriksson (C)
Can Savran (C)

Relaterat:

Kall Auto Lodge i Åre har blivit asylboende

Kallgården i Åre tar emot 100 asylsökande

Hotell Continental Inn tar emot asylsökande

Äldreboende i Kall i Åre blir asylboende

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s