Viljan att bilda trygghetsgrupper ökar #asylkaos

I spåren av massinvandringen och alla de problem som följt med den, inte minst den grova brottsligheten som drabbar så många oskyldiga svenskar, så ökar viljan att bilda trygghetsgrupper. Många människor försöker ta initiativ till sådana grupper, ofta genom facebook där kontaktytor mellan intresserade redan finns.

forsvara_sverige

Varje dag drabbas oskyldiga svenskar av inbrott, överfall, personrån och annan brottslighet som skapats av Stefan Löfven och andra politiker. Eftersom samhället delvis har kollapsat sker ingen upprensning när de kriminella ligorna härjar. Polisen tycks varken ha tid, resurser eller lust att göra något radikalt åt brottsligheten. Faktum är att det inte ens är möjligt längre att göra något eftersom brottsutvecklingen accelererar i takt med att vi får in fler ”ensamkommande flyktingbarn” och andra grupper av människor som inte borde få komma till Sverige.

Ett av många initiativ till bildande av en trygghetsgrupp kan snart ske i Nora. Det finns en facebookgrupp med 700 medlemmar som har visat intresse för att göra något i kommunen. Intresset för att bilda en stark trygghetsgrupp just där sammanhänger med att Nora fått så många asylboenden och att ännu fler asylsökande är på väg.

Det bästa vore om det fanns en nationell organisation som kunde organisera och skapa trygghetsgrupper över hela landet och sedan vid behov patrullera gator eller oroliga områden för att skapa lugn och hålla efter buset.

Medborgargarden är något som makthavarna i Sverige ogillar, främst av strikt politiska skäl. De vet att sådana med stor sannolikheten huserar människor som är beredda att ta stort samhällsansvar och i högre grad är ”Sverigevänner” än genomsnittet av befolkningen.

Det är också naturligt att människor som söker sig till sådana grupper är kritiska mot den liberala och släpphänta invandringspolitiken – mot regeringen. Och att vara kritisk mot regeringen ogillas av makthavarna. Också av det skälet vill makthavarna framställa trygghetsgrupper som suspekta  eller näst intill kriminella.

Nu när en trygghetsgrupp kan se dagens ljus i Nora för att politikerna inte sköter sig riskerar den gruppen att hamna i fokus för en förundersökning. Polisen intresserar sig mer och mer för att stävja medborgargarden och trygghetsgrupper av samma skäl som makthavarna motarbetar invandringskritiker.

Robert Haslinger som är chef för lokalpolisområdet i Lindesberg säger till lokalmedia:

Men vi ser allvarligt på företeelsen att man på Facebook uppmanar till medborgargarden. Vi vill naturligtvis inte att folk ska uppmuntras till att ta lagen i egna händer.

De är ungefär så polismyndigheten resonerar. Myndigheten har kapitulerat inför den omfattande brottsligheten, men vill inte att vanliga svenskar ska gå ihop och agera för att skapa trygghet på gatorna. Däremot låter polisen invandrargängen härja och skapa otrygghet överallt.

Efter att 50-200 svenskar samlades på T-centralen i Stockholm i fredags för att markera mot kriminella gäng så vaknade polisen plötsligt. Inte för att ta itu med de kriminella gängen utan för att ta itu med svenskarna som ville freda sin stad.

Liksom att det plötsligt finns stora resurser när asylsökande främlingar behöver bostad och social service och att det inte finns resurser när svenska ungdomar vill ha bostad, så avslöjas en liknande rättsröta när det gäller trygghet på gator och torg.

När svenskar drabbas av överfall och brott finns ingen rättstrygghet och inga resurser. Men om svenskar organiserar sig för att skapa trygghet och ordning på gator och torg, då finns det plötsligt resurser. Men resurserna används då för att bekämpa svenskarna.

Efter händelserna i fredags har polisen tagit fram stora resurser och ska skapa en polisstyrka som vänder sig mot svenskar som vill ha trygghet på gator och torg.

sara_person_twitter

Nu säger polisen officiellt att de kommer att jobba mot medborgargarden. Polisen kommer alltså lägga mer resurser på att bekämpa svenskar som vill ha trygghet än på att bekämpa de kriminella gängen, som samtidigt blir fler och fler för varje dag som går.

Om svenska medborgargarden – eller vad de nu kallas för – förhindras att skapa trygghet så riskerar fler oskyldiga svenskar att drabbas av brott. Nu har polisen börjar patrullera centrala Stockholm för att hindra svenskar att markera mot kriminella invandrargäng.

Det innebär i praktiken att invandrargängen och deras närvaro i Sverige skyddas av polisen.

De flesta länder har någon form av medborgargarden eller trygghetsgrupper. Det är bara en tidsfråga innan vi få sådana i mer organiserad form i Sverige. De kommer att behövas.

Video: Medborgargarde i Ungern:

Video: Franskt medborgargarde bekämpar muslimer:

Video: Oath keepers, USA. Intervju med LaVoy Finicum som nyligen sköts ihjäl av polisen. Läs om fallet här.

2 thoughts on “Viljan att bilda trygghetsgrupper ökar #asylkaos”

  1. I Stockton i USA finns jätteproblem med kriminallitet ett av USA:s farligaste städer, där har bildats en Guardiens Angels som stöttas och utbildas för att ta hand om och säkra gator o torg dom är hårdföra men håller sig inom lagens råmärken, vi behöver oxå en Guarden Angels i Sverige som utbildas och stöttas av polismyndigheten för nu hållet landet på att totaldemoleras av invandrare med egna lagar och synsätt som inte harmonerar med vår demokrati och värdegrund, om inte det görs någon ansträngning att ta tag i detta på ett demokratiskt mane’r så slår det ut hela vårt lands statskick,religon, värdegrund och in kommer diktatur, förtryck, barnäktenskap och allt vad våldsideologin islam står för, vi måste sätta ner föttern pronto och avsätta denna svenskfientliga regering innan den svenska våren drar in och då är kriget ett faktum.

    Gilla

  2. Pingback: Varjager's Weblog

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s