Daniel Friberg utmanar Mattias Karlsson (SD) på debatt

Mattias Karlsson (SD) har gjort bort sig ganska många gånger vid det här laget. Senast häromdagen när han gick ut och klagade på Folkets Demonstration på ett fullkomligt onyanserat sätt.

Reaktionerna från invandringskritiker blev inte nådig. Asylkaos skrev att Mattias Karlsson är SD:s svar på Mona Sahlin.

Efter att Karlsson fått omfattande kritik från många håll ville han förtydliga vad han menade med sin kritik och lyckades då trassla till det ännu mer för sig. Han började plötsligt mer eller mindre ställa krav på hur Folkets Demonstration skulle hantera sina manifestationer – trots att han inte hade med dem att göra.

Mattias Karlssons inhopp och påhopp gjorde inte kritiken mot honom mindre. Ingrid Carlqvist och Conrad i podden Ingrid & Conrad kritiserade Karlsson kraftigt och undrade varför han beter sig likadant som Expo gör mot invandringskritiker.

Ingrid Carlqvist i ”Ingrid och Conrad” del 31, den 2 februari 2016:

”Det är väldigt, väldigt tråkigt att höga Sverigedemokrater som själva har blivit så fruktansvärt illa behandlade av extremvänstern och deras journalistlakejer, att han tar till samma metoder, det är som den mobbade killen som äntligen hittar ett ännu svagare offer att mobba för att han ska ta sig upp till mobbarnas sida. Det går emot allt. Man tycker liksom att folk ska sluta mobba och att de som har blivit mobbade inte ska vilja mobba andra. Det är som katten på råttan och råttan på repet, det är så ovärdigt. Därför blir man så besviken. Om någon tycker att vi har hårda ord mot Mattias Karlsson, så beror det naturligtvis på att vår besvikelse är stor för vi hade förväntat oss så mycket mer, kanske inte efter Expo-brevet men innan det.”

”Här har nu Mattias Karlsson, Jimmie Åkesson och alla de andra, i flera år blivit förföljda av mainstream-media med exakt samma argument och försökt på alla sätt och vis att tvätta av sig detta och bara kämpat vidare, och så gör han samma sak mot oss. Jag blir faktiskt väldigt provocerad.

Även Daniel Friberg uttryckte sin besvikelse över Mattias Karlssons upprädande:

”Det han ägnar sig åt i vanlig ordning, det är inte första gången det här, det är en splittrande verksamhet och det är sista som den Sverigevänliga rörelsen behöver. Han försöker få människor att ta avstånd från andra människor som också vill Sverige väl. Han kallar människor för neofascister till höger och vänster utan att kunna definiera begreppet, han använder det godtyckligt ungefär på samma sätt som Expo och extremvänstern använder det.”

Ungefär en timme in i sändningen (tidskod 1:02:00) säger Daniel Friberg, som förefaller innerligt trött på Karlssons alla påhopp att han utmanar Karlsson på debatt. Ingrid och Conrad erbjuder att debatten kan hållas i någon framtida sändning.

Mattias Karlsson har så många gånger angripit sina egna, uteslutit och förtalat dem att det är dags att han få stå till svars nu för alla sina angrepp på andra Sverigevänner.

Kommer han att våga debattera mot Daniel Friberg eller kommer han fegt att försöka slippa undan?

En kommentar på “Daniel Friberg utmanar Mattias Karlsson (SD) på debatt”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s