Kisa Wärdshus & Hotell på väg att bli asylboende #asylkaos

Kisa Wärdshus & Hotell på Tingshustorget 1 i Kisa i Kinda kommun kommer med största sannolikhet att bli asylboende för ”ensamkommande flyktingbarn”.

Sverige befinner sig i ett mycket djupt förfall där politiker och media driver vårt land mot en avgrund. Därtill finns det också många enskilda människor som agerar som stödtrupper åt politikerna och hjälper dem att husera och sprida ut migranter över hela landet. By efter by fylls upp med migranter från tredje världen trots att invånarna i dessa byar inte har bett om att få en enda av dessa migranter.

kisa_vardshus_3kisa_vardshus_2kisa_vardshus_1

Vi lever i en tid där staten med hjälp av totalitära metoder massimporterar folk från tredje världen för att de ska ta över vårt land. Sverige går mot en demografisk katastrof, men ingen gör något för att förhindra det. Jo vi är några hundratusen som försöker och vi blir fler och fler – och argare och argare.

När asylboenden öppnar så hemlighålls ofta platsen för att närboende inte ska kunna protestera. Om närboende ibland får tillfälle att framföra kritik så lyssnar politikerna ändå inte. Även om informationsmöten om blivande asylboenden hålls så leder dessa möten inte till något annat än att många människor få lufta sina åsikter. Det blir inga som helst förändringar i politiken, varken på riksnivå eller lokal nivå.

Det innebär inte att allt är hopplöst. Det går att åstadkomma förändringar, men det kommer att ta tid. När den invandringskritiska opinionen blivit ännu mer kraftfull kommer asylprofitörer inte att våga öppna några asylboenden och politikerna som idag öppnat för massinvandring kommer att väljas bort och föraktas av folket.

De som förstört Sverige ska inte glömmas bort.

Ägarna av Kisa Wärdshus och Hotell AB har ansökt om bygglov för att kunna använda lokalerna till asylboende. De har ansökt om ett tioårigt byggnadslov för att ändra på användningen av hotellet och göra det till boende för ”ensamkommande flyktingbarn”.

Kisa Wärdshus och Hotell AB ägs av Håkan Jernelius som tänker hjälpa politikerna att förstöra Sverige och Kisa.

Kisa Wärdshus ligger i en anrik byggnad med lång historia. Nu kommer den snart att bebos av afghaner, somalier, irakier och andra folk som inte borde ha fått passera gränsen till vårt land.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s