Laholm: Asylprofitörens plånbok viktigare än bygdens trygghet #asylkaos

Här är bara ett av tusental exempel på hur Sverige förfaller när oansvariga politiker styr och asylprofitörer skor sig på en sjuk politik som söndrar vårt land.

Förra året byggde ägarna till Vallens säteri i Våxtorp (i Laholms kommun) om svinstallet till vandrarhem med 15 rum. Vd för Vallens Säteri Fest & Logi AB är Jonas Otto Fredrik Ivarsson, ledamot i styrelsen är Helena Ivarsson och suppleant är Olle Ivarsson. Allt enligt allabolag.se.

Kom ihåg namnen:

Jonas Otto Fredrik Ivarsson
Helena Ivarsson
Olle Ivarsson

Det är tre personer som bidrar till att skapa problem i vårt land.

Inledningsvis var det inte riktigt klart vad vandrarhemmet skulle användas till. Men kommunpolitikerna med Elisabet Babic (M) i spetsen visste precis vad som skulle hända. Det visste också ägarna. Hon är nämligen en av de pådrivande politikerna i Laholm när det gäller mottagning av migranter från tredje världen.

Politikerna ägnar sig inte åt att bygga upp landet och skapa ett bra samhälle för alla medborgare så att de känner trivsel och stolthet över att få bo ett fint land.

De är fullt upptagna med att förstöra Sverige.

Det som är fint i Sverige idag är bara rester av det land som våra förfäder skapade och byggde upp. Det är de äldre husen i städerna, det är gårdarna på landsbygden och det är den svenska befolkningen – det som finns kvar av den.

Nästan allt det som skapats av politiker de senaste 30 år har varit destruktivt för Sverige. Det är politiker som Elisabet Babic (M) som skapat det mångkriminella helvete som Sverige har blivit idag.

Förra årets massinvandring som välkomnades av de flesta politikerna i riksdagen har fått till följd att varenda byhåla i landet tvingats ta emot afghaner, somalier, irakier, eritreaner och andra folk som inte borde ha fått sätta in fot i vårt land.

vallens-sateri

Men politikerna kör över sina medborgare och öppnar asylboenden och HVB-hem på löpande band. Samtidigt tillåts asylprofitörer hysa in migranter i sina campingar, herrgårdar, vandrarhem och slott mot att de erhåller stora pengar för sitt samarbete med Migrationsverket eller kommunerna om asylmottagning.

Vi får in ett klientel i landet som inte har här att göra. De passar inte in på något sätt, vare sig etniskt eller kulturellt. De kommer från efterblivna kulturer och har ofta ett betydligt lägre genomsnittligt IQ än svenskarna.

Därför är det ofta problem på våra asylboenden. De kan slå sönder inredningen på ett helt asylboende, de kan hota och misshandla varandra på grund av småsaker, de kan hota personalen och de kan uppenbarligen begå mord.

De svinar ofta ned på asylboenden och uppför sig så som man ser människor göra i Mellanöstern där de mer eller mindre konstant slåss med varandra över religion eller småsaker.

Det är alldeles uppenbart att vi importerar problem – inget annat än problem.

Det tragiska är att det finns så många svenskar som medverkar i den här problemimporten. Jonas Otto Fredrik Ivarsson, Helena Ivarsson och Olle Ivarsson är bara några av dem. Huvudskälet för nästan alla asylprofitörer är att de passar på att tjäna pengar på den sjuka politiken som bedrivs i landet, trots att vem som helst kan räkna ut att Sverige drivs mot en avgrund. Men asylprofitörerna bryr sig inte om det. De tänker bara på sina egna plånböcker.

Efter att Jonas Otto Fredrik Ivarsson öppnade sitt asylboende på Vallens Säteri började problemen.

Strax innan asylboendet öppnade startades en ridskola som förlades till Vallens säteri. Ridskolans ägare hade kontakt med kommunalrådet Elisabet Babic som rekommenderat just Vallens säteri för att det fanns tomma stallar där.

I slutet av november flyttades hästarna till stallarna vid Vallens Säteri och ridskolans ägare trodde att de hamnat på en bra plats.

En dag kom det in en man i stallet som berättade att han arbetar på ett boende som just öppnat i närheten. Han syftade på asylboendet som just öppnats av Jonas Otto Fredrik Ivarsson, Helena Ivarsson och Olle Ivarsson. Det var så ridskolan fick reda på att ett asylboende öppnats i lokalerna alldeles bredvid stallet.

Sedan började det hända saker. De asylsökande skräpade ned så mycket i hagen att det blev en fara för hästarna. De sparkade boll mot stallväggen och sparkade ut fotbollar i hagen som de lät ligga kvar. Man hittade läskburkar i hagen och de kan skada djuren mycket, så mycket att de kan dö.

Ridskolan hade en del hästar på foder och när vissa hästägare tagit reda på vad som hänt – att det plötsligt flyttat in ocivilserade människor intill stallet – så valde de att ta sina hästar därifrån till ett annat stall långt ifrån något asylboende.

Ridskolan kunde inte längre ta ansvar för vad som skulle kunna hända och valde att flytta verksamheten till Skottorp. På ridskolan är man nu besviken och arg på Elisabet Babic (M) som inte berättade om det blivande asylboendet nära stallet trots att hon kände till att det skulle öppna.

Nu har ridskolan valt att kräva kommunen på ersättning för sina ekonomiska förluster. De skulle ha ridverksamhet för 60 ungdomar, men står nu på randen till konkurs för att personer som Elisabet Babic (M), Jonas Otto Fredrik Ivarsson, Helena Ivarsson och Olle Ivarsson inte bryr sig om sitt lands eller sin orts bästa.

Ridskolan har skickat en faktura på 240 000 till kommunen, men egentligen borde Elisabet Babic (M), Jonas Otto Fredrik Ivarsson, Helena Ivarsson och Olle Ivarsson stå för den kostnaden – personligen.

3 kommentarer på “Laholm: Asylprofitörens plånbok viktigare än bygdens trygghet #asylkaos”

  1. Och naturligtvis räcker inte de 240.000 för att kompensera den totala kostnaden för vad detta åsamkar med annat svineri, otrygghet, de våldtäkter, rån och mord, bajs i laholms badhus, onanerande i dess bubbelpool, ofredanden, stölder, nedbrunna hus och lokaliteter, bilstölder, vikande kundunderlag i badhuset av hederliga etniskt svenska civilisationsbyggare som redan via skatten betalt för badhuset, sjunkande villapriser, entrepenörer som väljer att flytta från orten och ta sina företag med sig, entrepenörer som väljer att inte starta företag eller flytta till laholm efter detta, snatterier, ännu mer vikande framtidstro hos de svenska ungdomarna på orten, fler självmord, ökad psykisk ohälsa, friska och intelligenta människor som drivs till vansinne mm

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s