Nytt asylboende i Karlholm i Tierp #asylkaos

För bara någon vecka sedan hölls ett möte i Skärplinge i Tierp med anledning av att kommunen ska öppna asylboende där. Kommunen hade bjudit närboende som kunde ställa frågor om det blivande boendet. Det visade sig att i stort sett ingen utom politikerna själva var road över att få migranter från tredje världen som grannar.

Det var stundvis rena upprorsstämningen när publiken applåderade åt varenda invandringkritiker som höjde rösten. Politikerna visade dock ett tydligt förakt mot invånarnas ovilja att fylla upp kommunen med ovälkomna gäster som ingen har önskat sig.

Men i kommun efter kommun forsätter man på den inslagna vägen och fyller upp område efter område med afghaner, somalier, eritreaner, irakier och andra folk som inte borde få sätta foten i vårt land.

Politikerna i Tierp struntar fullkomligt i vad invånarna tycker.

Nu kommer ytterligare ett asylboende öppna i kommunen. Redan i mars öppnar ett HVB-hem för ”ensamkommande” i Karlholm. Boendet i Karlholm kommer att ha plats för nio personer och kommer att ha personal dygnet runt, som man har på de första HVB-hem.

karlholm_tierp

Det är en privat fastighetsägare i Karlholm som hyr ut till kommunen som sedan ansvarar för boendet. Kommunen söker redan nu personal.

Tipsa gärna oss om vem fastighetsägaren är och var fastigheten ligger!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s