HVB-hem öppnar bredvid förskola i Lomma #asylkaos

Majas förskola på Fyrhusvägen 2 i Borgeby i Bjärrred (Lomma kommun) kommer att få nya grannar. På andra sidan gatan öppnar ett HVB-hem för ”ensamkommande flyktingbarn” som varken är flyktingar, ensamkommande eller barn. De är unga vuxna migranter som kommer från dysfunktionella kulturer i tredje världen.

Det är människor som ansvarsfulla politiker aldrig skulle släppa in i vårt land.

Nu har det redan kommit kritik mot det blivande asylboendet eftersom många i närområdet är oroade över att få ”traumatiserade flyktingar” till området. Men de är varken traumatiserade eller flyktingar.

De är afghaner, somalier, irakier, eritreaner och hör inte hemma i vårt land.

Många som har föräldrar på förskolan är oroliga över att något skulle kunna hända deras barn. Föräldrarna borde nog vara oroliga, inte enbart för att få nya grannar utan för att ju fler migranter som kommer till Sverige desto högre är risken att drabbas av olika typer av brott.

Från kommunens sida kan man möjligen tänka sig att ta in asylsökande familjer istället för unga killar. Men annars är man inte särskilt intresserade av att lyssna på kritik. Politikerna har bestämt sig för att Sverige ska fyllas upp dessa migranter som ska kolonisera och ta över landet från svenskarna.

Många tror att det handlar om att hjälpa flyktingar, men så är inte fallet. Det handlar om att globalisera och förstöra Sverige.

Lomma har redan fem HVB-hem för dessa importerade migranter. Nu öppnar ytterligare ett. Många som kritiserar det nya asylbonde säger ungefär så här: ”Vi vill inte att boendet ska ligga just i det här området, gärna längre bort på någon annan plats.”

Det är ett gravt felaktigt synsätt. Vi ska inte ha några asylboenden alls i Sverige med migranter från tredje världen. De ska inte vistas i vårt land. De ska ut härifrån. Varje gång vi låter politikerna placera ut migranter, var sig det är nära eller långt ifrån svenskars boningar, så är det handlingar som strider mot allt förnuft och mot all rätt.

Svenska folket måste lära sig att säga stopp och be politikerna fara åt helvete om de arbetar med att förstöra vårt land.

Amelie Gustafsson som är chef för socialförvaltningen i Lomma säger till lokalmedia:

Vi har väldigt positiva erfarenheter av HVB-hem i Lomma. Några av dem ligger nära förskolor.

Vad menar hon? På vilket sätt är erfarenheterna ”positiva”? Är de positiva bara för att ingen ännu har blivit ihjälslagen på något av deras boenden?

Det kan omöjligen finnas någonting som är positivt med dessa HVB-hem. De är förenade med stora kostnader och stora problem. Hela det migrationspolitiska projektet är enbart skadligt för Sverige.

I kommunstyrelsen i Lomma finns följande landsförrädiska politiker.

Anders Berngarn (M)
Robert Wenglén (M)
Lisa Bäck (S)
Claes Hedlund (M)
Sofia Forsgren-Böhmer (M)
Alf Michelsen (M)
Carin Hansson (M)
Christian Idström (M)
Remco Andersson (L)
Martha Henriksson Witt (C)
Lars Carlén (S)
Rune Netterlid (S)
Annika Mårtensson (S)

byt-ut-politikerna

One thought on “HVB-hem öppnar bredvid förskola i Lomma #asylkaos”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s