Ludvika gård i Ludvika blev asylboende #asylkaos

Under den senaste tiden har man byggt om ett nedlagt dagcenter på Ludvika Gård. Anledningen till ombyggnaden är att man redan idag kommer att få mycket exklusiva gäster som kräver att få bo med högsta tänkbara standard och bästa service med personal dygnet runt. Politiker använder skattebetalarnas pengar till denna lyxrenovering.

Sedan har man anställt specialister som har mycket grundlig utbildning i hur man på bästa sätt trippar på tå när gästerna behöver något. Gäster, som kommer från stampade jordgolv i Afrika eller Afghanistan, kan uppleva det som någon chockartat att plötsligt få all denna lyx och få för sig att de befinner sig i paradiset. Därför kommer de att få tillgång till egna psykologer som hjälper dem att överkomma sådana trauman så att de inser att i Sverige ska man alltid kunna få tillgång till allt – gratis – i all framtid.

ludvika-sverige-asylhem
Invånarna i Ludvika blir glada när orientaler tar över kommunen

Efter att ha lallats av personal i några månader ska de sedan ut på grönbete när våren kommer. Även utomhusupplevelserna kan bli traumatiska för dem som i sitt hemland bara sett kvinnor täckta med stora skynken. Här får de se kvinnor utan skynken och som de sanna män de har fostrats till i sina hemländers kulturer vet de att det är bara att ta för sig. Det kommer att glädja alla kvinnor som välkomnat dem till Sverige att få se dem agera i enlighet med sina egna traditioner. Bara för att de kommer till Sverige ska de ju inte tvingas bli lika reserverade och tråkiga som vi är. Orientalisk spontanitet är berikande.

I Ludvika är invånarna vana vid att försörja människor från andra sidan jordklotet och ge dem bästa tänkbara service. De är så glada över att få ge bort allt de äger och har inklusive sina döttrar att de reflexmässigt äger ja och amen varje gång kommunen vill att de ska bekosta uppehälle för ännu fler.

Det gamla dagcentret och det nya asylboendet kommer att förestås av en ung kvinna som heter Sofie Djupman. I hela sex år har hon arbetat med att välkomna hela Orienten till Ludvika. Hon har arbetat med afghaner och andra på Brunnsgården och Notgården där lyckliga migranter omhändertagits av henne. Ludvikaborna har gladeligen bekostat allt.

Sofie Djupman är en fantastisk människa. I stället för att arbeta för svenskar, vilket ju är helt meningslöst eftersom de inte har någon framtid i sitt eget land, så väljer hon klokt nog att satsa på framtidens människor, på dem som ska ta över landet.

Att hjälpa afghaner och somalier tillrätta i vårt land är en storslagen gärning som kommer att belönas långt efter att Sofie Djupman och andra svenskar har dött ut. Ättlingar till de unga män som Sofie Djupman introducerade i vårt land, och hjälpte att ta över, kommer en dag att berätta historier om sådana som Sophie. Hon och andra svenskar kommer att bli omskrivna i framtidens historieböcker som människor som frivilligt gick i graven för att ge bort sitt land.

Att den humanitära stormakten sedan föll samman var dock värt priset.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s