Kampen mot asylboende på Särö är en kamp mot klockan #asylkaos

Det går utför för Sverige. Många vill inte höra talas om alla problem som Sverige får på halsen – för det är jobbigt att tänka på framtiden. Det är också jobbigt att sätta sig in i problem som man kanske inte rent mentalt klarar av att analysera orsaken till.

Men svenska folket måste nu börja ta tag i det egna landets problem på allvar. Det gäller framtiden för folket. Vilken framtid vill du att svenska folket ska leva i? En normal svensk framtid där folk är snälla och trevliga mot varandra och respekterar varandras åsikter och där landet fortfarande styrs och domineras av svenskar eller en framtid där migranter från tredje världens dysfunktionella kulturer tagit över landet med hjälp av en klick landförrädiska svenska politiker?

tomtebobarnen_saro2.png
Mittemot den här förskolan vill politikerna bygga ett asylboende

Det går fortfarande att välja väg, men det kräver en del av varje medborgare. Det första är att fler måste våga höja sin röst mot politiker som förstör landet. Det andra är att vi måste våga stå upp för det svenska Sverige, för vårt land och vårt folk.

Idag bedriver politikerna en politik som gör att Sverige globaliseras. Gränserna suddas allt mer ut och Sverige fylls upp med främlingar från hela världen som inte borde få sätta sin fot i vårt land.

Konsekvensen av den politiken blir att svenska folket trängs undan i sitt eget land och redan om ca tio år kan vara en minoritet – i det egna landet. Det är ingenting som myndigheterna berättar för sig, det är något som bara alternativ media berättar.

Sverige befinner sig på ett sluttande plan där många strukturer redan har kollapsat och där många områden i Sverige blivit obeboliga eller farliga att vistas i. Sverige farligaste områden är den som är mest invandrartäta. Ändå låtsas politiker och media att massinvandring är bra.

I själva verket är massinvandring ett hot, ett mycket allvarligt hot.

Kommun efter kommun fylls upp med migranter och snart sagt varje by i landet har tvingats ta emot asylsökande. TVINGATS! Det är inte så att medborgarna har önskat den politiken utan den genomförs uppifrån med hjälp av diktat.

Politikerna i Kungsbacka som redan fyllt upp delar av kommunen med ett mycket stort antal afghaner, somalier, irakier, eritreaner och andra folk kommer nu att skapa ytterligare ett asylboende.

Det finns en obehaglig trend när det gäller planeringen av asylboenden. Det är att politiker över hela landet planerar asylboenden intill skolor. Anledningen är att man vill att svenska elever ska vänja sig vid alla dessa främlingar, som sedan ska ”integreras” och börja gå i vanliga svenska skolklasser, som på många håll får en dominans av invandrarelever – och som en följd av det stora problem med bråk och social oro.

Häromdagen hölls ett informationsmöte om ett planerat asylboende på Vendelsömalmsskolan i Haninge söder om Stockholm. Flera hundra arga invånare slöt upp på mötet och ställde politikerna mot väggen.

Läs om mötet här och här.

Medborgarna agerade mycket föredömligt när de satte press på sina lokalpolitiker. Tyvärr vet vi av erfarenhet att politikerna inte lyssna på folket utan kör över medborgarna med en politik som sänker landet.

Nu skulle invånarna i Särö göra samma sak som invånarna i Haninge gjorde. Det enda sättet att sätta stopp för en farlig politik är att sätta stopp för politikernas migrationspolitiska projekt.

Det gör man bäst genom att höja sina röster och reagera.

Mitt emot den idylliska Montessoriförskolan Tomtebobarnen tänker politikerna bygga ett asylboende. Det är tänkt att det ska bo tio personer där, gissningsvis ungdomar från Afghanistan och Somalia.

Politikerna i Kungsbacka är omvittnat landsförrädiska. Nu är det upp till invånarna i Särö att sätta stopp för deras framfart.

Kommunstyrelsen i Kungsbacka:

Hans Forsberg (M) ordf
Fredrik Hansson (C) 1:e vice ordf
Eva Borg (S) 2:e vice ordf
Lisa Andersson (M)
Thure Sandén (M)
Anders Ekström (M)
Kalle Sundvall (M)
Marianne Kierkmann (M)
Peter Söderberg (M)
Kristina Karlsson (C)
Ulrika Landergren (L)
Johan Tolinsson (S)
James Kujansuu (SD)
Emma Vildstrand (MP)
Roger Larsson (KB)

Relaterat:

Onsala herrgård blir asylboende

Modellflygklubbens hus tar emot asylsökande

Tofta Snickeri driver asylboende

Stor asylmottagning till Kungsbacka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s