Flygbladet som gjort succé sprids överallt

Det redan nu väl spridda flygbladet ”With Open Gates” fortsätter att delas ut på olika håll i landet. Flygbladet delas ut till hushåll för att få fler människor att se den viktiga filmen ”With Open Gates”. Filmen kan ses via asylinvandring.se

tranered_goteborg

Bladet är en del en av kampanj där man går direkt till folket och upplyser om farorna med den pågående migrationen. Igår delades ett stort antal blad ut i Tranered i Göteborg och fler blad kommer att delas ut på andra håll i Göteborgstrakten.

asylinvandring-se-vasteras
Flygbladets framtida

Andra typer av informationsmaterial är också på väg från tryckeriet i stora upplagor och kommer att spridas inom kort. En av flera tankar med dessa kampanjer är att nå människor som annars inte skulle hitta till den upplysning som förmedlas i innehållet.

Den som vill kan hjälpa till att sprida bladet. Dela ut i ditt närområde för att få folk att se en viktig film! Man kan också hjälpa till med kostnader för tryckning genom att bidra med en slant till det konto som syns på bladet eller swisha till nedanstående nummer. Varje krona går direkt till tryckning av nya upplagor av olika informationsblad. 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s