Nytt asylboende i Viken i Höganäs #asylkaos

En majoritet av de politiker som styr landet och kommunerna är nästan ofattbart korkade. Titta på och lyssna på Stefan Löfven. Hör vad han säger! Betänk sedan att den idioten är statsminister i Sverige. Stora delar av väljarkåren har alltså lagt sin röst på honom för att de ser honom som en utmärkt politiker som kommer att göra något gott för sitt land.

Stefan Löfven är en av de mest korkade statsministrar som Sverige någonsin har haft. Att folk har röstat på honom beror delvis på att delar av medierna har backat upp honom och hans parti. Väljarna är delvis manipulerade även om delar av väljarkåren samtidigt är så undermålig att det är tveksamt om det borde få ha rösträtt.

För ögonblicket går det varken att göra någon åt Löfven eller de väljare som röstat fram honom. Den svenska socialdemokratin är förhoppningsvis ett försvinnande fenomen. De är i dag skadeverkare på nationen och borde omyndigförklaras som politisk rörelse.

Tyvärr är övriga partier inte så mycket bättre – utom SD som är lite bättre än de övriga partierna. Moderaterna är exempelvis ungefär lika massinvandringsvänliga som Socialdemokraterna, även om de idag framställs av den manipulerande statstelevisionen som näst intill invandringskritiska. Eftersom staten vill försöka behålla väljarna inom sjuklövern och undvika väljarflykt till SD, så framställer de moderaterna som ”SD Light”. På det sättet hoppas makthavarna att undvika att SD blir största parti.

Alltså, stor varning för moderaterna!

hoganas_viken2.png

Det ska bli ett asylboende i Viken i Höganäs. Efter några turer i kommunen är det klart med bygglov. Asylboendet kommer att uppföras vid Hästhagenvägen och det är tänkt att 16 ”ensamkommande” ska bo där. Det rör sig då sannolikt främst om unga män från Afghanistan.

Flera personer som bor i närheten har försökt överklaga och protestera på många sätt, men det har inte hjälpt. Politikerna struntar nämligen i sin medborgare och kör hänsynslöst över dem.

Byggnadsnämndens ordförande Gustaf Wingård (M) säger till lokalmedia:

Det finns alltid de som inte vill ha den här typen av boenden, samtidigt har vi sett grupper i Viken som ställer upp för flyktingarna.

Det spelar ingen roll hur vi vänder och vrider på det, vi måste ta hand om de flyktingar som kommer hit. Det bästa är att man sprider ut boendena.

Detta är en vanlig politisk inställning från det ”invandringskritiska” moderaterna. De vill liksom andra partier fylla upp Sverige med migranter från tredje världens dysfunktionella kulturer, placera in dem i varenda by och sedan låta dessa migranter ta över vårt land.

Asylboendet kommer att öppna i Viken om en dryg månad.

Ni som bor i Viken och vill stoppa asylbonde får nog göra något annat än att skriva brev till politiker som inte lyssnar.

En kommentar på “Nytt asylboende i Viken i Höganäs #asylkaos”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s