300 migranter från tredje världens dysfunktionella kulturer till Sävsjö #asylkaos

Fastighetsägaren Roy Gustafsson har planer på att starta asylboenden i Sävsjö. I mitten av januari höll man på att smygrenovera Sävsjö stadshotell på Stora Torget och placera in nya sängar i rummen. Arbetet på stadshotellet har pågått en tid utan att någon egentligen visste vad renoveringen ska resultera i.

En av anledningarna till att ingen får veta något är att det ofta råder sekretess i samband med att asylboenden öppnas. Sekretessen är till för att göra det svårare för allmänheten att överklaga och protestera mot en skadlig politik.

Roy Gustafsson har haft kontakt med någon på Migrationsverket som sannolikt har lämnat förhandsinformation om att ett avtal kommer att tecknas om asylboende på stadshotellet.

Roy Gustafsson har liksom många andra företagare upptäckt att man kan tjäna pengar på att förstöra sitt land. Ju mer pengar man kan tjäna desto mer kommer man att förstöra sitt land. Företagare som profiterar på asylpolitiken är sådana som saboterar framtiden för svenska folket.

Roy Gustafsson har inget intresse av att hjälpa till att skapa ett bra land för svenska folket så att det finns en framtid även för kommande generationer. Han är en av alla dessa aktörer som är orsaken till att svenskarna redan om tio år kan vara i minoritet i sitt eget land. Det är landsförräderi.

Roy Gustafsson hjälper politikerna att importera migranter från tredje världens dysfunktionella kulturer och ge dessa migranter en i framtid i Sverige på bekostnad av vår egen framtid. Nu vill Roy Gustafsson förstöra Sävsjö genom att upplåta sina fastigheter till människor som aldrig borde ha fått passera gränsen till Sverige. Roy Gustafsson kommer att tjäna pengar på en sjuk politik medan den svenska allmänheten får stora problem på halsen som de dessutom måste bekosta. Pengarna som Roy Gustafsson kommer att tjäna är skattebetalarnas pengar, det är pengar som borde gå till vår egen välfärd, till pensioner och annat. Nu går de rakt ner i Roy Gustafssons fickor.

roy-gustafsson-bronx

Som en ren kuriositet kan nämnas att Roy Gustafsson är en av initiativtagarna till Jonas Bronck Center som finns i stadshotellets lokaler. Jonas Bronck är ingen mindre än den person som grundade och gav stadsdelen Bronx i New York sitt namn. Jonas Bronck fick inga barn och det som hände med Bronx liksom många andra stadsdelar som grundades av vita nybyggare i USA var att de accepterade ett inflöde av svarta.

1940 utgjorde de vita i Bronx 98,3 procent av invånarna. Idag är de vita i Bronx under tio procent.

När de svarta kom flyttade de vita ut eftersom det uppstod som många sociala och andra problem att det inte längre gick att bo där. När vita flyttar från sådana områden kallas det white flight (vit flykt) och efter fortsatt utflyttning börjar sådana områden förfalla och bli farliga getton med hög kriminalitet och andra problem. Om någon vit idag råkar köra in i ett sådant område så blir man sannolikt stoppad polisen som ber den vite att vända eftersom det är farligt att vara vit i svarta områden.

Liknande processer ser vi nu i hela Europa och även i Sverige där exempelvis Rinkeby och Rosengård har förändrats på liknande sätt. Nu vill Roy Gustafsson att Sävsjö ska börja sin förändring från en tidigare etniskt homogen kommun till en mångkriminell ort med stora problem.

Svenskarna kommer att få se sin välfärd krympa, pensionerna minska, all social service försämras och det kommer dessutom att bli farligare att vistas ute på gator och torg.

Roy Gustafsson är en del av orsaken till Sveriges förfall. Det är inte bara stadshotellet han vill göra till asylboende, han vill placera asylsölande även på Lövängens behandlingshem i Stockaryd.

Behandlingshemmet hette tidigare Kognic AB och är nedlagt. Nu har man under en tid renoverat och kört dit sängar utan att någon informerats om vad som pågår. Den 25 januari stängde man behandlingshemmet och ägaren Roy Gustafsson brydde sig inte ens om att i god tid informera personalen om vad som var på gång.

Migrationsverket kan teckna avtal med företagare om asylboende oavsett vad kommunpolitikerna anser om det. Migrationsverkets regionchef Caroline Henjered berättade nyligen att kommuner inte kan påverka vilka avtal Migrationsverket skriver med företagare.

Nu finns det fler företagare i Sävsjö som har för avsikt att öppna asylboenden. Det finns redan asylboenden i Sävsjö. En camping och ett vandrarhem samt Granbacken i Vrigstad är asylboende. Nu blir Sävsjö stadshotell och Lövängens behandlingshem asylboenden.

Tyvärr kommer det att bli ännu fler asylboenden i kommunen.

Nyligen planerade kommunpolitikerna i Haninge söder om Stockholm att placera ett asylbonde nära Vendelsömalmskolan. Men efter att flera hundra personer gjorde uppror mot politikernas planer så beslutade man att inte placera boende där.

Man kan läsa om upproret här och här.

Det visar att det kan löna sig att med kraft protestera mot politiska beslut. Eftersom hela migrationspolitiken är ett enda stort bedrägeri mot svenska folket och de asylprofiterande företagarna är förrädare mot nationen så finns det många goda skäl att göra uppror mot dem.

Låt dem inte förstöra Sverige. Protestera!

bojkotta-foretag-som-forstor-sverige_1

 

One thought on “300 migranter från tredje världens dysfunktionella kulturer till Sävsjö #asylkaos”

  1. Hej,
    Läste detta blogginlägg på er blogg.
    Kan konstatera att dessa uppgifter är rejält felaktiga, jag Roy Gustafsson försvann både som ägare och ur styrelsen innan det blev flyktingförläggning i Sävsjö Stadshotell. Ägare till fastigheten (hotellet) och driften av flyktingförläggningen är Stadskatten AB, som Bo Ingerman Söderberg Heden 6430, 268 73 Billeberga och Sara Kristina Svantesson Söderberg Stockholm sitter i Styrelsen för. Företagets, Stadskatten AB ägs av Antiqvm AB där Bo Ingerman Söderberg är ägare. Antiqvm är landets största antikhandlare och håller till i Tågarp.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s