Petri Salonen (C) i Haninge måste vara en sällsynt trögfattad politiker #asylkaos

Som många redan har noterat blir det inga asylbaracker vid Vendelsömalmsskolan i Haninge. Tack vare en stor medborgarprotest av 500 personer på ett informationsmöte i skolan skrinlägger nu politikerna sitt tidigare beslut om att placera 32 migranter från tredje världens dysfunktionella kulturer vid skolan.

Om mötet kan man läsa här och här.

Invånarna i kommunen var minst sagt förbannade på politikerna som så hänsynslöst förstör vårt land. När nu invånarna i Haninge fick möjlighet att uttrycka sina åsikter så blev det som det borde bli varje gång ett asylboende ska uppföras.

Det blev uppror.

Många framhöll att om det blir ett asylboende och någonting händer, exempelvis om någon blir utsatt för brott av migranterna, så kommer man att lägga ansvaret på politikerna. Alla svenskar bör lägga ansvaret på sina politiker för vad som sker i den egna orten eller i samhället i övrigt. Eftersom det är politikerna som importerar problem så är det politikerna som ska stå till svars för de problem de importerar.

Politiker som skapat dessa problem ska aldrig kunna komma ifrån sitt ansvar.

Det var många på mötet. Det som begärde ordet var inte rädda för att tala klarspråk. Det var en befrielse att se och höra dessa modiga svenskar försvara sin ort mot landsförrädiska politiker. Varje gång kritik framfördes mot politikerna så applåderas de modiga männen och kvinnorna.

Politikerna såg märkbart skakade ut av att möta ett folkligt motstånd. Det är något de aldrig mött tidigare eftersom de inte vill kommunicera med vanliga svenskar utan gömmer sig när viktiga frågor ska lyftas. De närvarande kritikerna av asylboendet är vår tids sanna hjältar och föredömen.

De agerade på helt rätt sätt och dessutom med kraft.

De bad inte om ursäkt för sina åsikter utan var tydliga med var de stod. Nu är det bara att hoppas att de föredömliga invånarna i Haninge kan inspirera andra att agera likadant så att invandringskritiker inte är så lama eller räddhågsna. Hela landets framtid står på spel och då måste vi agera med kraft.

Haningeborna segrade över sina politiker. De visade vad som är möjligt att uppnå med en större folkmassa och kraft bakom orden.

Men den segern vara bara lokal. De närvarande politikerna må ha varit skakade av upproret, men tycks inte ha fattat signalen. Svenska folket vill inte ha asylboenden någonstans i landet. Svenska folket vill att politikerna stänger dörren för dessa invällande migranter. Och skickar hem dem.

Eftersom det inte blev något boende så känner sig kommunpolitikerna nu tvingade att lägga boendet på en annan plats, på ”en trygg alternativ placering”. Trots att politikerna vet vilket motstånd det är mot dessa asylboenden så går man ändå vidare likt tyranner som vill terrorisera sin egen befolkning. Fullkomligt hänsynslöst fortsätter man att förstöra vårt en gång så fina land. Istället för att bygga ett gott samhälle river man ned det trygga svenska Sverige och skapar ett mångkriminellt helvete. Sverige ska till varje pris fyllas upp med afghaner, somalier, irakier och andra folk som inte borde ha fått passera gränsen.

Det enda vi får på halsen är problem.

En av politikerna som var närvarande på mötet i Vendelsömalmsskolan var Petri Salonen (C). Han föreföll lindrigt sagt vara näst intill döv inför den massiva kritik som kom mot honom och andra politiker.

petri-salonen-haninge
Petri Salonen (C) Haninge

Salonen upprepade idag i lokalmedia samma sak som han sade på mötet: ”Vi har goda erfarenheter av HVB-hem.” När han sade den inför flera hundra arga invandringskritiker så fick han kraftigt mothugg. Efter att det rapporterats 5 000 incidenter om våld och bråk på asylboenden så kan det inte bara annat än mycket dåliga erfarenheter. Men bara för att det inte förekommit våldsbrott på något enstaka HVB-hem i Haninge så kan man inte säga att man har ”goda” erfarenheter. De som bor där är en kostnadsslukande belastning. De är kolonisatörer som bjudits in av politikerna för att ta över Sverige från svenskarna. När de snart släpps ut i samhället blir de en social belastning och bidrar till det demografiska hotet mot svenskarna när vi trängs undan i vårt eget land.

Salonen säger i media:

Vi har goda erfarenheter av HVB-hem. De fungerar fint, och vi har inga problem med dem alls. Vi har duktiga socialarbetare som gör bedömningar av de unga. Men tyvärr är den bilden som sätts negativ och hatisk.

Salonen är verkligt en trögfattad politiker. Ja han är en avskyvärd politiker. Han vägrar att respektera den folkliga kritiken och nu när han sitter tryggt bakom sitt skrivbord utan en kritisk publik säger han:

Det gör mig verkligen bekymrad att människor på det här sättet säger sig vilja ta lagen i egna händer, ta livet av folk och att andra applåderar det.

Ska man skratta eller gråta över en politiker som fattar noll och intet? Den första frågan man kanske ska ställa hur i helsike någon kunde rösta fram en sådan som Petri Salonen. Vi utgår från att det var människor som inte visste vad han står för eller som helt enkelt blivit lurade.

Nu kommer denne Petri Salonen att fortsätta sitt förstörelsearbete i kommunen. Men om han inbillar sig att han ska undslippa ansvar om något som är relaterat till hans politik drabbar oskyldiga invånare så tror han fel.

Då ska han ställas till ansvar.

Kommunstyrelsens ledning består av följande landsförrädiska politiker.

Meeri Wasberg (S)
Petri Salonen (C)
Annica Hjerling (MP)
Martina Mossberg (M)

One thought on “Petri Salonen (C) i Haninge måste vara en sällsynt trögfattad politiker #asylkaos”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s