Förändringen av Sverige går i rekordfart #asylkaos

Den 12 januari hölls ett informationsmöte i Fagersjöskolan söder om Stockholm. Mötet hölls av Farsta stadsdelsförvaltning som skulle informera om ett redan fattat beslut om att bygga modulhus för migranter i Fagersjö. Mötet hölls av vänsterpartisten Lars Bäck som arbetar för att riva ned det gamla Sverige och ge bort det till migranter från tredje världens dysfunktionella kulturer.

Mötet var egentligen ett av dessa meningslösa möten där totalitära politiker berättar om beslut som redan har fattats utan att informera folket. Mötet var inte helt meningslöst ändå. Det kom flera personer som starkt ifrågasatte att man ska bygga modulhus. I en rapport från mötet som skrevs här läser vi:

Stämningen är i salen präglas av upprördhet och oro. De ensamkommande kallas ”ockupanter” och föräldrar uttrycker öppet sin oro för sina döttrar. En kvinna berättar om att hennes dotterdotter blev gruppvåldtagen av 7 irakier. En annan kvinna påpekar att hennes son stått i bostadskö i tio år och inte ens fått ett studentrum.

Det sägs saker som inte brukar sägas och det verkar som om rädslan för att inte vara PK äntligen har försvunnit. Men det är inte tillräckligt. Jag saknar vreden, den vrede som borde bubbla som en vulkan innan utbrott.

Åhörarna fick veta att det skulle uppföras 84 modulbostäder som skulle börja monteras upp redan inom en månad efter att mötet hölls. Det ska nämligen fort. Politikerna har av någon anledning bråttom att förstöra vårt land.

fagersjo_f1

fagersjo_3
Modulhusen byggs i rasande takt över hela landet

Medan svenska ungdomar inte har någonstans att bo bygger man nu bostäder på löpande band åt de asylsökande och dessutom får de förtur i bostadsköerna i många kommuner.

För en månad sedan var tomten i Fagersjö nära Lidl helt obebyggd. Nu har man börjat smälla upp modulhusen i Fagersjö. För den som inte förstått att man bygger upp modulhus över hela Sverige åt migranterna kanske det kan vara av intresse att se hur de ser ut i verkligheten.

2 kommentarer på “Förändringen av Sverige går i rekordfart #asylkaos”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s