Två politiker som kacklar om meningslösheter #asylkaos

Är det någon som begriper vad SD vill?

Paul Bieler säger:

Vi vill ju skapa en arbetsmarknad där det finns reell rörlighet och där det finns en faktisk tillväxt i antal jobb så man faktiskt kan komma in och få en plats där man passar bäst och matchar dom kunskaper man har, man ser på vår lärlingsatsning exempelvis, så kommer det att gynna personer i Sverige alldeles oavsett vilken bakgrund man har, om man har växt upp i glesbygd och inte kunnat få en formell utbildning med diplom på plats, man kanske har tillgodogjort sig kunskaper på annat sätt eller man kommer från andra länder och svårt och validera sina kunskaper eller om man vill byta karriär så är det en möjlighet att praktiskt visa var man och komma in på arbetsmarknaden. En sådan sak där som vi har diskuterat är det är just att du har en låsningseffekt just nu, när personer jobbar i yrken där dom är betydligt överkvalificerade för, och då handlar det fortfarande om att få upp rörligheten som helhet, att satsa på att alla ska kunna ha en bättre matchning, en sådan sak är höjningen av a-kassan som gör det möjligt att man faktiskt har tid på sig.

Inte ett enda ord om att de nyanlända migranterna inte är välkomna att bo i Sverige och att de ska åka hem igen. Paula Bielers perspektiv är att de ska stanna i vårt land för alltid och ”integreras” i samhället.

Det är politiska karriärister som Bieler vi måste skydda Sverige från. I slutet av den så kallade debatten säger hon:

Nu hoppas vi att man faktiskt kommer att stå fast vi vad man säger. Att man inser att det finns en koppling mellan vårt mottagande till Sverige och möjligheten att få in människor i det svenska samhället, att man gör faktiska åtgärder som underlättar rörligheten på arbetsmarknaden.

Det står alltså helt klart att Paula Bieler välkomnar alla migranter från tredje världens dysfunktionella kulturer som permanenta invånare i vårt land. Och nu vill hon ge dem jobb.

Lycka till med ett meningslöst arbete. Det enda migranterna behöver är en enkel biljett hem.

6 thoughts on “Två politiker som kacklar om meningslösheter #asylkaos”

 1. Inte så förvånande för mig. Om detta citat verkligen kommer från Paul så bekräftar det min tidigare känsla att hon svamlat rätt friskt i de senaste tv intervjuerna. Hon behöver bli mycket tydligare, genom att försöka använda färre ord och även tala långsammare. Även en rejäl interkulturell med Jimmie som ledsagare hade gjort henne gott.

  Gilla

 2. Inte så förvånande för mig. Om detta uttalande verkligen är komponerat av Paula så bekräftar det min tidigare känsla att hon svamlat rätt friskt i de senaste tv intervjuerna. Hon behöver bli mycket tydligare, genom att försöka använda färre ord och även tala långsammare. Även en rejäl interkulturell med Jimmie som ledsagare hade gjort henne gott.

  Gilla

  1. Haha, det kanske är bättre att ha en representant från Israel som försvarar vårt land mot den muslimska invasionen än ingen alls. Trots allt har ju israelerna hittills varit framgångsrika i det.
   Skämt åsido, jag förstår naturligtvis att det är ren o skär stinkande antisemitism som gav upphov till Din kommentar.

   Gilla

 3. Visst skall asylfejkarna åka hem , men SD vågar nog inte säga det , det skulle orsaka glädjefnatt i Expo-Baas-Expressen-AB .
  SD har ju tyvärr haft olämpliga kontakter med såväl kvällspressen som Expo.
  Vissa i SD verkar inte fatta att MSM-medias agenda är att lägga ner SD

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s