Undersökning av opinionsinstitut visar att alternativmedia behövs i Sverige

Opinionsinstitutet Yougov har undersökt vad medborgare i sju olika länder i Europa anser om sina medier. Resultat visar att Sverige har de mest vänsterorienterade medierna av de undersökta länderna.

Yougov kontaktade 8 300 personer i Sverige, Frankrike, Tyskland, Storbritannien, Norge, Finland och Danmark och frågade dem hur de ställer sig till sina medier i olika ämnen.

Man frågade hur medierna hanterar frågor som hälsa, bostäder, ekonomi, brottslighet och invandring. Storbritanniens medier uppfattades som mest höger av de undersökta medan svenska medier var mest vänster av de undersöka länderna.

När det gäller invandringsfrågan så betraktades de svenska medierna som överlägset mest vänster. Mest balanserade åsikter i invandringsfrågan hade danska och finska medier.

yougov_media
Svenska medier utmärker som mest vänsterorienterade

Medan svenska medier i åratal har försökt framställa Danmark som ett mer eller mindre rasistiskt land så visar det sig nu att det är svenska medier som är huvudproblemet, inte danska. Inte nog med att svenska medier anses som mest vänsterorienterade i invandringsfrågan, de skiljer sig radikalt från andra länder genom att vara kraftigt vänsterorienterade.

Även om Danmark, Finland och Storbritannien i tabellen ser ut att ha mera balanserade medier så utgör den röda färgen måttet den invandringsliberalism som förekommer. Det innebär att samtliga länder är drabbade av mediernas mer eller mindre omfattande kampanjer för öppna gränser eller stor invandring. Skillnaden är att svenska medier är absolut värst och visar att om något land behöver alternativa medier så är det Sverige.

På grund av den omfattande hjärntvätten i gammelmedia har många mediakonsumenter svårt att förstå vad som händer i samhället och varför det händer. Därför behöver de som bara läser gammelmedia upplysas med hjälp av alternativa media.

Sverige har en bra papperstidning som heter Nya Tider. Den bör alla invandringskritiker prenumerera på. Tipsa dina vänner och grannar om den tidningen.

nya_tider
Ta en prenumeration på Sveriges bästa papperstidning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s