Donald Trump sopade mattan med etablissemanget

Amerikanerna är hjärtligt trötta på det amerikanska politiska etablissemanget som vanstyr landet och förstör snart sagt hela världen – alltså inte bara USA. Folket har sent omsider börjat vakna och kräver en helt ny inriktning för landet.

Etablissemangets kandidater har det svårt just nu. För det andra går det bättre.

Det är Donald Trump som väckt folket och folket har tagit honom till sitt hjärta. Det började när han tidigt deklarerade att den illegala invandringen ska stoppas, en mur byggas mot Mexico och de illegala ska skickas ut. Äntligen, ropade folket, säger någon vad vi sagt och tyckt länge. Äntligen kommer någon och smäller etablissemanget på fingrarna. Äntligen händer det något i USA när någon för första gången på decennier lyckas bryta sig i genom muren av etablerade medier och nå ut med en populär åsikt.

Donald Trump har på grund av sin stora förmögenhet inte behövt krypa för några särintressen och har aldrig varit rädd för att säga vad han tycker. När han blev angripen för uttalanden som media ansåg vara kontroversiella så vägrade han att pudla. Istället gick han ännu hårda fram i sina krav på att ändra politisk inriktning.

Media var något förbryllade över att hans popularitet börja stiga så snabbt trots den hårda retoriken. Men Trump talade från hjärtat. Han hade inga färdigskriva manus, bara lite stolpar och han visade både kärlek och ilska i sina tal. Ilska över dem som förstör USA med utlokalisering av företag och tillåter illegal invandring. Han har på senare tid också reagerat över hur Europa översvämmats med icke önskvärda migranter från tredje världens dysfunktionella kulturer, varav en överväldigande majoritet dessutom är muslimer.

Efter händelserna i Köln på nyårsafton i Tyskland gick Trump till attack mot den politiska skadeverkaren Angela Merkel. Trump sade:

Have you heard about the New Year’s Eve. It was like a disaster. And the German people are going to riot. The German people are going to end up overthrowing [Angela Merkel]. I don’t know what the hell she is thinking. But they have millions of people pouring into Germany, now they’re not stopping them. Now I guess they are going to have to stop them because the German people aren’t going to put up [with it].

Trump är det förste amerikanske opinionsbildaren på toppnivå som går ut och gör slarvsylta av västeuropeiska partiledare. Attacken på Merkel visar att Trump är förbannad över vad som händer i världen just nu och vill sätta stopp för både Merkel och andra politiker som släpper in tredje världen sina länder.

Trump känner alltså bara inte omsorg om sitt eget land utan är beredd att vilja göra även Europa säkrare. Signalen till Merkel är tydlig. Hon måste bort. Om hon måste bort, så måste Stefan Löfven, Francois Hollande och andra ledare som förstör sina länder bort.

Då kan vi börja ägna oss åt att återställa ordningen och reparera de skador som politikerna har ställt till med.

De nuvarande makthavarna i USA och de globalister som styr i bakgrunden är skakade just nu. Om Trump blir president så kommer deras globaliseringsprojekt att stoppas. Med Trump som president kommer vi också att få en våg av patriotiska, nationalistiska, och invandringskritiska rörelser som redan nu är stora att kunna bli ännu större och ta makten i många länder i Europa.

Den som inte tror att det är möjligt att ändra på den vanvettiga politik som bedrivs idag ska lägga örat mot marken. Då hör vi ett ökande muller som tyder på att en jordbävning är på väg.

Det gamla kommer då att sopas bort och något nytt och friskt träda fram. Om Trump blir president som kommer mycket omvälvande saker att hända i världen. Vänta bara…

New Hampshire är bara början!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s