Livsfarliga invandrargetton kallas ”utsatta områden” #asylkaos

I går skrev Dagens Nyheter en text med anledning av en rapport från polisen om några av våra farligaste områden i Sverige. Tidningen berättar om rapporten och de problem som finns i våra invandrartäta förorter, men skriver inte med ett enda ord att hela problematiken är relaterad till invandring. Ordet invandrare finns inte ens med någonstans i artikeln trots att problemen, som dessutom växer kraftigt, beror på den stora invandringen av människor från tredje världens dysfunktionella kulturer.

DN skriver:

Öppen narkotikahandel, gängkriminalitet och en rädsla bland de boende att vända sig till polisen. Det utmärker flera av de tyngsta bostadsområdena i Sverige. I flera områden finns också religiös extremism. I en ny rapport listas 53 utsatta bostadsområden i Sverige.

Det här är områden som kunnat uppstå för att tidningar som Dagens Nyheter och politiker samverkat för att öppna våra gränser. Skulden finns också hos de politiker som fattat alla beslut om att släppa in främlingarna. Det finns ”religiös extremism” skriver tidningen men glömmer att nämna hur den extremismen ser ut och vilken eller vilka religioner det handlar om. Alla vet, men likväl vill DN inte skriva ut det. Om DN hade varit en riktig tidning så hade man redovisat för sina läsare vilka det är som bedriver narkotikahandel, vad slags människor som ingår i de kriminella gängen och hur det kan komma sig att allmänheten inte vågar gå till polisen. Vi har alltså 53 områden som det är farligt att vistas i, men exakt varför det är farligt berättar inte DN. Inte heller berättar man vilka som skapat dessa farliga områden.

utsatta_omraden
Norsborg brinner. Foto: Nyheter idag.

DN skriver:

De flesta områden som har störst problem med brottslighet, ofta i kombination med andra sociala problem, byggdes mellan 1965 och 1975 i det så kallade miljonprogrammet. 15 av de 53 anses särskilt utsatta, och sex bedöms som riskområden, där läget kan förvärras om inga insatser sätts in.

De områden som är mest problematiska är områden som byggdes under miljonprogrammet mellan åren 1965 och 1975. Det vore på sin plats att läsarna fick klart för sig vilka som byggde dessa områden och hur det kunde komma sig att politikerna på den tiden kunde genomföra ett så samhällsskadligt byggnadsprojekt. Man praktiskt taget slussade in stora skaror människor från landsbygden och satte dem i betongbunkrar i Stockholms förorter. Sedan började man importera människor från andra länder som flyttade in i dessa betonghus när svenskarna tröttnade och vill flytta till radhus eller villa. När de som bodde kvar fick grannar från tredje världen så flyttade även de och vips så hade vi ett antal getton, allihop otrevliga, allihop otrygga, allihop präglade av social oro och de flesta dessutom mycket farliga att vistas i. Det var en urbaniseringspolitik som var skadlig för Sverige.

Under förvandlingen från tråkiga, men trygga svenska områden till farliga getton larmade många svenskar som situationen. Svenskar började berätta om alla bråk som uppstod och kallades ”kulturkrockar”, men svenskarna avfärdades som rasister. Media och politiker hetsade mot svenskar som hade kritiska åsikter om det som pågick i samhället. Och politikerna fortsatte med sin massinvandring samtidigt som DN gjorde allt för att invandringen skulle fortsätta och öka.

DN skriver:

Tidigare har liknande områden kallats för ”no go-zoner”, men rapporten undviker det begreppet. I de utsatta områdena handlas ofta öppet med narkotika, vanligen cannabis. Ofta förekommer våld, mest mellan kriminella, men också våld som kan drabba andra, och ett ”utåtagerande missnöje med samhället”.

Det är märkligt att de som författat rapporten och DN inte talar klarspråk om vad områdena ska kallas. Det är statsmakten som dirigerat ut ett antal nyspråksbegrepp som ska ersätta de korrekta begreppen. Istället för invandrartäta problemområden har makten och maktens medier enats om att kalla sådana områden för ”utsatta områden”.

Frågan om vilka som skapat dessa områden borde aktualiseras. Vi borde få veta vilka politiker som låg bakom och hur det var möjligt att skapa sådana områden, när det ändå fanns ett folkligt motstånd mot dem. Att sådana getton har kunnat uppstå och att de har kunnat växa måste tillskrivas dåtida makthavare.

All skuld ska läggas på dem. Statsministrar från Olof Palme till Stefan Löfven ligger bakom att dessa invandrartäta problemområden har uppstått och att Sverige fyllts upp med icke önskvärda migranter från tredje världens dysfunktionella kulturer. Sverige har tvångsförändrats av makthavarna som medvetet gått in för att göra Sverige mångetniskt – mot folkviljan. Även media har en stor skuld och mediahusens ansvar får aldrig glömmas bort.

DN skriver om rapporten:

Enligt rapporten är områdena mycket svåra att arbeta i för polisen. ”I vissa områden finns det uppgifter om att boende har känt sig hotade”, heter det i rapporten. Ett skäl har varit att kriminella har besökt lägenheter som de tror används av polisens spanare.

Om det nu är så här illa – och det vet vi att det är – så är det djupt oroande att medierna inte berättat om det tidigare. Varför har inte de stora mediahusen skrivit extrabilagor om hur katastrofalt illa och farligt det är i våra invandrartära förorter. Varför har de inte på ett korrekt sätt berättat vad som händer och varför folk inte står ut att bo där?

Varför har mediehusen ägnat sig åt att bekämpa svenskar som inte vill ha dessa farliga mångetniska invandrargetton? Och varför har mediehusen ensidigt och massivt propagerat för stor invandring och stor asylmottagning när man vet hur mycket motstånd det finns mot det och hur mycket sådan invandring skadar Sverige?

Svaren är att mediehusen har en agenda som läsarna inte alltid är medvetna om. Läsarna läser bara en tidning och tror kanske att de får nyheter och fakta serverade enligt någon slags objektiv värdemätare där allt som är viktigt finns att läsa. I själva verket är läsarna offer för bedragare som presenterar sanningar eller lögner efter behag och döljer eller lyfter fram sådant som passar tidningens agenda.

I praktiken är det så illa att media lurar sina läsare. Om vi under 30 år inte har fått veta av media att det är ett helvete att leva i invandrartäta förorter så har vi problem med media. Det är därför vi idag ser framväxten av alternativa media och bloggar växa i rekordfart.

DN skriver om rapporten:

”I de särskilt utsatta områdena kan ett polisingripande leda till våldsamma upplopp med bilbränder och stenkastning som följd”, heter det. Samarbete med andra myndigheter och ”eldsjälar” framhålls som viktigt. Dessa eldsjälar finns ofta på fritidsgårdar och är personer som har goda kontakter i samhället.

Många svenskar har hört talas om bilbränder. Men det har aldrig fått veta vilka typer av människor som ligger bakom bilbränderna. Är det pursvenska ungdomar som inte har något att göra på kvällarna? Svaret är att det är till 100 procent människor med invandrarbakgrund där de flesta kommer från utomeuropeiska länder i Mellanöstern eller Afrika. Tusentals bilar har brunnit upp under åren, men ytterst få har gripits för den här typen av brott. Viljan att gripa brottslingar med invandrarbakgrund verkar inte särskilt stor.

Dagens Nyheter publicerar listan på ”utsatta områden”, som alltså är invandrartäta och därmed farliga områden. Vi ska inte spela med i nyspråksleken utan vi ska använda ord som berättar sanningen. Idag känner de flesta till fyra-fem farliga invandrartäta områden. Fler än så var de inte på 1970-talet. Idag har vi över 50, snart kanske 100.

Särskilt utsatta invandrarområden

Vivalla, Örebro
Hallunda/Norsborg, Botkyrka
Husby, Stockholm
Ronna/Geneta/Lina, Södertälje
Rinkeby/Tensta
Araby, Växjö
Rosengård söder om Amiralsgatan, Malmö
Södra Sifielund (Seved), Malmö
Bergsjön, Göteborg
Biskopsgården, Göteborg
Gårdsten, Göteborg
Hammarkullen, Göteborg
Hjällbo, Göteborg
Lövgärdet, Göteborg
Skäggetorp, Linköping

Invandrartäta riskområden

Oxhagen/Varberga, Örebro
Tjärna ängar, Borlänge
Alby/Fittja, Botkyrka
Tureberg, Sollentuna
Adolfsberg/Dalhem/Drottninghög, Helsingborg
Hässleholmen/Hulta, Borås

Utsatta invandrarområden

Bäckby, Västerås
Gottsunda/Valsätra, Uppsala
Brandbergen, Haninge
Bredäng, Stockholm
Edsberg, Sollentuna
Finnsta, Upplands Väsby
Fornhöjden, Södertälje
Hagsätra/Rågved, Stockholm
Hovsjö, Södertälje
Hässelby/Vällingby, Stockholm
Rissne/Hallonbergen, Sundbyberg
Skogås, Huddinge
Smedby, Upplands Väsby
Sångvägen, Järfälla
Termovägen, Järfälla
Älvsjö/Solberga, Stockholm
Östberga, Stockholm
Charlottensborg, Kristianstad
Gamlegården Kristianstad
Holma/Kroksbäck/Bellevue, Malmö
Koppagården, Landskrona
Andersberg, Halmstad
Falkagård, Falkenberg
Hisings Backa, Göteborg
Kronogården, Trollhättan
Rannebergen, Göteborg
Tynnered/Grevgården/Opaltorget, Västra Frölunda
Fröslunda, Eskilstuna
Hageby, Norrköping
Lagersberg, Eskilstuna
Råslätt, Jönköping
Skiftinge, Eskilstuna

Det kan vara bra att känna till dessa farliga områden. Dels för att man ska undvika att besöka dem och dels för att om man bor där ska man som svensk flytta därifrån. Det är viktigt att svenskarna överger dessa getton och börja gruppera sig etniskt, vi måste flytta närmare varandra och förbereda oss på att förorterna kommer att brinna ännu mer och bli ännu farligare.

Inom några år kommer nämligen allvarliga bakslag att drabba makthavarna som styr landet nu. När främlingarna upptäcker att de aldrig varit välkomna i Sverige utan bjudits hit av landsförrädiska politiker över huvudet på svenska folket så kommer de att göra uppror på allvar. Vi kommer att få se krigsliknande situationer och ett samhälle i kaos. Men det är ut detta kaos som Sverige kommer att revoltera mot politikerna och svenskarna kommer att ta tillbaka sitt land.

Just befinner sig ca 200 000 relativt nyanlända asylsökande i Sverige. Vi har redan sett tendenser till ökad och brutaliserade brottslighet som påverkar alla svenskar. Vi har en inbrottsvåg som pågår över hela landet där brotten utförs huvudsakligen av främlingar. Varje dag drabbas någon av personrån som utförs av invandrargäng. Rån som ofta är brutala och innefattar förnedring och misshandel av offret. När dessa 200 000 migranter från dysfunktionella kulturer i tredje världen släpps ut i samhället till våren vet vi att många svenskar och svenskor kommer att få lida svårt av deras framfart.

erik-björkman

I augusti 2013 blev Erik Björkman kallad ”svennejävel” och svårt misshandlad av ett invandrargäng. I oktober avled han efter sviterna av den grova misshandeln. Han är bara ett av många offer för den vanvettiga politiken som drabbar så många svenskar.

Vi har en skyldighet att bekämpa den förda politiken som drabbar så många. Varje svensk som fallit offer för mångkulturen får bäst upprättelse genom att vi andra svenskar bekämpar politiker och media som ligger bakom att Sverige har blivit så farligt och otrevligt att leva i.

Svenskarna har nu börjat reagera med kraft och detta år kommer att bli året när motståndet mot politikernas förstörelsearbete vänder på allvar. Svenska folket har tröttnat på de totalitära landsförrädare som styr landet och är på väg att revoltera.

Ett av många exempel är när invånarna i Haninge satte lokalpolitikerna på plats i samband med ett informationsmöte om ett planerat asylboende. Läs om det här och här.

Media och politiker bär skulden till alla dessa brott och ansvariga politiker borde någon dag kunna ställas inför rätta för den skada de åsamkat landet. Fredrik Reinfeldt, Stefan Löfven och andra politiker och deras politruker, som Migrationsverkets chef Anders Danielsson och rikspolischefen Dan Eliasson och många andra, borde kunna ställas inför någon process som liknar Nürnbergrättegångarna.

Det som är viktigt nu för invandringskritiska svenskar är att vi tillsammans höjer våra röster och talar klarspråk, Vi behöver inte längre vara rädda. Vi är närmare två miljoner människor som ogillar den här politiken och förmodligen ännu fler om objektiva fakta skulle presenteras för folket. Varje gång någon höjer sig röst följer andra med. Det ger andra råg i ryggen och även de kan höja sin röst.

Vi är på rätt väg nu. Vi kommer at ta tillbaka vårt land. Misströsta inte hur illa det än ser ut just nu. Vi är ändå 6 miljoner etniska svenskar – och Sverige är vårt land.

Kom med i kampen för ditt kära fosterland. Dina förfäder kallar. Tillsammans tar vi tillbaka Sverige.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s