Varje asylboende är ett knivhugg i den svenska folksjälen #asylkaos

Nyligen läste vi att det öppnar ungefär 50 HVB-hem i veckan. Det finns ungefär 10 000 asylboenden av olika slag i Sverige. Varje asylboende som öppnar är ett försök att ta död på Sverige. Varje asylboende är ett knivhugg rakt in i våra svenska blodbanor. Varje politiskt beslut om att öppna ett asylboende är ett mordförsök – på vårt land och på svenska folket.

Häromdagen hölls ett informationsmöte om planerna på ett blivande asylboende i Brottby i Vallentuna kommun norr om Stockholm. Vallentuna ska öppna tre asylbonden med kort varsel.

Ett av boendena ska placeras i det pittoreska och lantliga Brottby med en gammal kyrkoruin och en hembygdsgård i närheten. Till informationsmötet kom över 100 personer för att ta del av den information som skulle presenteras. De närboende är inte så förtjusta i att få icke önskvärda migranter från tredje världens dysfunktionella kulturer.

Informationsmötet var ett av alla dessa möten som ofta hålls mera av symboliska skäl för att kommunpolitikerna vill ge intryck av att de respekterar kritikernas åsikter. I själva verket är besluten om asylboende nästan alltid redan fattade helt utan respekt till den stora grupp invandringskritiker som finns därute.

Varje gång möten av det här slaget hålls så är kritiken svidande. Många anser att ett blivande asylboende inte borde placeras just i deras närhet, hellre på någon annan plats längre bort.

I själva verket ska vi inte ha några asylboenden alls i Sverige. Men för de närboende räcker det med att stoppa ett asylbonde intill sitt bostadsområde för att göra dem nöjda. Det är gott nog. Mötet som hölls var intressant på flera sätt. Det blivande asylboendet hade redan börjat byggas. Grävmaskinerna var redan på plats. Några av de värst drabbade grannarna kommer att bo bara några meter från modulhusen.

Trots att kritiken mot asylboendet var massiv där en stor majoritet av de närvarande var kritiska så försökte politikerna vända på sanningen och påstå att ”det finns ett stort engagemang för flyktingar”. I den mån det finns ett sådant engagemang så beror den ofta på okunnighet och hjärntvätt. Om fler människor förstod att Sverige koloniseras för att migranter från tredje världen ska ta över landet och svenskarna trängas undan i sitt eget land så skulle de helt säkert tänka om.

Bakom uppförandet av asylboenden finns farliga och hänsynslösa politiker.

byt-ut-politikerna

Några av de farliga politikerna som ligger bakom asylboendet i Vallentuna är:

Parisa Liljestrand (M), kommunalråd
Sofia Segergren (C)
Ylva Moziz (L)
Jaana Tilles (S), oppositionsråd
Niklas Steorn (MP)

brottby_asylboende_modulhus-2brottby_asylboende_modulhus-1brottby_asylboende_modulhus-3

brottby_asylboende_modulhus-4
Här har bygget av asylboendet i Brottby redan påbörjats

3 kommentarer på “Varje asylboende är ett knivhugg i den svenska folksjälen #asylkaos”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s