Ytterligare nästan 3 000 flygblad utdelade i Västerås

Det är full pådrag när det gäller flygbladen som informerar om filmen ”With Open Gates”. Den film som bladet upplyser om har redan sett av tiotals miljoner människor på nätet och varje ny person som ser filmen får en bra dos information som kan vara nyttig att ta till sig för att förstå hur allvarlig situationen är för Sverige och övriga Europa.

asylinvandring-se-vasteras
Flygbladets framsida

Flygbladen är en del av ett spirande försvarsarbete som ska mynna ut i att vi tar tillbaka vår nation.

Idag fick vi rapport om att nästan 3 000 flygblad delats ut Västerås. Det har delats ut främst i Barkarö och dessutom har det var fortsatta utdelningar i Hamre där det det tidigare delats ut blad.

vasteras-hamre-barkaro
Flygbladet hat delats ut i de inringade områdena

Andra typer av informationsmaterial är också på väg från tryckeriet i stora upplagor och kommer att spridas inom kort. En av flera tankar med dessa kampanjer är att nå människor som annars inte skulle hitta till den upplysning som förmedlas i innehållet.

Den som vill kan hjälpa till att sprida bladet. Dela ut i ditt närområde för att få folk att se en viktig film! Man kan också hjälpa till med kostnader för tryckning genom att bidra med en slant till det konto som syns på bladet eller swisha till nedanstående nummer. Varje krona går direkt till tryckning av nya upplagor av olika informationsblad. 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s