Är asylinvandring biologisk krigföring mot svenska folket?

Ett asylboende är en boende för icke önskvärda migranter från tredje världens dysfunktionella kulturer. De har importerats hit av politiker för att de ska spridas ut över hela landet. Politikerna vill att de ska ”integreras” och blandas in i det svenska samhället och rent fysiskt blanda sig med svenskarna så att det svenska folket blandas upp och förintas som folk.

Det är en form av biologisk krigföring mot svenska folket för att ta död på vår nation. Om politikerna på allvar ville ”hjälpa människor på flykt” så skulle de skapa ett safe heaven i någon annan del av världen eftersom det vore billigare samtidigt som vi fick ha våra länder ifred och leva i enlighet med våra egna traditioner och viljor.

Nu har inflytelserika globalister bestämt att Europa ska fyllas upp med migranter och eller mindre dåraktiga politiker i vårt eget land har låtit öppna gränserna för en flodvåg av människor som – om den fortsätter – kommer att ta död på vår nation.

Det är enkelt at räkna ut att om det kommer fler migranter från tredje världen varje dag än det föds etniska svenskar så är det bara en tidsfråga innan vi dör ut. Eftersom migranter från tredje världen har betydligt lägre genomsnittligt IQ än svenskarna så borde man lätt kunna räkna ut vad som kommer att hända när dessa människor blir fler. Den genomsnittliga intelligenskvoten i Sverige kommer att sjunka, vilket man redan kunnat mäta.

De invandrartäta områden som blir allt fler och allt farligare borde kunna tjäna som referens för hur framtidens Sverige kommer att se ut om invandringen fortsätter. Det är bara att gå in i valfritt invandrartätt område och jämföra det med valfritt etniskt svenskt område för att begripa att skillnaden är stor och att etniskt svenska områden är bättre att bo i för oss svenskar.

Inte ens svenska politiker vill bo i invandrartäta områden, trots att de ligger bakom framväxten av sådana områden. Det finns därför skäl att tro att politiker är betydligt dummare än genomsnittet av befolkningen och att de saknar kognitiv förmåga. De blev politiker för att de misslyckats med allt annat och för att det är lättare har en åsikt än att ha kunskaper om något.

Trots att de borde veta att ingenting blir bättre i Sverige med invandring från tredje världen så envisas de med att försvara en sådan invandring. Det visar att de inte bara saknar fattningsförmåga utan att de inte är kapabla att ta till sig ens enkel kunskap.

Därför måste de bytas ut innan de byter ut folket.

byt-ut-politikerna

One thought on “Är asylinvandring biologisk krigföring mot svenska folket?”

  1. Så länge vi inte våldtas kan vi välja vem vi vill bilda familj med.

    Det oroväckande är att de rättsvårdande myndigheterna ofta agerar svenskfientligt och är mycket inställsamma mot invandrare….

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s