Jan Tullberg: Föredrag om demografi 8 februari 2016

Hur stor är risken för att ha en hög konfliktnivå i landet? Om länder har en homogen befolkning då har dom en konfliktrisk på 10 procent. Om länderna har en heterogen befolkning så har man en konfliktrisk på 90 procent. Det här är väsentligt. Här pratar vi inte om optimism och pessimism, här pratar vi om realism.

Jan Tullberg 8 februari 2016

Ensamkommande flyktingbarnen som vi har sett med lite tafsande och så, det är bara en lite mjuk uppvärmning till de problem som kommer.

Jan Tullberg 8 februari 2016

Jag Tullberg svarar på en fråga om arbetskraftsinvandring och menar att sådan inte behövs. Det har han helt rätt i. I den invandringspolitiska debatten framställs det ofta som om vi behöver importera arbetskraft, som ”specialister och annat”, det avfärdar Tullberg med att vi istället ska anpassa utbildningen efter de behov vi har.

Vi har tillräckligt med folka det här landet. Arbetskraftsinvandring är också en del av det pågående folkutbytet och vi måste säga nej till sådan invandring.

Jan Tullberg är en av Sveriges viktigaste opinionsbildare i de ödesfrågor som Sverige står inför. Han är docent i ekonomi och har skrivit boken Låsningen.

”Låsningen är ett bidrag till åsiktspluralism i invandringsfrågan.”

Boken kan beställas på Bokus eller Adlibris.

En intervju med Jan Tullberg kan läsas här.

Intervju med Jan Tullberg här och här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s