Den inkompetente politruken Dan Eliasson i farten igen #asylkaos

Regeringens politiskt tillsatte och sällsynt inkompetente, men politiska lojale, rikspolischef är återigen ute och cyklar. Nyligen gjorde han sig till åtlöje när han indirekt försvarade mannen som mördade en kvinna på ett asylboende i Mölndal.

Hundratals poliser vill se hans avgång och en polisinspektör kritiserade honom hårt. Varken regeringen eller Dan Eliasson lyssnar på kritik. De samverkar istället för att genomföra en folkmordsliknande politik i Sverige som söndrar landet på alla områden.

Dan Eliasson har tidigare varit generaldirektör på Migrationsverket och Försäkringskassan. Idag är Anders Danielsson, som tidigare har varit generaldirektör för Säpo, generaldirektör på Migrationsverket. Dan Eliasson har blivit rikspolischef av den enda anledningen att den politiska makteliten vill ha lojala politruker som utför det smutsiga hantverket som regeringen ger direktiv om. Eliasson kan ingenting, fattar ingenting och är inte kapabel att uträtta någonting gott.

Hela hans karriär är en enda lång katastrof.

Med anledning av polisens rapport om alla farliga invandrartäta områden så intervjuades Eliasson av Expressen. Där framgick det ganska klart att han är gravt okunnig om samhället och de invandrartäta områden som växt fram. Han tycks inte begripa hur den politik som han själv medverkat till att införa har påverkat samhället.

Att Dan Eliasson är direkt korkad och olämplig på sin post inser ganska många idag, särskilt inom polisen som tvingats ha med honom att göra. Eliasson skulle kanske passa som städare på någon polisstation, inte mer än så.

När Eliasson fick frågor om rapporten så svarade han:

– Jag har blivit överraskad sen jag blev rikspolischef över hur illa det är i vissa områden på kvällarna. Om vi inte bromsar den utvecklingen så är jag helt övertygad att inte bara traditionell brottslighet utan också radikalisering och terror kommer att öka i vårt samhälle.

Den 1 januari 2015 blev Eliasson rikspolischef. Han har alltså enligt egen utsago först det senaste året förstått hur illa det är i ”vissa områden”, som han undviker att kalla no-go-zoner eller invandrardominerade områden. Vanliga svenskar som har bott i dessa områden eller varit där på besök har under 30 års tid förstått hur illa det är, men dessa svenskar har demoniserats av den maktelit som Eliason tillhör och av Eliasson själv. För två år sedan, när Eliasson var generaldirektör på Försäkringskassan, twittrade han om att han kräks när han ser Jimmie Åkesson i debatt.

dan_eliasson_fria-tider

Om Eliasson hade lyssnat på Jimmie Åkesson och SD så kanske han långt tidigare hade haft bättre kunskaper om det egna samhället. SD har länge känt till hur farligt det är att vistas i invandrartäta områden och här ser vi ett tydligt exempel på den kunskapsbrist som finns bland makthavarna. Eliasson bevisade för hela Sverige år 2014 hur han föraktar andra människors åsikter och bevisade bara för några dagar sedan hur oförstående han är inför hur samhället ser ut utanför de korridorer som han normalt rör sig i.

Dan Eliasson hade samma dag som han blev intervjuad av Expressen deltagit i en paneldebatt om terrorhot på Svensk Juriststämma. Där sade han att han inte kan garantera säkerheten i många delar av landet.

Dan Eliasson:

– Vi har identifierat 14 områden där vi konstaterat att samhällsbetingelserna är besvärliga. De är inte ”no go”-zoner på något sätt, men vi (polisen) måste använda två bilar när vi åker in där.

Hur många områden som är farliga vet ingen. Det är alldeles uppenbart att polisen har ett behov av att tona ned hur allvarliga problemen är för att lugna oroade medborgare. Det är självklart att det är fler än 14 områden som är farliga, det kan många svenskar som bor i invandrartäta områden intyga.

När Eliasson på mötet får en fråga om polisen har kontroll över farliga områden så svarar han:

– Nej, jag kan inte garantera att säkerheten finns där. Vi har resurser, vi agerar, men jag kan inte garantera säkerheten någonstans. Men i de här områdena så är det besvärligt.

Rikspolischefen och polismyndigheten kan alltså inte garantera säkerheten i vårt land längre. Att enskilda poliser och hundratusentals invandringskritiker fattat det länge och sett hur Sverige har förfallit är inget som fått politikerna att ändra sina åsikter eller sin politik.

Istället fortsätter man att fylla upp Sverige med icke önskvärda migranter från tredje världens dysfunktionella kulturer. Det politiska etablissemanget och samtliga statliga myndigheter är djupt involverade i att ändra den demografiska sammansättningen till svenskarnas nackdel. Det är uppenbart att de samtidigt vet vilka konsekvenserna blir, men att det är värt priset. Sverige ska bli mångetniskt till varje pris och svenskarna ska trängas undan i sitt eget land till varje pris. Att samhället raseras spelar ingen roll.

Det framstår i själva verket som om ledande politiker vill rasera samhället eftersom de fortsätter med sin destruktiva politik trots följderna.

Dan Eliasson säger till Expressen:

– Jag blev allvarligt bekymrad för situationen i en del av de orterna i Stockholm, Göteborg och Malmös utkanter. Den är allvarlig. Det finns kriminalitet där som kraftigt påverkar livssituationen för de boende där. Där måste samhällets insatser öka. Fler måste komma i jobb och utbildning och svensk polis måste komma närmare de områdena också.

Det är i den här meningen han avslöjar regeringen schizofrena politik. Trots gigantiska problem i vår invandrartäta förorter, problem som ökar när invandringen fortsätter, så är uppenbarligen inte en minskning av invandringen lösningen för regeringen. Det trots att det är just där man måste börja.

I stället vill regeringen fortsätta att fylla upp Sverige med fler migranter och inbillar sig att sociala och etniska konflikter kan mildras eller lösas med ”jobb och utbildning”. Det visar bara på att politiker på ett ytterst medvetet sätt koloniserar Sverige just för att ändra på befolkningssammansättningen i landet.

De vill göra Sverige mångetniskt till varje pris, kosta vad det kosta vill.

Dan Eliasson:

– Hela målsättningen måste vara att de här områdena blir lugnare, att de som bor där får samma livskvalitet som de som bor på alla andra områden i Sverige. I dag är det vissa stunder som så att vi måste vara två patruller, för annars vandaliseras bilen och det går inte att göra jobbet och det är naturligtvis otroligt bekymmersamt.

– Vi måste vända utvecklingen. Och det är inte polisens som har det huvuduppdraget, det måste vara samhället, det måste vara jobb, det måste vara utbildning och innanförskap.

Politruken Dan Eliasson tycker synd om invandrade mördare. Han är en del av det stora förräderiet som pågår mot svenska folket där varje invandringskritisk svensk ska tystas eller demoniseras. Dan Eliasson är tillsatt för att försvara fortsatt massinvandring trots att just poliskåren är en av de yrkesgrupper som drabbas hårdast av invandrarrelaterade problem. Eliasson är en pålitlig politruk som vet hur han ska lägga orden. Alla invandrarrelaterade problem ska lösas med ”integration”, ”jobb”, ”utbildning” och ”innanförskap”.

Dan Eliasson är förmodligen den mest hatade myndighetsperson i Sverige just nu. I en kommentar på Snaphanen.dk skrev en person:

Dan Eliasson är den obehagligaste och mest inkompetente myndighetschef Sverige någonsin haft. Karln är en fullblodspsykopat.

Makthavarnas strategi är att blanda upp Sverige så mycket som möjligt och tvinga varje svensk att få en eller flera afghaner eller somalier som grannar och arbetskamrater så att vi inte kan värja oss mot ”det nya Sverige” som växer fram.

Att många rånas, våldtas, misshandlas, mördas, drabbas av inbrott och annat elände i spåren av invandring spelar ingen roll. Att invandringen kostar enorma belopp spelar ingen roll. Polisen får jobba extra och staten tar nya lån. Till massinvandringen finns det alltid resurser, till svenskar saknas resurser.

Alla resurser går till kolonisatörerna eftersom de ska ta över landet.

De ska få förtur till allt inklusive jobb och bostäder. Svenskar som protesterar ska jagas av maktelitens politruker som kontrollerar alla myndigheter inklusive TV, radio och annan media.

Dan Eliasson:

Vi kan inte komma dit (till förorten) när det är bråk och oroligheter, vi måste finnas där kontinuerligt, det är ett av skälen till att vi till exempel håller på och bygga och införskaffa en polisstation i Rinkeby så vi kan utgår därifrån, att vi ökar vår polisiära närvaro, vi kallar det områdespoliser i de här 14 områdena För att vara där hela tiden, bygga relationer, skapa förtroende så att människor litar på oss och ser att vi tillhör dom goda och skapar bättre livsbetingelser för dom som bor i området.

Trots att alla så kallade ”utsatta områden”, som är invandrardominerade mångkriminella områden, har gigantiska problem så fortsätter politikerna att fylla upp dessa områden med ännu fler människor från tredje världens dysfunktionella kulturer och dessutom skapas ytterligare fler sådana områden i takt med att vansinnet fortsätter.

Just nu får vi också tusentals områden som är Rinkeby i miniatyr. Man bygger baracker åt främlingarna som sedan ska bo grannar med svenskar som i många fall av okunnighet eller naivitet röstat på politiker som öppnat dörren för massinvandring till Sverige. Nu får de skörda resultaten av sin röst. Tyvärr får många skörda våld och social oro, inbrott och otrygghet.

Men svenskarna har manipulerats till detta. Om man ger dem lite fakta, så vill de inte ge bort sitt land till kolonisatörer. De vill inte bli vad indianerna blev och leva som en liten folkspillra i reservat. De vill ha kvar sin svenska nation.

Det är viktigt att påvisa att om svenskarna hade fått allsidig information och migrationspolitiken så hade de satt stopp för den. Janne Josefson sade i SVT Opinion den 11 februari:

Skulle man göra en folkomröstning så skulle ingen vilja ta emot dom (flyktingarna)

Svenska folket är mycket klokare än sina politiker. Men politikerna vill tysta folket för de vill inte ha mothugg och de vill inte svara på kritiska frågor. Situationen är så alarmerande i Rinkeby att man måste bygga en ny stor polisstation för att mildra risken för en total kollaps i området när kriminella tar över. Varje invandrartätt område är en gigantisk social härdsmälta, ändå bygger man nu tusentals nya sådana områden.

Är inte det bevis nog på att landet styrs av galningar? Är inte det bevis nog på att de galningar som styr Sverige vill förstöra den etniska sammansättningen, att de vill ruinera vår ekonomi, att de vill bedriva en totalitär politik och låta islam expandera i Sverige och etablera sig som en maktfaktor?

Men galningarna som styr landet är svaga och ynkliga trots den enorma maktapparat de har till sitt förfogande. Varje gång Granskning Sverige ringer en makthavare för att ställa kritiska frågor slänger de på luren. Makthavarna är fega kräk och när den invandringskritiska rörelsen nu är på offensiven kommer dessa fega kräk att tvingas tillbaka till de hålor de hör hemma i.

Svenskarna har nämligen börjat agera. Vi kommer att ta tillbaka vårt land.

En kommentar på “Den inkompetente politruken Dan Eliasson i farten igen #asylkaos”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s