Nytt asylboende i Flatås i Göteborg #asylkaos

Som många vet öppnas 50 HVB-hem i veckan. Vi skulle behöva tio personer på den här bloggen bara för att följa var de finns, hur många som bor där, vilka de är, varifrån de kommer och vilka som är inblandade i att planera och öppna dessa hem.

Dessa HVB-hem är inget annat än av politikerna medvetet utplacerade trojanska hästar som sedan släpper ut sina trojaner för att de ska ta över landet.

flatas-goteborg

I Göteborg kommer man på kort tid öppna 12 asylboenden. Ett av dem kommer att ligga i Flatås i stadsdelen Askim-Frölunda-Högsbo. I slutet av februari flyttar 32 ungdomar in där. De är officiellt mellan 14 och 17 år och kommer från dysfunktionella kulturer i tredje världens konfliktområden.

Det är människor som inte borde ha fått sätta sin fot i vårt land eller placerats in i fängelse i väntan på utvisning.

När de väl kommit hit så vill inte ens deras ursprungsländer ta emot dem om de skulle utvisas. Det säger en del om vilket klientel som kommer hit.

Boendet i Flatås kommer att ha personal dygnet runt som ger migranterna bättre service och mat än vad våra åldringar får på sina äldreboenden. Boendet kommer också att bevakas av väktare.

De som bor i närheten kommer att bjudas in till möte och kan då ställa frågor. Vi hoppas att de närboende kommer dit och ställer politikerna mot väggen som samma sätt som invånarna gjorde i Haninge. Läs om det här och här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s