Stackars Gotland – analfabeter till Slite #asylkaos

Egentligen är det helt fantastiskt. Till synes helt normala politiker på Gotland väljer frivilligt att upplåta stora delar av ön åt analfabeter från bland annat Afghanistan. De som kommer är migranter från konflikthärdar i tredje världens mest dysfunktionella kulturer. Nu tror dessa till synes normala politiker att dessa migranter innerst inne är lika kloka, snälla, lättlärda och vänliga som politikerna själva är.

Men politikerna borde undersöka hur världen ser ut innan de ger sig i kast med att flytta den till Gotland. De hade kunnat göra studiebesök i Rinkeby och andra invandrartäta områden för att lära sig lite om hur det går när man börjar släppa in människor som inte är kompatibla med vår egen befolkning.

I december samlades ett femtiotal Slitebor för att lyssna på Christina Godarve och Lisa Lindell från Regionen som skulle informera om det blivande asylboendet i Slite. Analfabeterna skulle få bo i ett nyrenoverat vandrarhem mest högsta tänkbara standard och service dygnet runt.

Vandrarhemmet Slite på Vikhagsvägen 2 kommer att ta emot 17 asylsökande och 12 heltidsanställda kommer att sköta om dem dygnet runt till stora kostnader. I styrelsen för Slite vandrarhem finns Robert Ström, Leif Karlström, Johan Lundquist, Fredrik Malmqvist.

Det är inte det enda asylboendet i Slite. Asylprofitören Integrationshem AB har köpt Hotell Slitbaden på Kronbrunnsgatan 2 som har 28 asylplatser. I bolagets styrelse finns Clas Dahlén, Peter Wettainen och Jonas Karl Eric Lutteman.

hotell_slitebaden
Hotell Slitebadens öde är nu beseglat

Det hade förmodligen varit både billigare  och trevligare  att anlägga en djurpark i Slite. Dessutom säkrare.

Relaterat:

Över 4 300 asylsökande till Gotland

Asylsökande till Fårö på Gotland

Tre nya boenden på Gotland för afghaner

Förskolan Klostergläntan i Rona på Gotland blir asylboende

Gotland ockuperas av kolonisatörer

Svenska tjejer trakasserade på Gotland av….

Mångkulturellt kaos stänger ungdomsgård på Gotland.

Clas Dahlén skapar problem för gotlänningarna

Nu fylls gotländska skolor upp med kolonisatörernas barn

200 asylsökande till lyxhotellet Kneippbyn Resort i Visby

En kommentar på “Stackars Gotland – analfabeter till Slite #asylkaos”

  1. Vänta bara till sommaren. När semesterboenden skall tömmas på migranter och Stockholmarna in. Almedalsveckan, blir den av? Vad händer med medeltidsveckan? När politiker inte kan låta sina barn bada eller njuta av en promenad utan säkerhetsvakter, när vanliga Svenssons kommer till sin sommarstuga, är den intakt? Bor det någon annan där? Vem vill åka och hälsa på sin familj på ”ljuvliga” Gotland nu? Det blir väl Gutarna som får semestra på fastlandet. Om inte det händer något radikalt inom riksdagshuset snart så har även Gotland gått förlorat. Vad tycker Stockholmarna om detta?? ( Även vi andra men det är mest Stockholmare ) Framförallt – vad tycker Gutarna?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s