Vallentuna får ”integrationssamordnare” #asylkaos

Vallentuna är den tidigare lantliga helsvenska kommunen norr om Stockholm som nu satsar stort på asylmottagning och på att tvinga invånarna att bli grannar och arbetskamrater med icke önskvärda migranter från dysfunktionella kulturer i tredje världen.

På kort tid har kommunen fått två asylboenden och ytterligare tre är på väg att byggas. Dessa boenden har planerats och börjat byggas utan att invånarna har fått något att säga till om. Som ett led i att tvinga på invånarna dessa migranter, som i själva verket är kolonisatörer som ska ta över landet, har kommun anställt en person som ska se till att de icke önskvärda migranterna blandas in så mycket som möjligt i det svenska samhället.

Cecilia Lindelöf har fått jobbet som ”integrationssamordnare” och förefaller vara som klippt och skuren för jobbet. Hon är socionom och praktiserade på Nya Zeeland där hon jobbade med asylsökande. Det vill säga hon hjälpte myndigheterna på Nya Zeeland att tvinga på de stackars invånarna samma slags icke önskvärda migranter som hon nu ska tvinga på invånarna i Vallentuna.

cecilia_lindelof_vallentuna

Hon har också erfarenhet av liknande arbete i Sverige. Redan för fem år sedan deltog hon i ett liknande projekt i Norrtälje när kommunen börja fyllas upp med icke önskvärda migranter. Hennes uppgift var att tvinga på norrtäljeborna alla dessa människor som inte borde ha fått passera gränsen till vårt land. Nu är Norrtälje på väg att förstöras – delvis på grund av Lindelöf. På bara några år har Norrtälje fått fem asylboenden och ytterligare sju tillkommer inom kort.

Cecilia Lindelöf ser glad ut på bilden. Hon är jätteglad för hon har fått ett nytt välbetalt jobb. Det är dock ett av alla dessa meningslösa överflödiga arbeten som bidrar till att undergräva och förstöra vårt land.

När hon sökte jobbet var hon en av 110 sökande. Hon säger till Vallentuna Nyheter:

Det känns jätteroligt att jag fick jobbet, man känner sig självklart utvald och jag tänker att jag borde vara rätt för arbetet när de ändå valde ut mig.

Lindelöf har tidigare jobbat med integration och ”ensamkommande flyktingbarn”. Det finns ingenting i hennes tankeverksamhet som antyder att hon skulle vara det minsta kritisk till att Sverige koloniseras av människor från tredje världen och att svenskarna trängs undan i sitt eget land.

Det finns inte ett spår av minsta tveksamhet om att hennes uppgifter är till gagn för samhället. Hon tror förmodligen på fullaste allvar att det är bra att hela Sverige blir ett enda stort Rinkeby. För det är ytterst vad det handlar om. Invandrare tar över Sverige, islam expanderar parallellt med invandringen och blir den största religionen. Svenskarna trängs undan i sitt eget land.

Allt detta medverkar Cecilia Lindelöf till. Bovarna i detta drama är kommunen och kommunpolitikerna som ytterst medvetet satsar på att förstöra Vallentuna. Vad är problemet med att det främst bor svenskar i kommunen, som det alltid har gjort? Blir Vallentuna bättre på något sätt om det kommer exempelvis många somalier och afghaner till kommunen?

Inom kommunledningen inbillar man sig det. Cecilia Lindelöfs uppgift blir att sprida propaganda om det mångetniska samhällets förträfflighet och inbilla invånarna att migranterna har något att tillföra.

Lindelöf säger till lokaltidningen att hennes fritidsintressen är ”resor, vistas i natur och skog, umgås med familj & vänner, mat, sport & träning.” Hennes huvudintresse och arbete är dock att hjälpa till att förstöra den tidigare trygga och trevliga kommunen Vallentuna.

Hennes tjänst borde omedelbart dras in och hon borde i stället erbjudas jobb och bostad i centrala Rinkeby. Där skulle hon kunna arbeta med återvandringsfrågor och försöka övertyga invandrarnas hemländer om att de behöver få tillbaka sina invånare. Det blir sannolikt ett hopplöst arbete, men det är mera meningsfullt än att göra Vallentuna till ett nytt Rinkeby.

Relaterat:

Kaos på asylboende i Vallentuna

Minst 144 ”ensamkommande” till Vallentuna 2016

Vallentuna bygger nya hus för ensamkommande

Varje asylboende är ett knivhugg i den svenska folksjälen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s