Över 200 ”ensamkommande” till Örnsköldsvik #asylkaos

Politikerna i Örnsköldsvik ägnar sig åt att förråda invånarna. Politikerna har fattat beslut om att ta emot migranter från dysfunktionella kulturer i tredje världen och låta dem bo och leva gratis i kommunen.

I Örnsköldsvik finns redan åtta boenden för ”ensamkommande”, som är ungdomar från Afghanistan, Irak, Somalia och andra länder. Det rör sig om folk som inte skulle ha fått sätta sin fot i vårt land om ansvarsfulla politiker hade styrt landet.

Men politikerna i Örnsköldsvik är inte bara ansvarslösa, de är också totalitära då de tvingar på invånarna sin politik. Det är en politik som kommer att skada Örnsköldsvik för all framtid.

Man bygger in samma slags problem som politikerna, ofta socialdemokrater, byggde in i Sverige på 1970-talet när man fyllde miljonprogramområden med invandrare. Idag är dessa områden förstörda och livsfarliga getton som svenskarna mer och mindre har tvingats fly från. Dessa sociala experiment är inte bara misslyckade, de är tickande bomber som briserar då och då när invandrargäng bränner bilar, kastar sten på brandmän, rånar och hotar människor och bidrar till utbredd otrygghet i samhället.

ornskoldsvik_asylboende

Rinkeby är ett av alla dessa farliga områden och vad politikerna i Örnsköldsvik gör är att de lägger grunden för samma slags problem som Sverige redan har dåliga erfarenheter av på andra platser. Om de gör det av dumhet eller av andra orsaker är svårt att säga. Men eftersom de fyller upp med migranter utan att konsultera invånarna i exempelvis en lokal folkomröstning så finns det ett stort inslag av dumhet i besluten.

En av de platser som blir boende för främlingar är Vandrarhemmet i Överhörnäs som heter Högsnäsgården. I styrelsen för Högnäsgården finns Magnus Södersten, Ewis Södersten.

Hur många ytterligare HVB-boenden som kommer att öppnas i Örnsköldsvik vet ingen, men det kan bli många.

Ni som bor i kommunen har all rätt i världen att försöka sätta stopp för politikernas maktmissbruk och förstörelse av Sverige. Hjälp till att rädda landet från en annalkande katastrof!

byt-ut-politikerna

Kommunstyrelsens ledning:

Glenn Nordlund (S), ordförande
Per Nylén (S), förste vice ordförande
Anna-Britta Åkerlind (C), andre vice ordförande

Örnsköldsvik är en av alla dessa socialdemokratiskt styrda kommuner i Norrland som gräver sig egen grav. Mandatfördelningen i kommunen är:

Socialdemokraterna 28
Centerpartiet 10
Moderaterna 8
Kristdemokraterna 5
Vänsterpartiet 3
Sverigedemokraterna 3
Miljöpartiet 2
Liberalerna 2

Det är helt otroligt att så många väljare röstar på att parti som vill massimportera människor från tredje världen. Är dessa väljare korkade, är de lurade eller är det något annat som ligger bakom att så många – just i Norrland – röstar på ett direkt landsförrädiskt parti?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s