Höganäs: Stormigt möte mot politiker och asylprofitören Magnus Franzén #asylkaos

Svenska folket vaknar nu. Det kommer rapporter från flera håll i landet om upprorsstämning på möten om asylboenden. Folk har tröttnat ordentligt på politikernas maktmissbruk och på asylprofitörernas parasiterande på en sjuk politik. Igår var det ett stormigt möte i Huddinge söder om Stockholm med anledning av ett nytt asylboende. För ca två veckor sedan var det uppror mot politikerna i Haninge efter beslut om att öppna ett asylboende på Vendelsömalmsskolan. Om det mötet kan man läsa här och här.

Nu var det dags igen. I kväll kom ca 80 personer till ett möte i kyrkan i Örestrand i Höganäs, som handlade om ett blivande asylboende på Örestrand Hotell. Anläggningen har arrenderats av Magnus Franzén som ska öppna ett HVB-hem och inhysa 32 migranter från dysfunktionella kulturer i tredje världen.

orestrand-strandbaden_asylboende-2

Under mötet var det i stort sett ingen som ansåg att det var en bra idé att öppna asylboende i deras närhet. Många svenskar känner mycket väl till hur ett område som tagit emot migranter på kort tid kan förstöras och bli ett livsfarligt område.

Politiker och asylprofitörer tycks ha extremt dåligt omdöme och ännu sämre moral. De är beredda att sälja ut sitt land för att vinna godhetspoäng i media eller tjäna pengar. De flesta normala människor skulle aldrig kunna tänka sig att släppa in migranter från tredje världen och låta dem leva och bo gratis och sedan ta över landet från oss.

De flesta människor har en ansvarskänsla gentemot sina medmänniskor och det samhälle som de lever i. Den känslan saknar asylprofitörerna och de flesta politiker idag.

De bryr sig inte om ifall svenskar inte vill ha asylbonden inpå sig, de är beredda att går hur långt som helst för att tvinga på medborgarna människor som inte ens borde ha fått sätta sin fot i Sverige.

Det är därför så många svenskar är förbannade på politikerna och asylprofitörerna. De ses som landsförrädare.

En man i publiken sade:

– Jag vänder mig starkt emot att man tar ytterligare en turistpärla och förstör. Och kommunen struntar helt i grannarna. För att man ska bevilja ett tillfälligt bygglov måste det finnas ett konkret slut.

Han fick rungande applåder av en i stort sett enig publik som inte alls gillar vad politikerna håller på med. En annan man i publiken utlovade 10 000 kronor till den som författar ett bra överklagande.

Den blivande asylprofitören Magnus Franzén som fick mycket kritik brydde sig inte om kritiken. Han framhöll i stället att han ska ”bli bäst på integration”, vilket är en omskrivning för att vara bäst på att förstöra sitt land.

Intill det blivande asylboendet finns en förskola och flera närvarande var oroliga för sina barns säkerhet. Sådana argument biter aldrig på asylprofitörer, de ser sina vinster komma och det finns inget problem som får stå i vägen för en asylprofitör. Han gör vad som helst för pengar, det har vi sett bevis på hur många gånger som helst.

Vad allmänheten kan göra är att de bojkottar Franzéns övriga verksamhet på hotellet och campingen. Bojkotta Örestrand Hotell och vandrarhem!

bojkotta-foretag-som-forstor-sverige_1

Den politiska mandatfördelningen i kommunen är:

Moderaterna 19 mandat
Socialdemokraterna 8 mandat
Sverigedemokraterna 4 mandat
Folkpartiet 3 mandat
Miljöpartiet 3 mandat
Centerpartiet 2 mandat
Kristdemokraterna 1 mandat
Vänsterpartiet 1 mandat

byt-ut-politikerna

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s