Stefan Löfven måste hosta upp 600 miljarder nu – ur egen ficka #asylkaos

Ekonomen Jan Tullberg skriver idag i Fria Tider om kostnaderna för asylinvandringen 2015. Det är inte ofta vi får läsa hur stora kostnaderna för invandringen till Sverige är. Redan för ett par decennier sedan fanns det ekonomer som hade kommit fram till att kostnaderna var enorma, men media och etablerade politiker lägger alltid locket på snart någon antyder att invandringen är allt annat är en stor vinst för samhället.

Att det är en stor belastning fattar nog de flesta, men hur stor den är i pengar är omöjligt för de flesta att räkna ut eller förstå.

Nu har Jan Tullberg klargjort hur mycket pengar 2015 års asylinvandring har kostat skattebetalarna. Han kom fram till den hisnande summan 600 miljarder. Och då har han räknat lågt.

stefan_lofven-600-miljarder.png

Tullbergs artikel på Fria Tider kan läsas här. Det som bör följas upp nu är att svenska skattebetalare måste kräva tillbaka sina pengar. Stefan Löfven har genom sin ansvarslösa och farliga politik kastat 600 miljarder i sjön, bara 2015. Hela det migrationspolitiska projektet saknar helt och hållet stöd bland allmänheten och invandringspolitiken är ett totalitärt projekt som genomförts över huvudet på svenska folket, som inte haft någon insyn i vad det handlar om.

Vi har inte fått veta vad det kostar, vi har inte fått veta hur det påverkar samhället, vi har inte fått veta varför man tvingar alla kommuner att ta emot asylsökande, vi har inte fått veta var alla asylanläggningar finns, hur många de är eller vilka som bor där.

Den totalitära regimen i Sverige har tagit pengar från statskassan och spenderat pengarna generöst på analfabeter och migranter från dysfunktionella kulturer som inte borde ha fått passera gränsen till vårt land.

Nu vet vi att Stefan Löfven och hans regering har snott 600 miljarder från skattebetalarna – minst. Det är alldeles självklart att Löfven ska betala tillbaka pengarna som han har stulit.

Så Stefan Löfven, hosta upp pengarna nu och ge tillbaka dem till skattebetalarna! Det du har ägnat dig åt är stöld.

3 kommentarer på “Stefan Löfven måste hosta upp 600 miljarder nu – ur egen ficka #asylkaos”

  1. Pengarna skall tas från de ansvariga..(S) har mycket stora tillgångar , LO & Co äger massor av hyreshus mm. Även de aktiva i 7 klövern måste betala……fastigheter utmätas , konton frysas ….Skatteverket har alla uppgifter om förmögenheter. Om man vill ,kan ansvar utkrävas !! Ett Center måste upprättas liknande ”Simon Wiesenthal ”centret som spårar upp ansvariga …..Det är viktigt att alla ansvariga får sona sina brott mot mänskligheten ( att totalförstöra ett land)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s