Stugby utanför Vaggeryd blir asylboende #asylkaos

Hapimag är en stor turistanläggning utanför Svenarum. Den startades 1963 av ett par schweizare som ville jobba med turism. På området finns ett 70-tal stugor. Lönsamheten har inte varit så bra eftersom politikerna i Sverige inte gjort något för att främja inrikesturism, det vill säga få fler svenskar att turista i sitt eget land istället för att resa härifrån.

Nu har anläggningen som går under namnet Stugbyn Resort Hok i Yxenhaga sålts till Niklas Gustavsson, Jönköping och Magnus Thelin, Hult. Anläggningen har stått tom en tid och de två herrarna kom fram till att de skulle kunna tjäna en stor slant på den vansinniga politik som förstör Sverige.

hapimag-hok-vaggeryd-1hapimag-hok-vaggeryd-2

Här har vi alltså ytterligare två figurer som tänker mer på sina egna plånböcker än på det egna landets framtid. De bidrar till att ta död på Sverige genom att hjälpa regeringen att placera ut kolonisatörer som ska ta över landet från svenskarna.

Magnus Thelin säger till lokalmedia:

Jag hade under flera år sett att Hapimag var intresserade av att sälja anläggningen. Samtidigt har vi ju sett hur det råder en skriande brist på bra flyktingboenden.

Det var inte mycket tankeverksamhet som Thelin uppvisade där. Han presterade inte ett uns av ifrågasättande av vad som sker i Sverige eller med Sverige.

Den stora massinvandringen till Sverige är ett enda stort bedrägeri som kommer att leda till att svenskarna blir i minoritet i sitt eget land om ca tio år. Det är tragiskt att det finns människor som agerar som Niklas Gustavsson och Magnus Thelin.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s