Minst tre miljoner asylsökande till Europa 2016 #asylkaos

Många politiska ledare i EU framställer sig nu som kritiska till den stora asylinvandringen för att återvinna förlorade väljares förtroende. Men de har framställt sig som kritiska till såväl mångkultur som invandring i många år utan att det har lett till någon långsiktig minskning. Invandringen har istället ökat kraftigt och den fortsätter att öka över tid även om vi ser tillfälliga minskningar på en del håll, som i Sverige. Bakom minskningen finns en strategi om att vi väljare ska lugnas en tid i väntan på nästa stora migrantvåg – som kommer snart.

Medan politikerna har duperat sina väljare och fått hjälp av media att framstå som ansvarsfulla statsmän så fortsätter det att strömma in migranter från tredje världen i ett flöde som aldrig sinar.

De makthavande politikernas huvudsakliga mål är att behålla makten så att globaliseringsprocessen kan fortsätta. Maktmissbruk och lögner är de medel man använder för att säkra sin makt.

Officiellt sägs det från International Organisation for Migration att det kom ca en miljon migranter (asylsökande, krigsflyktingar och ekonomiska migranter) till Europa 2015. Då är inte människor som invandrat på den traditionella vägen medräknade, inte heller arbetskraftsinvandrare eller anhöriginvandrare.

Men siffrorna som presenteras går inte att lita på. Bara Tyskland tog emot 1,1 miljoner migranter 2015 så det är alldeles uppenbart att det har kommit en bra bit över en miljon till EU 2015. Det finns krafter som vill ta död på de europeiska folken och det gör man bäst genom att kolonisera Europa och tvinga européerna att maka på sig.

Det borde framgå av filmen att Europa ska koloniseras av migranter från tredje världen. Ungefär 80 procent av dem som kommer är män och de allra flesta är muslimer. De ondskefulla krafter som bereder vägen för att kolonisera Europa bereder också vägen för islams expansion i en världsdel som tidigare varit lyckligt befriad från muslimer.

I takt med att orientaliska medeltida värderingar etablerar sig här när analfabeter och migranter från lågpresterande dysfunktionella kulturer blir fler så förfaller vårt land. Vi blir som de länder som migranter kommit från. De räcker med att ta en titt på Rinkeby och andra förorter för att inse hur djupt Sverige sjunker med massinvandringen. Detta oavsett om det finns vissa enskilda invandrare som lyckas bra här.

Om Europa officiellt tog emot 1 miljon förra året (trots att bara Tyskland tog 1,1 miljoner) så är det 1 miljon för många. Nu aviserar EU att man beräknar att det ska komma tre miljoner migranter 2016. Bara i januari så tog Tyskland emot nästan 100 000 asylsökande och ekonomiska migranter.

Peter Vincent som är chef för International Policy World Border Organisation säger följande den 18 februari 2016 (ungefärlig översättning):

Om vi trodde att vi stod inför en utmanande politik förra året när EU tog emot ungefär 1 miljon migranter (krigsflyktingar, asylsökande, ekonomiska migranter etc) så kommer, enligt EU, dessvärre detta år att bli ännu mer utmanande då man väntar att uppemot tre miljoner migranter söker asyl i EU.

Det finns många andra som varnat för en stor ökning även till Sverige nu under våren. Just nu kommer ca 100 asylsökande om dagen, vilket är 100 för mycket. De ska inte komma några alls från tredje världen och de som har kommit måste skickas tillbaka igen. Nu när det visar sig att i stort sett inga länder vill ta emot sina egna medborgare, som de betraktar som avskum, så borde de interneras i väntan på att man skapar ett Safe Heaven till vilket man kan utvisa dem.

En uppmaning till alla svenskar är: Lägg alla mindre viktiga åtaganden åt sidan och börja kämpa för Sverige! Vi är många som vill se dig sida vid sida med oss andra.

2 kommentarer på “Minst tre miljoner asylsökande till Europa 2016 #asylkaos”

  1. 2015 kan komma att ses som en västanfläkt mot den invandringstorm som är i antågande. Svenska folket bör i god tid se över sina skyddsbehov.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s