Forshaga bygger flerbostadshus åt migranter #asylkaos

Det är bara att gratulera invånarna i Forshaga. I senaste valet gav ni sossarna hela 19 mandat av totalt 41 mandat i kommunen vilket innebär att ni nu också kommer att få sossarnas politik. Det betyder att Mellanöstern och Afrika kommer till Forshaga och etablerar sig där. Nu bygger kommunen flerbostadshus åt analfabeter och migranter från dysfunktionella kulturer i tredje världen. Kommunen får sitt eget lilla Rinkeby.

forshaga_asylboende
Forshaga får snart sitt eget Rinkeby i hörnet Varvsgatan/Industrileden

De kommer till Sverige för att kolonisera vårt land och ta över det från svenskarna. Trots att massinvandring bevisligen är en börda och en kostnad så fyller politikerna upp Sverige med så många migranter att svenskarna redan om tio år kommer att vara i minoritet i sitt eget land.

Genom att rösta på partier som öppnar gränserna för en flodvåg av migranter så bereder vi vägen för vår egen undergång. Område efter område i Sverige har förstörts av politikerna som tycks leva i en inbillningens värld utan någon förankring till verkligheten. Statsminister Stefan Löfven som är djupt okunnig om konsekvenserna av den politik han själv bedriver sade nyligen om asylinvandringen:

”Det blir en förtjänst för samhället lite längre fram.”

Han har naturligtvis ingen aning om det utan han kastar bara ur sig ett påstående för att ge intryck av att han har situationen under kontroll. Det har han inte.

Ekonomen Jan Tullberg räknade ut att asylinvandringen bara för 2015 kommer att kosta skattebetalarna 600 miljarder.

Ekonomen Tino Sanandaji säger:

Alla studier utan undantag som har kollat på kostnader för invandring i Sverige och inkluderar kostnaderna för asylsystemet kommer fram till att det är minus. Det finns inte en studie som visar plus, ändå säger regeringen på sin hemsida, och DN, TV, hela tiden att det här är lönsamt.

Om man tror att migranter från tredje världen någonsin kan bli en tillgång eller en resurs för vårt samhälle så är man mer än lovligt naiv. Man är korkad. Ändå fortsätter politikerna i Sverige och i Forshaga att ta emot dessa migranter.

Att kommunen nu bygger bostadslängor åt dem ska bara ses som ett tydligt exempel på vilka ansvarslösa människor som styr i kommunen. Det är inte utan nyfikenhet man undrar, varför tänker man ens tanken att rösta på partier som förstör Sverige?

Mandatfördelning i Forshaga:

Socialdemokraterna 19
Moderaterna 6
Centerpartiet 5
Sverigedemokraterna 4
Vänsterpartiet 2
Miljöpartiet 2
Folkpartiet 1
Kristdemokraterna 1
Kommunens Bästa 1

byt-ut-politikerna

2 kommentarer på “Forshaga bygger flerbostadshus åt migranter #asylkaos”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s