Nekrofili och incest på Liberala ungdomsförbundets möten? #asylkaos

Man undrar vad som händer i Sverige när det fina gamla landet mer och mer börjar likna ett dårhus. Den ena politiska galenskapen överträffar den andra. Det är uppenbart att det finns många ondskefulla människor som på ett ytterst medvetet sätt försöker slå sönder alla rester av det som tidigare var bra i Sverige.

Folkhemmet, traditioner, svensk kultur, familjevärderingar, äktenskap, ett vänligt samhälle, god uppfostran. Allt slår de sönder nu.

I helgen hade Liberala ungdomsförbundet (LUF) i Storstockholm årsmöte. De säger på sin hemsida att de vill ”sprida frihet, feminism och liberala värderingar i Storstockholmsregionen”.

cecilia_johnsson-luf2

Liberala Ungdomsförbundet är ingen frisk organisation. Här finns inga friska ungdomar som bejakar frihetliga tankar, eller försöker göra något för att vi ska få ett bra och gott samhälle som kan bestå även i framtiden. Här finns i stället det absolut sämsta ett folk kan uppbringa.

LUF Stockholm skrev inför mötet ett ”årsmötesuttalande” som huvudsakligen gick ut på att invandringen till Sverige ska vara fri. De skrev:

När valet står mellan individ och system måste individen alltid prioriteras. För att möjliggöra fri invandring, även under stora flyktingströmmar, måste därför offentliga sektorn och välfärden, i den mån det behövs, nedprioriteras.

Det finns inget normalt i att förespråka fri invandring. Det är bara en idé som verklighetsfrånvända människor försvarar för att de inbillar sig att det finns några fördelar med fri invandring. Men dessa verklighetsfrånvända människor bor aldrig i de områden som växer fram på grund av fri invandring utan väljer nästan alltid att bo i så svenska områden som möjligt.

Dessa människor lever i en egen bubbla med likasinnade och bryr sig aldrig om att lyssna på andra argument som ifrågasätter deras världsbild.

LUF:s årsmöte kunde lika gärna ha varit ett möte i helvetet – om det fanns något. Vem eller vilka personer som ansluter sig till en organisation som består av galningar är en gåta. Här har vi galningar på riktigt, inte bara människor som är lite udda.

På mötet beslutades att man vill göra incest lagligt. Incest förekommer idag bara i tredje världen eller bland människor som har sitt ursprung där. LUF vill göra det lagligt för syskon över 15 år att ha sex med varandra.

LUF:s ordförande Cecilia Johnsson säger till media:

Vi tycker generellt inte om morallagar, den här lagstiftningen skyddar ingen just nu. Vi är ett ungdomsförbund och en av våra uppgifter är att tänka ett steg längre. Jag förstår att det kan anses ovanligt och äckligt men lagstiftning kan inte utgå ifrån att det är äckligt.

Det betyder att hon själv anser att det är ok att ligga med sin egen bror (om hon har någon) och att hon vill normalisera denna galenskap som inte hör hemma i ett civiliserat samhälle. Men det stannar inte vid det.

LUF beslutade också att man vill tillåta nekrofili. Vi läser om nekrofili på Wikipedia

Nekrofili (nylatin necrophilia, av grekiska nekros ’död’ och philia ’kärlek’, ’vänskap’) är en sexuell avvikelse som yttrar sig i sexuell attraktion till den döda (människo)kroppen (lik). Nekrofili kan också uttryckas i sexualmord.

Enligt svensk lag är det enligt brottsbalken 16 kap. 10 § bland annat olagligt att obehörigen flytta, skada eller skymfligen behandla lik eller avlidens aska. En person som gör sig skyldig till någon av dessa handlingar kan dömas för brott mot griftefrid.

Förekomst av denna typ av sexuella handlingar i rättsliga processer inom ramen för brott mot griftefrid är synnerligen ovanliga i Sverige. I oktober 2006 fälldes en man för en sådan handling, vilket enligt åklagaren aldrig tidigare skett i svensk rättshistoria.

Nekrofili har alltså förekommit en enda gång i svensk rättshistoria och den person som begick brottet var allvarligt psykiskt störd. Det framgår inte från vilken del av världen mannen kom.

Vi har alltså att göra med något som är så sjukt att inte ens svårt psykiskt sjuka människor sysslar med sådant. Den som ägnar sig åt nekrofili är så svårt mentalt sjuk att det kanske inte ens går att diagnosticera personen.

Men på Liberala Ungdomsförbundet vill man normalisera nekrofili och då frågar man sig varför man vill det. Ingenting kan ju vara sjukare. Svaret är att nekrofili förekommer i de delar av världen varifrån Sverige nu hämtar sin migranter. Den muslimska delen av världen.

I april 2012 försökte det egyptiska parlamentet införa en Fatwa som tillåter muslimska män att ha ”avskedssex” med sina fruar sex timmar efter att de har dött. Nekrofili kan spåras just till islam. Enligt en hadith (en berättelse om Muhammeds sätt att leva) så låg Muhammed med en död kvinna i hennes grav.

Nekrofili är förmodligen det sjukaste av det sjuka man kan uppbringa. Knappt ens de mest efterblivna människorna i de mest efterblivna kulturerna skulle anse att nekrofili är någon som borde tillåtas. Den som vill tillåta nekrofili och även incest måste vara mycket sjuk själv.

Hur sjuka man är inom LUF framgår av deras post på Facebook där de försvarar sina beslut:

‪LUF Storstockholm Frivilligt samlag syskon emellan är bl.a. tillåtet i Nederländerna och Frankrike. Gällande nekrofili är det beslut vi fattat att du ska ha rätt att själv bestämma vad som händer med din kropp när du har dött.‬

Det finns ingenting som säger att man ska acceptera incest i Sverige bara för att det är lagligt i en del länder. Bara för att det är lagligt i en del länder betyder inte det att incest är bra och ska uppmuntras. Tvärtom borde de länder som ännu inte lagstadgat om förbud mot incest göra det snarast. Redan att det blir fel på barn som är ett resultat av sex mellan syskon är bevis nog på att naturen inte gillar incest. Det är en sjuk handling som i de flesta civiliserade länder bestraffas med fängelse. Inavel förekommer på många håll i Mellanöstern och vi vill inte legitimera den kulturen här.

Nu vill LUF också att man ska kunna testamentera sin kropp för att ”någon” ska få ligga med den efter att den är död. Man antar att de tänker sig att det är en man som ska ligga med en död kvinna. Legitimeringen av nekrofili kan endast ha sin orsak i att man vill legitimera den sjukaste av de sjuka man hittat i islam. För att ens komma på tanken måste man själv ha en mycket skruvad hjärna och förmodligen vara i behov av vård.

Cecilia Johnsson säger till media:

Man ska få bestämma vad som händer med sin kropp efter att man dött, och om det råkar vara att man vill testamentera sin kropp till museum eller forskning, eller om man vill testamentera för att någon ska få ligga med den så borde det få vara okej.

När Johnsson får frågor om besluten säger hon till media:

Vi är ett ungdomsförbund och en av våra uppgifter är att tänka ett steg längre.

Om man anser att besluten är ett resultat av någon slags tankeverksamhet och inte av galenskap, så är det ett bevis på just galenskap. Här kan ni se resten av styrelsen i Luf-Sthlm.

Nu tycker tack och lov inte alla människor att förslagen är bra. Men att det finns människor i den politiska miljön som kan kasta fram förslag av det här slaget och dessutom tycka att de borde accepteras av hela samhället är inget annat än sjukt!

Liberalerna (f.d. Folkpartiet) har alltid varit ett rätt sjukt parti.

En kommentar på “Nekrofili och incest på Liberala ungdomsförbundets möten? #asylkaos”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s