Vart tar posten vägen?

Det finns många sätt att mäta förfallet i Sverige på. Sverige har ju tidigare varit en mycket väl fungerande nation med ett lojalt och pålitligt folk, även om vi inte var perfekta.

Ett mått på hur bra vår nation fungerade tidigare var att posten alltid kom fram. Visst förekom det att brev försvann även förr, men postens pålitlighet var en följd av vårt sammanhållna samhälle där folk kände lojalitet till sina medmänniskor och utförde sina arbetsuppgifter plikttroget.

I takt med det mångkulturella samhällets införande såg vi tydliga tecken på förändring. Brevbärare kunde bli bestulna på sin post, brevlådor stals och brev börja försvinna i högre grad än tidigare.

Under föra året ökade klagomålen med försvunnen eller försenad post med 33 procent jämförde med året tidigare. Det är Post- och telestyrelsen som tar emot klagomålen. Problem är omfattande och har pågått en längre tid

Postnords distributionschef Erika Ahlqvist säger att det finns problem ”på ett antal platser”, men vill inte berätta exakt vilka platser det är störst problem på. SVT Nyheter uppger dock att problemen är störst i Uppsala, Gävle och ”vissa orter i Stockholmsområdet”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s