Emilio Ingrosso vill att vi svenskar ska ta tillbaka vårt land #asylkaos

emilio_ingrosso-facebook

Kära Emilio. Det är mycket glädjande att du som känd person vågar ryta till om de allvarliga problem som vi har i Sverige och som förvärras för varje dag som går.

De flesta kända personer vi har i Sverige är tysta och vågar inte yttra sig i ämnet av rädsla för att få sin karriär spolierad. En känd person är ofta beroende av sina uppdrag på ett annat sätt än en vanlig knegare och det är lätt att förstå varför många är tysta.

Samtidigt är de mycket oroande att så många svenska kändisar inte säger något. De skulle nämligen kunna hjälpa till att lyfta frågan på ett helt annat sätt bara genom sin roll som kända personer. Många lyssnar när kändisar uttalar sig och om de säger något klokt så är vi många som gillar det.

Visserligen riskerar han eller hon att få delar av vänstermaffian på sig, men det hör till spelets regler att makthavarnas stormtrupper angriper oppositionella. Vi behöver sådana som dig. Du är modig och kan göra skillnad.

Vi på asylkaos rekommenderar dig att läsa skriften ”Migrationskrisen – den största katastrofen någonsin” som vi har hjälpt till att sprida. Den sammanfattar ett akut och allvarligt problem på ett mycket bra sätt och bör läsas av hela svenska folket inklusive de invandrare som står på svenskarnas sida i kampen mot makthavare som förstör vårt land.

Du kan hämta skriften här som pdf och sedan skicka den vidare till alla du känner.

migrationskrisen

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s