SD vill ha ett tillfälligt stopp för nya medborgarskap #asylkaos

Jättebra tänker många. Äntligen sätter SD ned foten. Nu kommer SD med ett alldeles lysande förslag efter att ha varit tysta i flera månader medan Sverige har invaderats av analfabeter och migranter från dysfunktionella kulturer i tredje världen. Men det är ytterligare ett av många helt meningslösa förslag som inte på minsta sätt kan bidra till att lösa de allvarliga problem vi ha i landet. Tror någon enda invandringskritiker att Åkessons förslag kan göra minsta nytta i ett land som förfaller så snabbt som Sverige gör?

Inte ett ord från SD om totalstopp eller återvandring av samliga migranter som i praktiken är illegala invandrare. Asylsätten borde slopas och det är det första SD borde föreslå. Det enda utspel SD har gjort under den här perioden var när man höll en presskonferens i oktober efter att ha beslutat om att öka flyktingkvoten från 1 900 till 4 000. Detta under den värsta anstormningen av främlingar under hela vår historia.

Eftersom SD har halkat ned i flera opinionsundersökningar på grund av självförvållad tystnad och brist på initiativ så tvingas partiet nu bryta sin tystnad. Det skedde idag när man sade sig vilja ha ett tillfälligt stopp för nya medborgarskap.

jimmie_akesson
Efter lång tystnad kommer ett näst intill meningslöst utspel

Vad utspelet innebär vet ingen. Inte heller Jimmie Åkesson kunde förklara så mycket. Han hänvisade till framtida utredningar och att han vill se hur man gör i övriga länder i Europa. Det är ju märkligt att man inte kan presentera några radikala förslag för att akut rädda Sverige från det pågående invasionen utan skjuter allt framför sig och hänvisar till framtida utredningar. Under tiden hinner ytterligare en del av Sverige att kollapsa. Det är möjligt att den numera mätta, belåtna och välavlönade partitoppen är både fega och tröga när det gäller att utveckla en räddningsplan för Sverige.

Det sista Sverige behöver är fega och rädda politiker.

Åkesson fick några frågor från SVT om utpelet men svaren blev lika intetsägande som de ofta blir när partiledningen uttalar sig. Nyligen framträdde Paula Bieler och vill säga något, men ingen fattade vad hon menade. Partiledningen draperar numera in allt de säger i meningslösa fraser utan substans.

Vi ska titta lite på vad Åkesson ordagrant sade om förslaget att införa ett tillfälligt stopp för nya medborgarskap.

Jimmie Åkesson:

Syftet är att svenska medborgarskapet måste uppvärderas. Det måste bli värt någonting mer än vad det är idag, det vara någonting eftersträvansvärt att bli medborgare i Sverige. Sverige är idag väldigt segregerat och polariserat land. Ska vi kunna hålla ihop Sverige långsiktigt, ska vi kunna få människor att komma samman i någon slags sammanhållning, i en enhet i ett sammanhållet samhälle, då måste det finnas någonting som är eftersträvansvärt och där menar vi att medborgarskapet är en viktig nyckel. Kan man ställa högre krav för medborgarskap, kan man ställa krav när det gäller förståelse för samhället, kunskap hur samhället fungerar, förståelse för och kunskap i svenska språket och den typen av krav för att du ska kunna bli svensk medborgare, då är det någonting som också kommer att betyda någonting mer, det blir ett privilegium att bli svensk medborgare och därför menar vi att syftet är att uppvärdera medborgarskapet, och fram tills att vi har politiskt landat i exakt hur det ska se ut, då vill vi ha ett tillfälligt stopp för nya medborgarskap.

Varenda ord är bara meningslöst svammel. Det som är ett problem är att det kommer människor från länder och kulturer som vi inte borde acceptera invandring från alls. Varför ska man komma till Sverige från Somalia och Eritera. Eller från Irak och Afghanistan? Att strypa all invandring från tredje värden borde vara det första steget som då måste innefatta att man skrotar asylrätten. Jimmie Åkesson borde alltså ha sagt att prio ett måste vara att skrota asylrätten. Prio två måste vara att införa permanenta gränskontroller för att hindra lycksökande migranter att ta sig in i landet. Prio tre måste vara att alla som hittills har kommit ska fängslas i väntan på att utvisas. Nu får de bo och leva här gratis på skattemedel och det är helt oacceptabelt.

Istället svamlar Åkesson om ”högre krav för medborgarskap” och att ”uppvärdera medborgarskapet” och landar i ”ett tillfälligt stopp för nya medborgarskap.” Men vad ska han göra med alla 160 000 som kom hit förra året? De är redan här och lever nu gott på svenska skattemedel och bidrar till den demografiska katastrof som väntar oss mycket snart. Problemet med deras närvaro går inte att lösa med ”högre krav” utan går enbart att lösa med ett återflyttningsprogram.

Journalisten frågar:

Varför lyfter ni frågan just nu?

Jimmie Åkesson svarar:

Därför att just nu så hanterar alla politiska partier i Sverige den totalt ansvarslösa politik som bedrevs framför allt under förra året när det gäller invandringspolitiken och den kris som följde, den samhällskollaps som vi har stått inför, dom oerhörda påfrestningar som finns både välfärds- och andra servicesystem i det svenska samhället idag. Vi måste landa i olika sätt att lösa det på och då menar jag att långsiktigt måste vi hålla ihop det svenska samhället och då är medborgarskapet en viktig nyckel.

Svaret är av karaktären goddag yxskaft. Han säger ju ingenting med minsta substans i. Det är bara svammel.

Journalisten frågar:

Vad ska det ställas för krav för att få ett medborgarskap?

Jimmie Åkesson svarar:

Dels så vill vi ha en bred utredning som tittar på det här där så klart dom politiska partierna ska vara med, med sina ingångar, men också andra typer av remissinstanser som får säga sitt om vad ska ett medborgarskap innebära. Dels ska man titta på andra länder, hur gör man i övriga Europa när det gäller medborgarkapet, vilka krav ställs. Det ställs krav kring språkkunskaper, samhällskunskaper, kunskaper i hur samhället bygger på vissa värderingar, attityder och liknande och exakt detaljerna kring det tycker inte jag att jag ska idag svara på. utgångspunkten är att medborgarskapet ska bli mer värt, det ska bli någonting eftersträvansvärt. De ska vara någonting som man vill göra, kvalificera sig för, svenskt medborgarskap, sedan exakt hur det ska se ut det får en kommande utredning visa.

Åkesson vill alltså ha en utredning ”där dom andra partierna ska var med”. Han vill också titta på andra länder för att se ”hur gör man i övriga Europa när det gäller medborgarskapet, vilka krav ställs”.

Det kan bara tyda på att SD inte är kapabla att lösa några samhällsproblem alls. Om man ska tillsätta utredningar när landet befinner sig i en akut kris så har man ingen politik.

Man kanske inte ens har en vilja att på allvar ta strid mot de övriga partierna, man är rädd och feg. Om man väntar på att se ”hur man gör i övriga Europa” istället för att komma med egna, snabba radikala förslag omedelbart, så vill SD av någon anledning vänta. Sverige är det hårdast drabbade landet i Europa och SD vill vänta med att föreslå lösningar. Först ska man utreda, utreda och åter utreda. Det är återigen bara svammel från en räddhågsen politiker som saknar insikter om vad som krävs för att rädda Sverige från undergång.

En riktig nation behöver inte sådana politiker. Vi behöver politiker med lite krut i.

Journalisten frågar:

Vad händer då med dem som inte lyckas kvalificera sig till detta medborgarskap?

Jimmie Åkesson svarar:

Utgångspunkten är att ska du bo i Sverige permanent så ska du också bli en del av det svenska samhället och jag tror att det kommer att innebära att de allra flesta når dit, sedan kommer det säkert att finns dom som kommer att leva som inte är medborgare och så är det ju redan idag, det är egentligen inget konstigt i ett samhälle, men ska du bli svensk medborgare då måste du kvalificera dig, då måste du ha visat att du vill vara en del av det svenska samhället. Jag tycker inte att det är ett orimligt krav, det är fullt rimligt faktiskt.

Titta nu på vad Åkesson faktiskt säger. Han säger att ”de flesta” kommer att ”nå dit”, alltså att bli svenska medborgare. Av de som nu kommit under invasionen så räknar han och SD med att de flesta kommer att bli svenska medborgare. Jimmie Åkesson har inte ifrågasatt invasionen och inte ifrågasatt migranternas närvaro i Sverige. Han har aldrig uttryckt åsikten att vi behöver ett totalstopp och att de som kommit ska skickas hem igen. Han tes tycks istället vara att kraven på medborgarskap ska höjas, men att man kan komma från migranternas ursprungsländer och bli medborgare i Sverige.

Det innebär att hur mycket ”kraven” ändå höjs så urholkas betydelsen av att vara svensk om man accepterar att landet blir ännu mer mångetniskt. Medborgare i Sverige ska man bara kunna bli om man har en etnisk eller kulturell koppling till vårt land, men inte ens det ska kunna räcka. Vi ska inte acceptera stora kvantiteter invandrare utan bara ett litet antal där kvaliteten är högsta prioritet.

Invandring till Sverige ska vara kvalitetssäkras – i den mån den ska förekomma.

Journalisten frågar:

Men är det då någon skillnad mellan dem som inte kvalificerar sig och dom som då får ett medborgarskap?

Jimmie Åkesson svarar:

Vi tycker att det ska vara en större skillnad mellan att vara medborgare i ett land och att inte vara det när det handlar om offentlig välfärd, offentlig service, tillgång till vissa bidragssystem och så, dom sakerna tittar vi nu på inför vårbudgeten och det vi framför allt koncentrerar oss på är bidragsdelen, vilka bidrag ska man kunna få när man kommer till Sverige som till exempel asylsökande eller när du kommer till Sverige och får ett tillfälligt uppehållstillstånd eller ett permanent uppehållstillstånd, om det är någon annan typ av uppehållstillstånd, och vilka välfärdstjänster, vilken välfärdsservice ska du kunna få som medborgare. Jag menar att det är viktigt att titta på det. Framför allt så handlar det om att begränsa tillgången till vissa bidrag för icke medborgare.

Det enda av substans han säger är att de som inte är medborgare ska inte kunna få tillgång till alla bidrag som medborgare kan få tillgång till. Det kan ju låta bra och självklart, men det som fortfarande är problemet är att migranterna släpps in i landet och att de får stanna här. Om Jimmie Åkesson hade varit en äkta nationalist eller Sverigevän, vilket han tyvärr inte är, så hade han sagt att 1) asylrätten ska upphävas 2) ingen som sökt asyl ska kunna bli svensk medborgare 3) de som sökt asyl och redan blivit svenska medborgare ska få sina medborgarskap omprövande och i de flesta fall upphävda 4) de som sökt asyl ska få bo i läger eller fängelser i väntan på utvisning.

Vi behöver inte politiker som aldrig kan tala klarspråk eller som ska tillsätta utredningar när landet är i kris. Åkesson kan kontakta oss på asylkaos så kan vi på fem minuter sätta ihop några bra förslag som kan lösa alla problem vi har med massinvandring etc.

Det är synd om Sverige som inte har en bättre invandringskritisk partiledare.

En kommentar på “SD vill ha ett tillfälligt stopp för nya medborgarskap #asylkaos”

  1. Det blir allt tydligare att SD bara är s.k. kontrollerad opposition, dom får helt enkelt inte bli för stora för då blir dom ju tvungna att göra något.
    Folket står ensamma mot både politiker och bidragsnomader.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s