F.d. prästgård i Ljusne blir asylboende #asylkaos

Ungefär 50 HVB-hem öppnar i Sverige varje vecka. Det som pågår är en kolonisering som innebär att migranter från dysfunktionella kulturer i tredje världen bjuds in av politiker och makthavare för att de ska ta över landet från svenskarna. Dessa migranter får sedan bo och leva gratis i Sverige på skattemedel. De placeras i asylboenden som kan liknas vid invasionscentraler där de får bo tills de sedan sprids ut över hela samhället för att slå sönder vårt land inifrån.

Redan om ca tio år kommer vi svenskar att vara i minoritet i vårt eget land om ingen snabb förändring av politiken sker. Det är inte bara politiker som ägnar sig åt att förstöra Sverige, de får stor hjälp av ett antal förvirrade privatpersoner och företagare som startar asylboenden av varierande slag.

Prästgården i Ljusne köptes nyligen av Anette Jonsson Ksir och hennes tunisiske man. De köpte gården för att göra ett asylboende där. Paret driver företaget Jonsson Ksir AB där Anette Jonsson och Linda Jonsson sitter i styrelsen. De har nu ansökt om att få starta ett HVB-hem för tolv ungdomar mellan 14-18 år.

kvistvagen15-ljusne
På Kvistvägen 15 i området Fridhem i Ljusne öppnar snart ett asylboende

Anette Jonsson Ksir och hennes man kommer att bo och arbeta i samma hus. Hon drev tidigare hotell Nordsjögården i Järvsö som blivit asylboende.

Anette Jonsson Ksir säger till lokalmedia:

Jag kan den här verksamheten och vill göra något bra av boendet i Ljusne. Inte minst vill jag visa att det går att driva ett asylboende med bra kvalitet. Det tänker jag göra genom att bland annat lära ut lagar och regler, lära dem hur vårt samhälle fungerar och se till att de förstår våra svenska värderingar.

Många ogillar starkt vad hon håller på med. Det cirkulerar nu protestlistor mot det blivande asylboende och en av initiativtagarna till en sådan protest är Emelie Noras Mayor. Hon skriver:

Protest mot HVB-verksamhet för ensamkommande flyktingpojkar

Ett besked har kommit att det ska startas en HVB- verksamhet för ensamkommande pojkar i åldersgruppen 14-18 år, på kvistvägen 15, gamla prästgården på Fridhem i Ljusne.

Detta besked är väldigt oroande och inget vi vill stå bakom då det inte finns någon säkerhet att detta kommer påverka säkerheten i området, de bosatta i området och miljön, då det handlar om individer med mental ohälsa och i detta fall traumatiserade förhållanden.  I bostadsområdet finns även mycket barnfamiljer och lekpark vilket är oroande då den trygghet som nu råder på området kan komma att äventyras. Det kommer dessutom att påverka populariteten på villaområdet, vilket är en viktig fråga för oss villaägare. Vi anser inte att det är passande med en liknande verksamhet i ett sådant bebott villaområde och vill förhindra att verksamheten öppnas. 

Dessa påskrifter ska lämnas till bygg och miljö- förvaltningen, vi är tacksam om du vill bidra med din underskrift till denna process.

Emelie har fått stort stöd även om många är rädda för att uttrycka sin åsikt. Anette Jonsson Ksir kommer dock inte att bry sig om vad folk anser om hennes planer på att öppna asylboende. Hon säger:

Jag har två barn med en sydlänning och är gift med en tunisier, jag om någon vet att det går bra att leva ihop trots vissa kulturskillnader. Det ska de unga killarna få lära sig också. Och är de så att ortborna har några frågor är det bara att höra av sig. I början av mars flyttar vi in i prästvillan.

Samtliga asylprofitörer är så inriktade på att tjäna pengar på den sjuka politiken som bedrivs i Sverige att de vägrar att ge efter för kritiska röster. De säljer hellre ut sitt land än lyssnar på ansvarsfulla människor som vill sätta stopp för förfallet i landet.

Ljusne har ca 1 900 invånare och det finns redan över 400 asylsökande där.

Ni som bor i Söderhamns kommun måste göra något åt era politiker. Protestera mot dem! Avsätt dem i nästa val! Upplys era vänner om vilka farliga politiker det är som styr i kommunen!

Kommunstyrelsen 2015-2018. Ledamöter:

Sven-Erik Lindestam (S), kommunstyrelsens ordförande och kommunalråd
Maria Lind (S), förste vice ordförande
Ove Söderberg (S)
Monica Zellafors (S)
Bo Wikström (S)
Magnus Svensson (C), andre vice ordförande och oppositionsråd
Marianne Persson (C)
Hans Sundgren (M)
Viktor Wärnick (M)
Bo Dahlin (SD) Han gör ett bra jobb
Kenneth Thuring (SD) Han gör ett bra jobb.
Daniel Persson (SD) Han gör ett bra jobb.
Arne Frisk (SD) Han gör ett bra jobb.
Isabel Hildén (V)
Jonna Källström Böresson (V)
Olov Östlund (MP)

byt-ut-politikerna

Relaterat:

Mord på asylboende i Ljusne

Kupan i Ljusne blir troligen asylboende

Moheds camping i Söderhamn har blivit asylboende

Lilian Sjölund är exempel på hur många blåsta journalister det finns

Asylboendet på Hotell Linblomman i Söderhamn visar….

Stråtjära i Söderhamn tar emot ca 20 asylsökande

Campus Park Vågbro i Söderhamn utökar sitt asylboende

Tusentals asylsökande till Söderhamn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s