Migranter från tredje världen blir brandmän på Gotland #asylkaos

Region Gotland styrs av Socialdemokraterna, Miljöpartiet och Vänsterpartiet. Regionråd under denna mandatperiod är Björn Jansson (S), Meit Fohlin (S), Stefaan de Maecker (MP), Isabel Enström (MP), Brittis Benzler (V) och Saga Carlgren (V). Förmodligen har de gotlänningar som röstat på dessa politiker önskat att migranter från tredje världen ska ta över hela Gotland. Det är nämligen vad som händer just nu även om det kanske tar ytterligare ett eller två decennier innan gotlänningarna är i minoritet på sig egen ö.

Många gotlänningar tycks inte ha fattat vilken fantastisk ö de har haft förmånen att bo och verka på så länge befolkningen var homogen. När Gotland nu överger sin identitet och släpper in migranter från dysfunktionella kulturer i tredje världen så är det början på ett djupt förfall som redan pågått på fastlandet. Om gotländska politiker hade haft minsta vett i huvudet så borde de ha tagit varning av alla livsfarliga invandrargetton som växt fram i storstädernas förortsområden.

Tyvärr är deras förstånd undermåligt. Gotlänningarna har också manipulerats av storföretagare och inflytelserika opinionsbildare som har inbillat gotlänningarna att det är bra att fylla upp ön med analfabeter och andra människor från Afrika och Orienten.

Sådan invandring skulle inte ha tillåtits om vi haft ansvarsfulla politiker i Sverige.

Moderaten Anna Hrdlicka är en av många politiker som medverkar i förstörelsen av Gotland. Nu säger hon att hon har kommit med ett ”nytänkande” förslag. Hon har lämnat in en motion till regionfullmäktige där hon vill att nyanlända migranter ska kunna bli brandmän.

Det låter naturligtvis som ett enda stort skämt för den som sett nedanstående film.

Men Anna Hrdlicka skämtar inte. Hon har bara ett enormt dåligt omdöme, precis som så många andra ledande politiker som inte bryr sig om att lyssna på kloka människors åsikter eller kritik mot det mångetniska samhällets utbredning.

Hon säger att Region Gotland har svårt att rekrytera brandmän till öns deltidsbrandkårer. Om det verkligen är sant så beror det på att Region Gotland har misskött sina åtaganden och att samhället i övrigt inte brytt sig om att samordna utbildning med arbetsmarknadens behov.

Det är dock tveksamt om det verkligen är som hon säger. Det kan lika gärna vara ett påhitt för att smyga in mångkulturen i brandkåren, vilket är det mest sannolika.

Hennes motion kommer att behandlas inom ett halvår och med tanke på vilka som styr på Gotland så finns risken att den vinner gehör. Stackars Gotland!

Relaterat:

Hela Gotland ska förstöras, vansinnet fortsätter, kända politiker bakom asylbolag

Stackars Gotland. Analfabeter till Slite

Över 4 300 asylsökande till Gotland

Asylsökande till Fårö på Gotland

Tre nya boenden på Gotland för afghaner

Förskolan Klostergläntan i Rona på Gotland blir asylboende

Gotland ockuperas av kolonisatörer

Svenska tjejer trakasserade på Gotland av….

Mångkulturellt kaos stänger ungdomsgård på Gotland.

Clas Dahlén skapar problem för gotlänningarna

Nu fylls gotländska skolor upp med kolonisatörernas barn

200 asylsökande till lyxhotellet Kneippbyn Resort i Visby

En kommentar på “Migranter från tredje världen blir brandmän på Gotland #asylkaos”

  1. Jag hörde att migranterna skulle bussas ut från Gotland. Precis som de gjorde från Öland häromdagen – till Piteå. Jag har inte hört detta från nyheterna utan från Gutar. Var de skall skicka Gotlands migranter visste inte vederbörande men om detta sker finns det kanske hopp för Gotland trots allt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s