Jimmie Åkesson hyllade asylprofitör #asylkaos

Idag har två personer oberoende av varandra skrivit varsin artikel som starkt kritiserar Sverigedemokraternas offentliga tystnad och ovilja att ta tag i de problem som hotar landet.

Den ena går att läsa på Dispatch International och har rubriken Trygga SD-företrädare efterfrågas, den andra är skriven av Per-Gunnar Larsson och går att läsa på Fria Tider.

Kritiken mot det alltmer impotenta SD ökar och den är befogad. Partiledningen känns mätt och belåten och förefaller ganska ointresserad av att göra något som innebär risker för deras rofyllda och välbetalda tillvaro.

Partiledningens anpassning till den vanvettiga politik som bedrivits länge nu tog sig ett oväntat uttryck igår när Jimmie Åkesson besökte asylboendet Sularpsfarmen i Södra Sandby i Lunds kommun.

sularpsfarmen_lund
Jimmie Åkesson kramar om och hyllar asylprofitör

Sularpsfarmen startades av Nabil Fakhro och hans bröder 2014 som en gårdsbutik med servering. Redan under hösten 2015 gjorde Skatteverket en razzia mot företaget som varken lämnat in deklarationer eller redovisat några löner. Företaget blev även föremål för undersökning av länsstyrelsen som stoppade farmen från att visa sina djur offentligt. Skälet var att man varken ansökt om tillstånd på ett korrekt sätt eller betalt anmälningsavgift till länsstyrelsen.

I september stoppade stadsbyggnadskontoret ett bygge av lägenheter till ”ensamkommande” på gården därför att företaget inte hade bygglov. Men Nabil Fakhro gav inte upp och lyckades nyligen få kontrakt med kommunen för att driva ett HVB-hem.

I december bjöd Nabil Fakhro in Jimmie Åkesson till gården som tackade ja till att besöka gården, trots alla turer kring verksamheten och trots att Fakhro är en asylprofitör. Fakhro ville visa upp sin gård som ett exempel på ”lyckad integration” samtidigt som han, när Åkesson kom, erkände att han varit ett problem för samhället.

Fakhro sade:

Många trodde inte att Jimmie Åkesson skulle komma med tanke på vår bakgrund. Vi är från Rosengård, vi har varit stökiga, vi har kostat samhället mycket.

Det som huvudsakligen borde hindra Åkesson från att komma är att Fakhro på ett ganska direkt sätt medverkar till förstörelsen av Sverige genom att öppna HVB-hem och legitimera regeringens vanvettiga politik. Åkesson hade när han kom på besök inga som helst invändningar mot verksamheten som sådan eller det faktum att sådana verksamheter bidrar till ekonomisk dränering av våra skattemedel och att den demografiska utförsbacken fortsätter.

Det visade sig att Åkesson tyckte att Sularpsfarmen var något bra och föredömligt. Att invandrare från tredje världen öppnar asylboende och profiterar på sjuk politik som förstör vårt land tyckte Åkesson var riktigt bra.

Jimmie Åkesson om sitt besök hos Fakhro:

Företaget blir en del av det svenska/skånska samtidigt som ägarna tar med sig något från sin ursprungskultur. Kulturutbyte kan berika istället för att vi lever segregerade.

Vi kan kalla det inkludering eller assimilering. Det bygger på att den enskilde har en vilja att bli en del av det här landet.

Nabil Fakhros asylverksamhet har alltså ”berikat” Sverige. När migranter från tredje världen startar företag i Sverige ser SD det som något positivt. När de dessutom startar företag som drivs och finansieras med skattemedel så anser SD att även det är bra. När företaget också blir en del av det migrationspolitiska projektet som urholkar den svenska identiteten, kostar dyra skattepengar och ändrar på demografin så är även det bra enligt Jimmie Åkesson.

Är det inte dags att byta partiledare nu? Hans omdöme tycks ha havererat fullkomligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s