Svenskar i minoritet i Undenäs när fler asylsökande kommer dit #asylkaos

I oktober fick den lilla småorten Undenäs i Karlsborgs kommun med 237 invånare ta emot 140 asylsökande som flyttade in på det nedlagda ålderdomshemmet. Men det kom 200 och i ett enda slag blev migranterna från dysfunktionella kulturer i tredje världen nästan lika många som invånarna. Nu kommer nästa slag.

Till Undenäs kommer nu ytterligare minst 100 asylsökande vilket innebär att svenskarna blir i minoritet i sin egen hemort. Det är Källebackens stugby som blir asylboende med 102 platser.

kallebackens-stugby-karlsborg.png

Kommunalrådet Peter Lindroth (S) väntar nu med spänning på att de asylsökande ska komma så att Undenäs blir ett Rinkeby i miniatyr som ingen normal människa längre kan trivas i.

De boende kommer att få fullservice dygnet runt och tre lagade mål mat om dagen, allt finansierat av skattebetalarna.

Mikael Stigeborn är anställd av asylbolaget Startfältet AB som driftansvarig på det nya asylboendet. I styrelsen för Startfältet AB finns:

Ragnarsson, Jörgen Thord, Styrelseordförande
Ahmetbasic, Sefik
Kavalic, Vladimir-Silvo
Palmstedt, Kjell Erik

Stigeborn säger till lokalmedia:

Det här är ett bra boende för barnfamiljer. Sysselsättningen är jätteviktig och här finns minigolf, en tennisbana och fotbollsmål och vi får se vilka fler aktiviteter vi kan få igång.

Man kan tycka att det är fullkomligt otroligt att det finns människor som arbetar för att massimportera migranter och sprida ut dem över hela landet så att svenskarna trängs undan i sitt eget land. Redan om ca tio år kan svenskarna vara i minoritet och läget är redan nu mycket allvarligt för Sverige.

För att kunna rädda landet från landsförrädiska politiker och aylprifitörer måste fler människor aktivera sig politiskt. Det duger inte att sitta stilla och vänta på att andra ska göra något. Varje ansvarsfull svensk måste själv ta tag i saken.

Karlsborg är en till befolkningsantalet liten kommun och därmed mycket sårbar för stor invandring. Kommunen har 3 550 invånare (2010) och tre asylboenden, varav de två i Undenäs som bebos av ca 300 asylsökande.

Liksom i många andra kommuner har en majoritet av väljarna lagt sina röster på partier som vill fylla upp landet med analfabeter och andra icke önskvärda migranter från tredje världen. Om det verkligen är väljarnas yttersta vilja att Sverige ska gå under – vilket blir följden av den nuvarande politiken – så är det något fel på väljarna. Vi vill nog tro att de bara är lurade av makthavare och media som fört väljarna bakom ljuset med massa floskler om att ”öppna våra hjärtan” och annat trams.

Mandatfördelningen i kommunen:

Socialdemokraterna: 12
Centerpartiet: 7
Moderaterna: 4
Sverigedemokraterna: 3
Liberalerna: 2
Kristdemokraterna: 1
Miljöpartiet: 1
Vänsterpartiet: 1

byt-ut-politikerna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s