Minst 183 ensamkommande till Hässleholm #asylkaos

Kommunpolitikerna i Hässleholm letar desperat efter bostäder åt asylsökande migranter från tredje världen. Det finns redan två HVB-hem i Hässleholm. Ett i HVB Pilen och i lägenheter på Hagtornsgatan. I Vittsjö finns ett boende i HVB Majagården på Hässleholmsvägen 20.

Liksom i de flesta andra kommuner försöker man desperat hitta fler boenden. På många håll bygger man modulhus, köper in villor eller hyr vandrarhem, hotell och herrgårdar av privatpersoner som tjänar stora pengar på att hyra ut till Migrationsverket eller kommuner.

hassleholm_asylboende

När det gäller att finansiera uppehälle år alla dessa migranter så finns det hur mycket pengar som helst. Om pengarna inte räcker så lånar man helt enkelt upp pengar till allt som behövs för att kunna ta hand om alla migranter så att de kan trivas och föröka sig här.

När det gäller att skapa ett bra samhälle för svenskar, ge ungdomar bostäder och jobb eller skapa incitament för fler svenskar att bilda familj och föda fler barn så finns det aldrig pengar.

Det är lätt att se att pengarna numera går till verksamheter som på ett eller annat sätt syftar till att ta död på det svenska Sverige.

Hässleholms kommun ska nu låna upp 30 miljoner och bygga sex nya villor som ensamkommande ska få bo i.

Utöver det planeras tre övriga boenden på olika håll i kommunen. En villa på Stambanegatan har redan köpts in där ensamkommande ska bo. De två övriga platserna ser ut att bli hemliga.

Annette Ekenberg är verksamhetschef på socialförvaltningen och säger till lokalmedia:

Det är en god affär att starta egna boenden.

Vad hon menar är lite oklart eftersom de enda som tjänar mycket pengar på den här politiken är asylprofitörerna. Andra som tjänar pengar är de anställda inom asylindustrin som får lön för att arbeta med den politik som söndrar vårt land. För skattebetalarna och landet som helhet är detta inte bara en stor ekonomisk förlust – det är en katastrof.

Den som gör ”en god affär” på asylpolitiken kan bara jämställas med en mördare som tjänar pengar på att råna sitt offer.

byt-ut-politikerna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s