Granskning Sverige: Intervju med en företrädare för Folkets Demonstration

Den här intervjun är intressant. Det som personen spekulerar om är inte bara spekulationer. Det svenska totalitära samhället har en maktapparat som består av ett antal organisationer och myndigheter som opererar enligt en överordnad agenda.

När en relativt liten demonstration med kanske ca 1 000 anhängare ifrågasätter regeringens politik så agerar den totalitära staten. Man samordnar ett scenario som syftar till att hindra folk från att offentligt ventilera sina invandringskritiska åsikter.

Först tvingar polisen arrangörerna att ändra sin plats för demonstrationen från Sergels Torg till Norrmalmstorg. De skyller på risk för ordningsstörning. Det är bara ett svepskäl eftersom de har makt och befogenhet att skydda en tillståndsgiven demonstration – om de vill. Sedan gör de ändå inget för att hålla vänstern borta.

Men makthavarna vill sätta käppar i hjulet för alla invandringskritiska aktiviteter och vill då göra det utan att det märks att käpparna är samordnade av makten. Allmänheten ska inte kunna få uppfattningen att makten opererar som en enhet för att stoppa invandringskritiker – eller i alla fall begränsa deras möjligheter att uttrycka sina åsikter.

Därför sköter man planeringen på ett utstuderat metodiskt sätt.

Först och främst tillåter man motdemonstranter att störa ordningen, skrika och skräna. Alla motdemonstrationer borde vara förbjudna. Skulle 100 invandringskritiker skrika på ett socialdemokratiskt möte så skulle allihop köras bort lång ifrån platsen omedelbart. Vänstern används som ett medel av statsmakten för att bekämpa invandringskritiker.

Polisen hade också spärrat av platsen vilket försvårade för allmänheten att komma och lyssna. Även det var ett medvetet försök av staten att tränga tillbaka Folkets Demonstration så långt som möjligt inom lagens ramar. Yttrandefriheten begräsandes alltså kraftigt av vänstern och polisen.

Makthavarnas samordning tog sig också uttryck i ett antal förljugna reportage om både demonstrationen och det som hände i samband med den. Folkets Demonstration skulle naziststämplas, vilket är en form av smutskastning som man tror skrämmer bort flest potentiella sympatisörer till Folkets Demonstration. Men svenskarna är inte lika lättskrämda som för några år sedan.

Makthavarnas fulaste av alla fula fiskar, Mona Sahlin, fick i uppdrag att skriva en hatartikel som riktade som sig mot Folkets Demonstration. Om Sahlins hat och lögner skrämmer någon så kan man samtidigt vara säker på att den förargar många, som helt säkert kommer att dyka upp på nästa demonstration.

Vi svenskar behöver inte vara rädda längre, varken för polisen, Mona Sahlin, vänstern eller media. Sverige är nämligen vårt land och vi är på väg att ta tillbaks det. Makthavarna är fega och ynkliga och använder fula metoder som vi lätt kan avslöja.

De ska bort från makten!

Mona Sahlin gick ut i media där hon fick fritt spelrum att sprida sitt hat om de svenskar som deltog på Folkets Demonstration.

Svenskar från alla samhällets olika delar och klasser samlades för att uttrycka sitt missnöje med etablissemangets förda politik, där det svenska folket systematiskt diskrimineras och förtrycks. Lyssna till arrangörens egna ord om demonstrationen och det folk som Sahlin stämplade som fega uslingar, kvinnohatare och invandrarhatare. I Sahlins och etablissemangets agenda är man en hatare om man som Svensk är orolig för sitt folks framtida existens. Konstigt nog är det bara Svenskar och Européer som automatiskt stämplas som hatare om man är orolig för sin framtida existens. Alla andra minoritetsfolk uppmuntras att bevaka sina intressen i Sverige, att svenskar skulle kunna ha intressen är där emot ondskefullt hatande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s