Donald Trump ökar sin ledning kraftigt

Det amerikanska presidentvalet är mycket viktigt för fler än invånarna i USA. Alla kanske inte förstår betydelsen av att rätt kandidat vinner. Det är inte bara USA som kan ändras i en mer positiv rikting om rätt kandidat vinner, även Europa kan vinna fördelar av det.

Den enda presidentkandidat som kan åstadkomma politiska förbättringar är Donald Trump. Därför är det viktigt att han vinner. På den demokratiska sidan finns Hillary Clinton och Bernie Sanders, som inte kan tillföra någonting annat än mer problem för USA om någon av dem skulle lyckas bli president.

breitbart-trump.png

”A new CNN national poll shows that Donald Trump is pulling away in the national Republican presidential nomination with a stunning 49 percent support.”

På den republikanska sidan är det Donald Trump som har utmärkt sig mest och otvivelaktigt är den mest lämpade för jobbet. Det är han som lyft de viktiga frågorna om invandring och företagsflykt till andra länder. Ted Cruz och Marco Rubio är i händerna på lobbyister, vilket Trump inte är. Trump finansierar sin egen kampanj och kommer inte att låta några lobbyister köpa honom.

Ju mer Trump visar sig och håller tal desto mer populär blir han. Även om han inte är perfekt på något sätt så driver han några av de viktiga frågor som stora delar av det amerikanska folket har velat lyfta i decennier.

I en opinionsundersökning som gjordes av CNN idag anser hela 49 procent av de republikanska väljarna att Trump är bäst. På andra plats kommer Marco Rubio med 16 procent och sedan Ted Cruz med 15 procent. Även i andra opinionsundersökningar leder Trump stort bland republikaner inför valet på tisdag, supertisdagen.

Det enda som kan hindra Trump från att vinna är något händer honom eller att etablissemanget agerar samfällt för att stoppa honom med smutsiga metoder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s