Friluftsgården Marsbäcken i Västervik blir asylboende #asylkaos

Friluftgården Marsbäcken utanför Västervik fungerar som mötesplats för olika ideella föreningar. Västerviks roddklubb och Marsbäckens Scoutkår är inhyrda här tillsammans med några andra föreningar.

Marsbäcken drivs av en stiftelse som nu beslutat sig för att göra om delar av anläggningen till asylboende. Stiftelsens ordförande Lars Övling berättar att man tagit ett stort lån för att rusta upp husen på gården. Tanken är att migranterna som kommer från dysfunktionella kulturer i tredje världen ska bo där gratis med högsta tänkbara standard.

vastervik-marsbacken-2vastervik-marsbacken-3

I ett av husen kommer snart 29 personer att flytta in och ytterligare 20 kommer senare. Lars Bertilsson som är platschef berättar för lokalmedia att de första personerna kan komma vilken dag som helst eftersom boendet godkänts av myndigheterna. Senare i mars kan resterande migranter flytta in.

Lars Övling säger till lokalmedia:

Alla ska känna sig välkomna och bli en del i integrationsarbetet. De asylsökande kommer kunna delta i både arbete och social samvaro. En meningsfull vardag helt enkelt.

Det låter ju fint men är i själva verket en omskrivning för att alla ska tvingas leva sida vid sida med människor som inte skulle ha släppts in i vårt land om ansvarsfulla politiker hade styrt.

Lars Övling bryr sig inte om att han medverkar till att bedriva en politik som störtar Sverige rakt mot en avgrund. Svenskarna förlorar sitt land för att personer som Övling sluter upp bakom regeringens farliga politik som förändrar Sverige demografiskt, dränerar statskassan, hotar demokratin och skapar mängder av problem i samhället.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s