Karmansbo herrgård kan bli asylboende #asylkaos

Karmansbo herrgård i Skinnskattebergs kommun kan bli asylboende för 40 ensamkommande. Det är Lidingöföretaget Skandinavisk vårdtjänst AB som vill göra om herrgården till HVB-hem. Eftersom Karmansbo bara har 90 invånare är det ett stort dråpslag för orten att tvingas ta emot 40 migranter från dysfunktionella kulturer i tredje världen.

Men liksom på många andra orter är invånarna inte särkilt glada över situationen och därför har i stort sett alla invånare skrivit under en protestlista mot det planerade boendet. Flera av ortsborna är chockade över att just deras ort riskerar att få så många migranter på halsen. Men det ser ungefär lika illa ut över hela landet. Sverige är snart ett enda stort flyktingläger där svenskarna blivit andra klassens människor vars åsikter ingen längre respekterar.

karmansbo-herrgard-2

Flera invånare i Karmansbo pratar redan om att flytta. Man vet att huspriserna sjunker om det kommer asylsökande som flyttar in i närheten. Många pratar om att huspriserna kan gå ned 40 procent eller mer beroende på hur det ser ut i övrigt på orten.

Skandinavisk vårdtjänst AB lämnade tidigare in en ansökan om att anpassa herrgården till asylboende. Många har därefter lämnat in skriftliga yttranden med kritik i hopp om att stoppa asylboendet. En kritik har varit att man inte tar hänsyn till herrgårdens kulturvärde och dessutom finns oro för att orten ska få oönskade problem när de asylsökande kommer.

Asylprofitörer lyssnar dock aldrig på kritik. För dem är det bara pengar som hägrar. Att de genom sitt företagande bidrar till att förstöra Sverige bryr de sig inte om. Att hela deras verksamhet är djupt omoralisk bryr de sig inte om. Å ena sidan är det skattemedel som finansierar dem, å andra sidan resulterar deras verksamhet i att ort efter ort i Sverige fylls upp av människor som inte borde ha fått sätta foten i vårt land.

Örjan Westlund som är vd för Skandinavisk vårdtjänst AB säger till lokalmedia:

Vi gick ju igenom rätt väl på informationsmötet vi hade på herrgården hur vi ska hantera de ensamkommande. De ska få lära sig den svenska kulturen, om vad som är rätt och fel. Det är väldigt viktigt att man redan direkt har en konkret plan, så de får en bild av hur samhället fungerar.

Han försvarar sin verksamhet med floskler om att migranterna ska få lära sig hur vårt samhälle fungerar. Även om de skulle lyckas lära sig något om det så innebär mottagandet av stora skaror migranter från tredje världen en demografisk omvandling av vårt land som saknar motstycke i vår historia.

Det har aldrig tidigare hänt att makthavare på ett så systematiskt sätt massimporterar människor för att de ska kolonisera Sverige och på sikt ta över landet från svenskarna. Det är en etnisk rensning av Sverige som pågår där svenskarna trängs undan till förmån för alla dessa främlingar.

Landsförräderiet saknar motstycke och är det värsta förräderi som någonsin drabbat svenska folket.

I styrelsen för Skandinavisk vårdtjänst AB finns:

Örjan Roger Westlund
Peter Tolstoy
Konny Ingemar David Lindblom

Karmansbo herrgård drivs av Wenche Engström och Gerald Engström.

Kommunstyrelsen i Skinnskatteberg består av följande 15 ledamöter:

Carina Sándor (L) Ordförande
Ulf Kjellin (C) 1:e vice ordf
Angélique Nyström (L)
Ewa Olsson Bergstedt (L)
Jan Lejon (L)
Laila Jarstorp (L)
Staffan Strid (m)
Lars Andersson (s) 2:e vice ordf
Lena Lovén-Rolén (s)
Tony Bölja (s)
Seija Ojala (s)
Ulf Forsberg (s)
Fredrik Skog (v)
Bertil Skog (mp)
Petri Ojala (sd)

byt-ut-politikerna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s